miercuri, 24 iunie 2015

Germanii renunță la televiziunea analogică prin cablu în următorii 3 ani

Autoritățile media germane vizează o abordare coordonată a tuturor actorilor din industrie, pentru a stabili o dată comună pentru incetarea la nivel national a transmisiei analogice prin rețelele de cablu.

Deja autoritățile media au convenit cu diverse televiziuni, operatori de cablu, companii și beneficiari media rolul de mediator al procedurilor de stabilire a datei calendaristice comune pentru incetarea transmisiilor analogice prin cablu in Germania.

"Este important ca sistemul tv analogic prin cablu sa fie oprit la nivel national în aceeași zi, iar tranzitia trebuie să fie temeinic pregătită. Trecerea definitivă de la televiziunea analogică prin cablu la televiziunea digitală prin cablu va reprezenta astfel una dintre ultimele etape spre digitalizarea completă, un succes pentru toți participanții", a declarat Jürgen Brautmeier, președinte al comisiei de supraveghere si licentiere.

Asocierea operatorilor de cablu din Germania (ANGA) se așteaptă ca încetarea transmisiilor tv analogice prin cablu să aibă loc cel mai tarziu până la sfârșitul anului 2018.

Unitymedia va fi primul mare operator german de cablu care va iniția trecerea completa la televiziune digitala prin cablu, prin oprirea in iulie 2015 a transmisiei mai multor canale tv analogice.


9 comentarii despre subiectul „Germanii renunță la televiziunea analogică prin cablu în următorii 3 ani”:
Anonim

si la noi ar trebui facut asa ceva, nu se pot extinde programele in digital si mai ales HD-urile sub pretestul ca nu mai sunt frecvente libere din cauza analogicului. la firmnele de cablu care au programe in digital o mare parte dintre abonati au ales optiunea pentru digital si au cumparat sau luat in chirie decodoarele alea SD sau HD

Anonim

Avand in vedere decalajul dintre noi si ei, la noi se va ajunge la aceasta etapa undeva prin 2068. Mai avem de mancat pana atunci, cei care mai prindem vremurile alea....

Anonim

cu o ordonanta de urgenta ca in maxim 2 ani sa se transmita numai tv digital prin cablu ,analogicul e vai mama lui vezi numai purici mari daca ai plasna si de ce nu cablurile sa fie ingropate ca ne sufocam cu ele pe stilpi

Anonim

nu sunt de accord cu ingroparea cablurilor doar de dragul sa fie estetica o anumita comunitate. mai bine sa stea pe stalpi si-n cateva zile sa remedieze o eventuala defectiune decat sa se apuce pe ger sau canicula sa sape in pamant daca cablul resppectiv este stricat. de profesie sunt electrician si peste tot unde am fost am recomandat omului ca instalatie de cabluri sa fie pusa pe exterior si mascata cu tuburi decat sa te apuci sa spargi zidul ca ti-a picat un cablu. orice cablu indifferent de care este consider ca este mai practice sa stea la exterior. de ce liniile de zeci de kilovolti nu sunt ingropate si sunt puse pe stalpi? la fel si cu cablurile de ffibra optica, sunt ele inestetice pe stalpi da' se remediaza mult mai repede o eventuala defectiune

Anonim

In UE NU exista cabluri agatate pe stilpi, sa stii cablurile se baga prin tubulatura cu camine facute la anumita distanta

Bogdan

Si toate cablurile astea cu tubulatura aferenta n-o s-o plateasca tot abonatul? Cu ce ma incanta ca nu sunt cablurile ingropate si ca stau pe stalpi si nu sunt estetice.

Sly

@Bogdan pe stilp cablurile sunt expuse la o gramada de pericole. Se imbatranesc mai repede din cauza conditiilor meteo si DA... sunt si mai estetice.

In legatura cu plata la servicii...n-ai voie sa plangi la preturile ce sunt in Romania.

Bogdan

Atata timp cat am net la viteza mare, programe multe si abonamentele sunt acceptabile la pret fix nu ma intereseaza daca cablurile alea sunt ingropate sau nu.
Ideea era alta, ca orice investitie se face costurile ei se vor vedea in pretul abonamentului.

Anonim

vai mama lor ce calitate au la cablisii analogici

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile