luni, 15 iunie 2015

După 6 ani, Vacanţa Mare revine pe micile ecrane cu noi producții

Grupul "Vacanta Mare" revine la Kanal D, cu un nou sezon, din toamnă. Serialul va avea ca personaje principale tot pe Leana, interperetată de Mugur Mihaiescu si pe Costel (Radu Pietreanu), alaturi de Axinte si sora lui, cu filmari in aceleasi decoruri reprezentand locuința familiei Pârțag, din satul Sadova si binenteles cu subiecte actualizate la evenimentele din prezent.

Grupul Vacanța Mare a fost infiintat în 1988, primul spectacol fiind susținut în acelasi an într-o remorcă de tractor, când trupa era formată din patru membri. În anii 2001-2002, Vacanța Mare avea un public tv de peste 2,2 milioane, o audiență apropiată de cea a meciurilor de fotbal cu mare miză ale echipelor românești. În timpul colaborării cu ProTV, spectacolele Vacanța Mare și-au pierdut din frecvență, dar grupul a realizat două filme de lung metraj, Garcea și oltenii (2002) și Trei frați de belea (2006). La începutul lui 2007, grupul Vacanța Mare s-a mutat de la ProTV la Kanal D, cu o primă de instalare de 300.000 de euro, însă contractul a încetat în aprilie 2009.


6 comentarii despre subiectul „După 6 ani, Vacanţa Mare revine pe micile ecrane cu noi producții”:
Anonim

M-au placut mult atunci cind faceau spectacole in sali te cinema si teatru.
Erau salile pline ochi.
Lumea ii iubea.
Acum s-au stins,nu mai au umor de calitate. Pacat....iipastrez in memorie ca si agricultura romaneasca si economia romanesca inainte de revolutie(adica ceva extraordinar de bun).

Anonim

Bravo lor !

Anonim

vremurile nu mai sunt la fel pentru glumele lor expirate...

Anonim

La fel si Doru Octavian Dumitru,nu mai fac lumea sa rada.
Acum au un umor expirat si cu aroma de piede vremea...

Anonim

Decat sa ma uit la emisiunile de cancan si politica care sunt omniprezente pe 99% din televiziunile generaliste si de stiri din Romania, emisiuni care nu ma fac sa râd, ci să plâng, sincer mai bine ma uit la un episod nou cu Vacanta Mare.

Anonim

Erau de fapt 3, mari si lati, Mugur, Radu si regretatul Dan Sava!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile