sâmbătă, 6 iunie 2015

Finala Ligii Campionilor 2015, transmisă în SD și HD la televiziunile românești și în 4K Ultra HD prin satelit

Finala Ligii Campionilor 2015 este meciul final și decisiv al Ligii Campionilor 2014-2015, al 60-lea sezon al competiției fotbalistice interclub europene ( pana acum 23 editii avea denumirea de Cupa Campionilor Europeni). Meciul se joaca astazi pe stadionul Olympiastadion din Berlin ( Germania), între italienii de la Juventus Torino și spaniolii de la FC Barcelona, iar echipa invingatoare va juca în Supercupa Europei 2015 cu câștigătoarea UEFA Europa League 2014-2015 si se va califica direct în semifinalele Campionatului Mondial al Cluburilor FIFA 2015, ca reprezentanți UEFA.

In Romania, meciul va fi transmis de televiziunile TVR 1 si TVR HD, Digisport 1 si Digisport 1 HD, Dolce Sport si Dolce Sport HD, incepand cu ora 21:40.

De asemenea, meciul va fi transmis in 4K Ultra HD de catre grupul Canal +, in colaborare cu SES, pe unul dintre satelitii Astra de la 19,2 grade Est ( frecvență 11023, polarizare orizontala, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S2 / 8PSK, criptat Nagravision ).

"Transmisia 4K in direct a unui proeminent meci de fotbal va marca un alt pas în introducerea acestei noi tehnologii. De anul trecut, am realizat și finalizat cu succes o serie de transmisii de testare, care ne încurajează să continuăm colaborarea cu clienții și partenerii din industrie, pentru o acceptare mai largă a sistemului Ultra HD", a precizat Ferdinand Kayser, directorul comercial al SES.


7 comentarii despre subiectul „Finala Ligii Campionilor 2015, transmisă în SD și HD la televiziunile românești și în 4K Ultra HD prin satelit”:
Anonim

Exista vre-un site care transmite online HD (720p/1080p)?

Anonim

o sa vad finala pe ZDF .19.2 EST

Anonim

La noi se transmite Ultra-low bit rate HD. Ce ti-ai putea dori mai mult, când alții au 4 K?

Anonim

FC Barcelona a castigat, sambata seara, finala Ligii Campionilor, dupa ce a invins Juventus Torino, scor 3-1, la capatul unui meci superb.

Anonim

Sambata seara vazut / auzit cat de capabila e toata tehnica asta moderna HD
in televiziunea anului de gratie 2015 - sunetul pe TVR HD era aproape de neinteles ,
iar dupa ce au mai peticit oarecumva sunetul , - intrerupere totala - a cazut toata sandramaua ! Mai mare rusine nici ca se putea .


Anonim

Nu are nicio vina tehnologia HD, care este foarte capabila. Modul cum e aplicata si folosita de unele televiziuni sau operatori sau problemele tehnice ale acestora nu arata capacitatea unei tehnologii. Receptionez zeci de canale HD necodate prin sateliti si pot sa spun ca e foarte buna tehnologia HD.

pop

De ce crezi ca se auzea rau?deoarece comentatorul care se afla pe stadion mai mult ca sigur facea transmisia printr-un telefon .cei din tvr nu pot transmite un meci de asemenea calibru,aceasi pătanie acum cativa ani la ceva campionate de gimnastica de la moscova.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile