marți, 30 iunie 2015

Robert Redeleanu, noul director al UPC România. Severina Pascu, director al Liberty Global Europa Centrală și de Est.

Începând cu 1 iulie 2015, noul director al UPC Romania este Robert Redeleanu ( 40 ani ). A coordonat din anul 2013 marketingul, vânzările si comunicarea cu clientii companiei ( Chief Marketing Officer ). Astfel, Redeleanu preia coordonarea unei companii care avea in total aproape 2 milioane de abonati la sfarsitul primului trimestru din acesta an.

Severina Pascu, fostul direcor al UPC Romania si Ungaria, a fost promovată ca director general al activitatilor Liberty Global în Europa Centrală şi de Est ( Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria si bineinteles Romania, incluzand si operatorii prin satelit ai companiei ), înlocuind pe Betzalel Kenigsztein, care a devenit Preşedinte şi CEO al operaţiunilor Liberty Global din America Latină şi Caraibe.


5 comentarii despre subiectul „Robert Redeleanu, noul director al UPC România. Severina Pascu, director al Liberty Global Europa Centrală și de Est.”:
Anonim

Nu se va intampla nimic bun pentru angajati...

detrax

Se vor intampla o multime de lucruri bune pentru angajati ( tot asa, opinie personala si neargumentata, de tip slogan, ca a ta de mai sus ).

Anonim

de extindere in orasele mai mici NICI VORBA

Anonim

cu infrastructura lor docsis 2/3 nu ajungi la nimic bun exact ca Romtelecomul cu adsl/vdsl lor,aplicatiile necesita banda de net singuri care au gandntit-o sunt rds cu ftth/fttb in rest mai nimic

Anonim

UPC si cu Orange la ora actuala iti ofera cele mai multe programe in format HD iar grilele lor sunt foarte diversificate

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile