sâmbătă, 13 iunie 2015

Irlanda de Nord - România, în calificările EURO 2016 - Scor final 0-0

În aceasta seară, pe stadionul Windsor Park din Belfast, de la ora 21:45, echipa de fotbal a României joacă încă un meci din calificările pentru EURO 2016, împotriva Irlandei de Nord.

Cu acest al șaselea meci, al patrulea oficial dintre cele doua echipe, nationala Romaniei ( care se afla deja pe locul 12 in clasamentul FIFA ) intră in a doua jumatate a campaniei de calificare, in care are acumulate deja 13 puncte.

Irlanda de Nord, care are un punct în minus, se afla pe locul al doilea in grupa F, iar o victorie a tricolorilor ar insemna nu doar consolidarea primului loc in grupă, ci si o revansa impotiva irlandezilor, care au blocat prezenţa României la Cupa Mondială din Mexic, din 1986. Anterior, in calificarile EURO 2016, Romania a invins Irlanda de Nord cu 2-0, in luna noiembrie a anului trecut.

Meciul va fi difuzat în direct pe TVR 1, TVR HD si online pe tvrplus.ro, fiind comentat de Marian Olaiano si Emil Hossu-Longin. Inainte si dupa meci va fi transmis pe TVR 1 emisiunea "Studio Fotbal", moderată de Tudor Furdui, invitaţi fiind si Ovidiu Ioaniţoaia si Mihai Stoichiţă.

Tot astazi, de la ora 19:00, Finlanda disputa acasă meciul impotriva Ungariei ( transmis pe Digisport 1 ), iar simultan cu meciul Romaniei, Feroe întâlneste echipa Greciei, care își joaca ultima șansă la calificare.

Urmatorul meci al Romaniei se va juca la Budapesta pe 4 septembrie, cu Ungaria, apoi vor mai urma inca 3 partide: ROMÂNIA - Grecia, pe 7 septembrie 2015, ROMÂNIA - Finlanda, pe 8 octombrie 2015 și Feroe - ROMÂNIA, pe 11 octombrie 2015.


UPDATE 13 iunie 2015, ora 23:35: Meciul s-a încheiat cu scorul 0-0.


Un comentariu despre subiectul „Irlanda de Nord - România, în calificările EURO 2016 - Scor final 0-0”:
Anonim

chiar credeati ca o sa castige Romania? :)), este o performanta totusi ca au facut egal, deja este prea mult pentru tricolori

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile