luni, 29 iunie 2015

“Fear The Walking Dead”, din august la AMC

AMC a dezvăluit astăzi layout-ul principal de la conferinţa Comic-Con International: San Diego 2015 pentru “Fear the Walking Dead” ( serialul-pereche extrem de aşteptat al dramei de succes “The Walking Dead” ) ce va avea premiera în luna august, anunță televiziunea intr-un comunicat remis către HD Satelit.

Imaginea va apărea la conferinţa fanilor în perioada 8-12 iulie. O prezentare despre “Fear the Walking Dead” cu distribuţia şi producătorii executivi va avea loc pe 10 iulie la ora 13:00 în Hall H, la Comic-Con.

“Fear the Walking Dead” ne duce înapoi la începuturile apocalipsei zombi – în vremuri în care lumea se schimba rapid din motive necunoscute, înainte ca cineva să înţeleagă exact ce se întâmplă, când viaţa, aşa cum toată lumea o cunoştea, se schimba complet şi se altera în feluri în care nimeni nu şi-ar fi putut imagina vreodată. Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, David Alpert sunt producătorii executivi ai “Fear the Walking Dead” şi David Erickson este showrunner-ul serialului produs de AMC Studios. Acţiunea serialului se desfăşoară în Los Angeles şi îi are în distribuţie pe Kim Dickens în rolul lui Madison, Cliff Curtis în rolul lui Travis, Frank Dillane în rolul lui Nick, Alycia Debnam-Carey în rolul Aliciei, Elizabeth Rodriguez în rolul Lizei, Ruben Blades în rolul lui Daniel, Mercedes Mason în rolul Ofeliei şi Lorenzo James Henrie în rolul lui Chris.

Primul sezon al serialului va avea şase episoade de câte o oră. Al doilea sezon va avea premiera în 2016.



AMC România

AMC Networks a schimbat imaginea postului tv MGM în AMC la sfârşitul lui 2014. Rebranding-ul a marcat prima distribuţie în afara Americii de Nord pentru AMC, unul din cele mai populare şi premiate mărci din televiziune. Printre serialele de succes ce au fost difuzate până acum la AMC se numără: drama de succes „Fargo”, ce-l are în rol principal pe actorul câştigător al premiului Oscar, Billy Bob Thorton, serialul original AMC multi-premiat „Breaking Bad” şi prequel-ul său, „Better Call Saul”, primele două sezoane „Halt and Catch Fire”, serialul „The Divide”. Începând cu luna iunie 2015, toate serialele AMC vor fi difuzate şi în România la doar 24 de ore de la lansarea lor din SUA.

În plus, pe lângă programele originale de la studiourile proprii AMC Networks, AMC Global prezintă filme populare, premiate de la cele mai mari filmoteci din lume.


Despre AMC Global

AMC celebrează filmele preferate ale fiecărui gen şi decadă şi prezintă programe originale apreciate pentru a aduce telespectatorilor ceva mai profund, ceva mai bogat, ceva mai mult. Reţeaua de televiziuni a creat unele din cele mai premiate seriale din ultimii zece ani şi a redefinit poveştile dramatice. Pe lângă faptul că este distribuit în America de Nord, AMC este disponibil în peste 125 ţări şi teritorii din Europa, Asia, America Latină, Africa şi Orientul Mijlociu. Deţinut şi operat de AMC Network International (divizia globală a AMC Networks), AMC Global este o destinaţie de distracţie de primă clasă, disponibilă în HD şi SD şi pe toate platformele, inclusive on-air, online, la cerere şi pe mobil.


Despre AMC Networks International

AMC Networks International (AMCNI), divizia globală a AMC Networks, oferă divertisment şi programe apreciate care ajung la abonaţi din peste 140 de ţări şi teritorii, inclusive în Africa, Asia, Europa, America Latină şi Orientul Mijlociu. AMCNI este format din branduri globale, Sundance Channel şi AMC, precum şi televiziuni recunoscute la nivel local, la fel de populare, cu genuri de programe diverse. În România, serviciile de marketing şi distribuţie pentru AMC Networks sunt efectuate de Tematic Cable SRL.


3 comentarii despre subiectul „“Fear The Walking Dead”, din august la AMC”:
Cristy

vrem AMC si in grila RCS & RDS !

George

Sunt pentru și eu...!

Anonim

cristy Nedelcu toti vrem lucrul asta, dar nu se stie ce vor face...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile