marți, 2 iunie 2015

Windows 10 se lansează pe 29 iulie 2015

Microsoft a anuntat data de lansare a noului său sistem de operare universal, Windows 10: 29 iulie 2015.

Cei care utilizeaza legal Windows 7 sau 8.1 pe PC și tablete pot sa treacă gratuit la Windows 10, incepand cu 29 iulie 2015. Clientii vor avea la dispozitie un an întreg pentru a face upgrade fara nici un cost.

Doar data de lansare a Windows 10 pentru pentru laptop-uri, desktop-uri și tablete a fost anunțată până în prezent, însa pentru telefoane nu a fost precizată.

Împreună cu Windows 10, utilizatorii de computere personale și tablete vor obține versiunea PC a Cortana ( asistent de voce Microsoft ) tot pe la 29 iulie, precum și Microsoft Edge, noul browser de internet a companiei.

Xbox Live și alte aplicații și servicii noi se vor lansa pe platformă, iar sistemul Windows Hello va asigura mai multa securitate si protectie pe laptop-uri și PC-uri.

Preturile vor di similare cu cele ale Windows 8, de exemplu 119 dolari ( Windows 10 Home) , 199 dolari (Windows 10 Professional) si 99 dolari (Windows 10 Pro Pack).


14 comentarii despre subiectul „Windows 10 se lansează pe 29 iulie 2015”:
Alexyss

In sfarsit, abia astept versiunea finala!

Anonim

Abia astept noul "esec" Microsoft

Alexyss

Pentru toti acei ce nu au habar de noul win si nu se pot adapta interfetei,logic ca, va fi un esec, pentru restul va fi un nou pas spre o tehnologie mult mai profunda, il am in teste inca de asta toamna si pot spune lejer ca, este cel mai reusit win facut vreodata..

Anonim

Bine Viper Alex esti tare tine-o tot asa si lasa-ne cu parerile tale absurde. Pe toate forumurile de specialitate se vorbeste ca este o replica aproape identica cu 8.1 oleaca modificat de care multa lume se plange, multe persoane cu licenta legala de 8.1 trecand imediat la windows 7 si vii sa ne convingi ca-i "miezul din dodoasca" acest windows 10. In afara de revenirea butonului start si rebranduirea internet explorer altceva n-o sa aibe acest 10. O alta Marie cu alta palarie. Asa asteptau toti cu disperare si lansarea Windows 8/8.1 si pe urma.... esec. La ce "scoruri" au licentele lor in afara de cei cu sisteme care nu le permite instalarea 7-lui se va continua pirateria acestui sistem la greu. Eu personal n-as plati atatia bani pe un Windows 10 care aproape 2 ani aplicatiile nu vor merge pe el, jocurile si driverele nici atat si o sa-ti lase impresia ca te uiti "ca prostu la icoane" si bineinteles la butonul start.
Si apropo... monitorizare ilegala mai mare decat in windows 8/8.1 si in 10 n-ai sa vezi niciodata. Tot felu pe programe mascate care te verifica si-n gaura de sarpe pe banii tai daca esti utilizator legal si le mai dai si un morman de bani celor de la "Microsoafta".

Anonim

lasatine frate cu windows-urile aste de panarame ,punetiva LINUX E MAI BUN DE O MIE DE ORI

Anonim

Pentru Anonim - 2 iunie 2015, 17:18 ramai tu frate cu Linuxul tau ca nu poti face nimic cu el, aplicatii nu ai, jocuri la fel, doa sa vezi filme si sa asculti muzica este bun. La cat costa licenta, moaca, iti dai seama si cat easte de bun

Anonim

Prea multi cu win Xp pe un pc din 89 vorbesc despre win 10 ca va fi un esec ! care esec ? win 10 va fi cel mai bun windows dupa parerea mea ! cred ca e prima data cand Microsoft tine cont si de parerea useri-lor ! vine cu directx 12 care va imbunatati platforma de jocuri ! de fapt nu are rost sa-mi pierd vremea cu cei care nu vor sa faca un pas in fata in materie de software ! Ramaneti la al vostru XP sau 7 si lasati-ne.

Anonim

ar trebui facut un pariu pe la casele de pariuri daca-n urmatorii 10 ani Microsoft o sa mai existe sau nu. toti asteptau cu interes acum cativa ani lansarea windows 8/8.1 si pe urma... bomba... la fel o sa fie si cu 10. In marketing este o chestie cand un lucru este bun si-ti adduce vanzari nu-l schimba ca o sa-ti aduca falimentul. Windows Xp si 7 au fost, sunt s or sa mai fie mult timp cele mai bune sisteme de operare ale lor.

Anonim

Si urmeaza Windows 10 la fel de bun sau mai bun, dupa regula, unul bun, unul rau.

nebunel

upgrade de la versiunile anterioare la windows 10 se face doar daca ai o licenta legala microsoft altfel ..va da BSoD

Anonim

Pai nu scrie ca poti sa faci upgrade de la versiune piratata, se intelege ca e vorba de upgrade de la versiuni legale.

Anonim

trebuie sa fie ceva bun cu directx 12 sin win 10
amd-enables-incredible-directx-12-performance-in-new-3dmark-api-overhead-feature-test

Alexyss

Cu, siguranta ca, cei impatimiti de jocuri,fie ca, le place fie ca, nu, vor trece pe win 10,in rest, fiecare este liber sa isi puna ce OS vrea pe configuratia lui, eu personal am exprimat o, opinie personala si atat.

Anonim

Mie deja imi apare o iconita jos in stanga si scrie cand dau click ca pot trece gratuit la win 10. Nu multumesc. Ii las pe altii sa testeze compatibilitatea sistemului lor cu noul win. Mai ales ca n-am kit de instalat windows 8.1 ca laptopul a venit cu el deja instalat. Daca sunt probleme nu mai pot da reverse la win 8.1
Poate driverele nu se vor potrivi poate.... si n-am chef sa reinstalez iarasi de la capat office-ul si alte programe. Sa incerce altii. Si nu m-ar mira ca in timp computerele cu win10 sa booteze direct de pe serverele microsoft si asta in baza unei key valide anume ca ai platit abonamentul de folosire. Nu ai platit nu ai sistem de operare ca practic nu se incarca. Asta va fi viitorul. In felul asta nu ti se va virusa sistemul de operare pentru ca.... sistemul de operare va fi curat ca lacrima din nou la urmatorul restart. Nu dll-uri ramase, nu registrii schimbati de cine stie ce programe, etc. Sau si mai rau... de fapt nu ti se va incarca nici un sistem de operare, vei lucra in sistem main-frame, anume pe ecran iti va veni un stream video si comenzile de la tastatura si mouse se va duce catre computerul virtual din cloud de la microsoft. Peste 10 ani cam asa va fi.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile