luni, 29 iunie 2015

Focus Sat: Noutăți privind înlocuirile de receptoare, tarifele de activare ( inclusiv custodie ) și noul pachet Mozaic Plus, din 1 iulie 2015

Începând din data de 1 iulie 2015, Focus Sat a definit ca "înlocuire tip STB" in service procedura de schimbare a receptorului SD cu unul HD ( nu cu unul SD, adica nu se va mai putea inlocui un model de receptor SD cu alt model de receptor SD folosind aceasta optiune ). Operatiunea se realizeaza la solicitarea abonatului care doreste sa vizioneze si canalele HD si presupune reincarcarea cu Familia 3 luni si Mozaic Plus 3 luni, iar manopera este platita de client.


Deocamdată neverificat: De asemenea, schimbarea Smartcardului cu receptor HD (G3) se aplica abonatilor activati cu G3, care doresc sa primeasca un receptor Focus Sat HD, tot la solicitarea clientului, dar cu schimbarea conditiilor comerciale pentru client, din contract cu Smartcard in contract cu echipament Focus Sat in custodie. Schimbarea presupune reincarcarea cu Familia 3 luni si Mozaic Plus 3 luni, iar manopera este platita de client.

Celelalte operatiuni de service care nu presupun inlocuirea tipului receptorului se vor efectua dupa urmatoarele reguli: receptorul SD se inlocuieste cu receptor SD, receptorul HD se inlocuieste cu receptor HD, iar manopera este platita de Focus Sat sau client dupa caz.

In privința activării ( update clarificare: a doua echipamente in custodie ), aceasta va costa 255 lei, in cazurile in care clientul nu detine televizoare cu port HDMI ( se folosesc două receptoare SD ) sau clientul doreste un receptor SD si un receptor HD. deocamdată neverificat: în cazul in care clientul doreste ca ambele receptoare să fie HD, se incaseaza de la client, suplimentar fata de cei 255 lei, pretul pentru Familia 3 luni si Mozaic Plus 3 luni).

UPDATE 1 iulie 2015: Informatiile au fost actualizate mai jos, unde aveti o imagine din noul contract prezentat oficial, dupa care vă invitam să vă orientați ( informatiile anterioare, din 29 iulie 2015, nu au fost in totalitate verificate; invităm orice reprezentant sau instalator Focus Sat să publice la comentarii corectări, modificări, confirmări sau completări are datelor si condițiilor prezentate anterior, pentru o mai bună informare):

OFERTA FOCUS SAT:

1) Contract cu echipament FOCUS SAT cumpărat:
- preţ recomandat receptor satelit 275 lei;
- smartcard în custodie (proprietate FOCUS SAT);
- kit antenă, preţ recomandat 79 lei;
- taxă activare 120 lei, care include 1 lună vizionare pachetele de programe Familia, Mozaic Plus, Cinema şi 4 luni vizionare pachetele de programe Familia şi Mozaic Plus;

2) Contract cu echipament FOCUS SAT în custodie:
- receptor, kit antenă, smartcard în custodie (proprietate FOCUS SAT), fără niciun cost de achiziţie sau chirie;
- taxă activare 30 lei, care include 1 lună vizionare pachetele de programe Familia, Mozaic Plus şi Cinema.

3) Contract cu 2 echipamente FOCUS SAT:
- 2 receptoare în custodie, fără niciun cost de achiziţie sau chirie;
- 2 smartcard-uri în custodie (proprietate FOCUS SAT);
- kit antenă în custodie, fără cost de achiziţie sau chirie;
- taxă activare 255 lei, care include 1 lună vizionare pachetele de programe Familia, Mozaic Plus, Cinema şi 1 lună vizionare pachetele de programe Familia şi Mozaic Plus.

ECHIPAMENTE FOCUS SAT:

1) KIT RECEPTOR format din:
- RECEPTOR SATELIT cu disponibilitate pentru serviciul FOCUS SAT;
- SMARTCARD (proprietatea FOCUS SAT).

2) KIT ANTENÄ format din:
- ANTENÄ OFFSET 0.6 m;
- LNB;
- SUPORT ANTENÄ ;
- ACCESORII.

SERVICII INSTALARE:

Dacă CLIENTUL optează pentru contractul cu echipament FOCUS SAT în custodie sau pentru contractul cu 2 Echipamente FOCUS SAT, sewiciile de instalare prin instalalorii autorizaţi FOCUS SAT sunt oferite gratuit în condiţiile în care instalarea este o instalare standard.

Dacă CLIENTUL optează pentru contractul cu echipament FOCUS SAT cumpărat, în cazul în care doreşte servicii de instalare, contravaloarea acestora se va achita către instalatorii autorizaţi FOCUS SAT.

Dupa cum se obervă, Focus Sat a introdus din 1 iulie 2015 si posibilitatea de a lua 1 singur echipament in custodie (probabil SD sau HD, la alegere), la care activarea este de 30 lei (TVA inclus) si clientul va avea acces imediat la pachetele Familia, Mozaic Plus și Cinema timp de 1 lună. Pachetul Familia trebuie păstrat activ timp de 24 de luni consecutive de la semnarea contractului.

Pachetul Mozaic Plus este "un mozaic de documentare, emisiuni tematice, muzică, sport extrem, desene animate, seriale de comedie și stand-up, îmbogățit cu 11 canale în format HD."

In custodie, daca abonatul denunta unilater contractul inainte de expirarea perioadei minime pentru care a fost incheiat, va trebui sa achite o suma cu titlul de "Tarif de incetare inainte de termen a contractului", de 140 lei dupa 1-4 luni platite, de 120 lei dupa 5-8 luni platite, 100 lei dupa 9-11 luni platite, 80 lei dupa 12-14 luni, 60 lei dupa 15-17 luni platite, 40 lei dupa 18-20 luni platite sau 20 lei dupa 21-23 luni platite.


9 comentarii despre subiectul „Focus Sat: Noutăți privind înlocuirile de receptoare, tarifele de activare ( inclusiv custodie ) și noul pachet Mozaic Plus, din 1 iulie 2015”:
Anonim

IAR CA CLIENT NOU FOCUS DACĂ OPTEZI HD COSTĂ 30 RON CUSTODIE VIZIONARE 1 LUNĂ
Mozaic Plus 3 luni. CARTELA NOUA INCLUDE MOZAIC +HD

Anonim

Cam multe taxe pentru cateva programe generice. Nu se merita nici sa fie ultima optiune, mai bine te abonezi la internet si ai o gramada de posturi online.

Anonim

Buna seara pachetul Mozaic va contine si posturile hd toate si va costa cu 2 lei mai mult decat pretul actual.Iar cu noile Receptoare Hd nu vei mai putea receptiona posturi la liber de pe satelit decat cele aflate in grila Focus Sat,va fi in stilul Digi si Telekom.Se pare ca Focus Sat va inchiria 2 Tp-uri pe noul Thor 7 pentru a introduce 4 posturi Hd pentru maghiari.Receptoarele Hd Vor avea scris din cate se pare pe ele sigla UPC nu Focus Sat.

Anonim

Deci se schimba la toți reciverele?

Anonim

Nu,doar la solicitarea abonatului, in anumite cazuri, tot ca pana acum.

Anonim

Nu, se schimba la toti receptoarele deocamdata doar cine doreste sa ia de la ei recptoare hd sau celor care li se defecteaza receptoarele se vor schimba cu unul hd cu, acesta hd nu vei mai putea prinde posturi aflate la liber pe satelit decat cele din grila Focus Sat.Se va desfinta pachetul Hd si posturile hd din grila lor va intra in pachetul Mozaic,care va fi mai scump.O zi buna

likurik

Salut! Am o nedumerire!Cum si ce trebuie pentru a vedea programele de la focus sat pe doua televizoare.Mentionez ca am reciverul de la ei plus cartela si ieri am cumparat un al doilea reciver,un amiko mini combo.Este posibila vizionarea cu o singura cartela pe doua recivere?Stiu ca trebuie un lnb dublu,unde trebuie sa bag al doilea cablu?Multumesc anticipat!

Anonim

Al doilea cablu il tragi tot de la a doua iesire a LNB-ul dublu, in intrarea de la al doilea receptor. Ai nevoie de o alta cartela pentru al doilea receptor. Trebuie sa ii suni pe ei pentru a doua cartela, nu merge al doilea receptor tot cu cartela de la primul. Nu stiu daca trebuie sa platesti bani pentru a doua cartela, ca nu stiu oferta actuala, dar poti afla printr-un mesaj pe care il trimiti de aici: http://www.focussat.ro/contact .

Unknown

Am un receptor din 2008 dupa atîta timp poate sami dea receptoare sa vad la doua televizoare gratis....ca la digi se dau

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile