vineri, 12 iunie 2015

Stingray Ambiance, un nou canal 4k Ultra HD, din septembrie la nivel mondial

Compania canadiana Stingray a anunțat la ANGA COM 2015 (09-11 iunie 2015, Köln) că televiziunea Stingray Ambiance va fi oferita telespectatorilor la nivel mondial, în rezoluția Ultra HD 4K.

Stingray Ambiance va difuza programele prin operatorii care vor dori sa includa acest canal in grilă si care au bineinteles capacitati tehnice pentru transmisie 4K.

Stingray Ambiance este prezentată ca "televiziunea care îți aduce acasă o liniștitoare și relaxantă oază, datorită peisajelor unice, acompaniate muzical".

Ca exemplificare a grilei unei zile, programele vor incepe cu un răsărit pe o plaja din Hawaii, relaxare după-amiaza cu imagini filmate de pe o stâncă cu vedere la Marea Mediterană, iar seara va fi difuzat un apus de soare în deșert, toate in rezolutie 4K Ultra HD. Canalul este deja disponibil in rezolutie HD, cu preluare din serverul companiei, pentru operatorii care il doresc in grila, urmând ca din septembrie sa fie disponibila si versiunea 4K prin satelit, cablu și operatori tv prin protocol IP.


Niciun comentariu despre subiectul „Stingray Ambiance, un nou canal 4k Ultra HD, din septembrie la nivel mondial”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile