marți, 28 iulie 2015

FilmBox HD devine FilmBox Extra HD, iar FilmBox Extra devine FilmBox Premium

Pe 29 septembrie 2015, două canale de filme din portofoliul FilmBox vor fi redenumite în România și Polonia, anunta printr-un comunicat compania SPI International.  FilmBox HD va fi redenumit ca FilmBox Extra HD , iar FilmBox Extra va deveni FilmBox Premium.

Canalul FilmBox HD va fi de asemenea redenumit ca FilmBox Extra HD în țările în care este retransmis prin numeroase platforme DTH și prin rețele de cablu (și anume în Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Bulgaria și țările din fosta Republică Yugoslavă).

"Schimbarea denumirii este rezultatul unei reexaminări interne a mărcii, care a indicat necesitatea de a se putea distinge mai clar canalul nostru premium (denumit în prezent FilmBox Extra) de celelalte canale din portofoliul FilmBox, dar și pentru a simplifica navigarea în cadrul ofertei de canale FilmBox. Noile denumiri permit identificarea mai clară a conținutului prezentat pe canalul special", explică Berk Uziyel, director executiv al FilmBox International Ltd.

Profilul canalelor va rămâne neschimbat.

FilmBox Extra HD se adresează telespectatorilor care prețuiesc vizionarea de filme și seriale de televiziune, în cea mai bună calitate a imaginii și sunetului, dar și care doresc să aibă o adevărată experiență cinematografică în casele lor, mai precizeaza SPI.

FilmBox Premium este un canal care oferă filme noi, inclusiv la scurt timp dupa rularea lor în cinematografe. Canalul are in grila blockbustere de la Hollywood, filme câștigătoare la prestigioase festivaluri de film, inclusiv productii ale cinematografiei europene, precum și populare seriale cu buget ridicat.

Canalul de baza FilmBox, care se axează pe divertisment cinematografic, prezentând inclusiv staruri de cinema de la Hollywood și difuzand seriale de televiziune populare, isi va păstra denumirea actuală.

UPDATE 30 septembrie 2015: Denumirile au fost schimbate în FilmBox Premium și FilmBox Extra HD și în România. Imagini și detalii găsiți AICI.


12 comentarii despre subiectul „FilmBox HD devine FilmBox Extra HD, iar FilmBox Extra devine FilmBox Premium”:
Anonim

Cand vom avea aceste posturi alaturi de celelalte posturi Filmbox si in grila Digi tv Satelit?

Anonim

Veci pururi ! :))))

Cristy

vrem si in grila tv RCS-RDS

Anonim

Voi le vreţi gratis. Ia mai puneţi-vă pofta-n cui. Sunt la FocusSat şi costă 11lei pe lună varianta SD. Pagubă-n ciuperci...nimeni nu plăteşte atât când ai pachetul HBO+Comedy+Cinemax+Cinemax2 la 16 lei.

Anonim

Ce va tot bateti ca nu sunt posturile astea la RCS&RDS? Niste programe in medie cu filme 80% vechi din anii 1980-2000 si titluri pompoase extra, premium, box,etc.
Cand eram la UPC le-am avut gratis vreo 3 luni de sarbatorile de iarna si sincer... nu mi-au placut si nici n-as vrea sa-si incarce RCS-ul frecventele digitale cu canalele astea. Vad ca n-au audienta si odata la 2-3 luni schimba denumirea in speranta ca se aboneaza mai multi la ele. Ele mereu se rebranduiesc, sa va uitati peste 2-3 luni sa vedeti ca iar schimba denumirea

Anonim

Baga astia niste filme de te ia somnul

Anonim

Am vazut si destule filme si seriale interesante pe ele, e vorba de ce stil de filme intereseaza pe fiecare. Nu sunt adresate publicului invatat cu filme de facut bani.

Anonim

Pot sa spun din experienta ca sunt canale de filme foarte foarte slabe. Am avut Filmbox HD la Orange TV si nu m-am uitat la niciun film, am platit pachetul Filmbox pentru cateva luni la FocusSat si nu m-am uitat la niciun film ... Pur si simplu sunt filme din categroia C si D, nici macar de categoria B ...

Anonim

PT anonim din 28.07 cu digisatelit
Introdu exta 1 si ai digifilm mai bun si ca hbo. Eu digisatelit din 2005 . si program de filme, nu cred ca e mai bun altul, poate ma insel.

Anonim

Toate programele care nu sunt in grila rcs-rds sunt proaste !!!!
Ce am inteles eu din postarea de mai sus: te cheama '' digisatelit 2005'' si esti un program de filme. Corect ?

Anonim

Erau inainte niste programe de filme, se numeau Cinestar, au disparut, erau cu mult mai bune decat prgramele Filmbox si vad ca astia nu dispar, ori au pe cineva in spate sa le finanteze audienta zero ori sunt tinuti moaca pe cablu si cine se aboneaza din greseala la ei banii intra direct la operatorul de cablu

Anonim

dar la telekon sunt 2 posturi film box plus si film box si film box hd

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile