vineri, 10 iulie 2015

Look Tv si Look Plus, în grila Antena Play

Televiziunile Look Tv si Look Plus au fost incluse in grila de canale a platformei Antena Play, astfel incat abonatii acestui serviciu pot sa vizioneze toate meciurile transmise prin cele doua canale. Antena 1 anunțase ieri că toate meciurile etapei vor putea fi urmărite live pe AntenaPlay, fără restricție teritorială.

Platforma AntenaPlay pune la dispoziția abonaților săi un singur tip de abonament, care permite acces la tot conținutul video al platformei. Prețul abonamentului lunar este de 3 euro fără TVA. Plata se poate efectua prin card bancar, prin SMS sau prin PayPal.

Conexiunea la internet trebuie să aibă o viteză de minimum 2Mbps. Pentru a vizualiza materialele video HD este necesară o conexiune de 4Mbps.

Prin aplicaţia AntenaPlay pentru iPhone şi iPad, pentru produsele Apple, este necesară o versiune iOS 5.0 sau mai recentă. Generaţiile iPhone care suportă aplicaţia sunt: 3GS, 4, 4S și 5. Anumite materiale de conținut pot necesita instalarea unor elemente software suplimentare (plugins), aceasta fiind o cerință tehnică a distribuitorului de conținut.


6 comentarii despre subiectul „Look Tv si Look Plus, în grila Antena Play”:
mradu

asaaa, creste concurenta! telekom tv cu dolce tv, antena play, seenow... acum vor urma ofertele speciale si reducerile de pret...

Anonim

daca crezi ca creste concurenta cu liga 1 si aia care joaca in ea te-nseli amarnic, sa ai liga 1 , nu conteaza ca meciurile sunt varza, habar n-ai din ce membrii este alcatuita o echipa, nici macar portarii dupa 90 de minute de joc, in schimb, snobismul din tine, te face sa crezi ca esti microbist

Anonim

cititi cu atentie link-ul http://oferta.upc.ro/

mradu

anonim, anonim, dar si cu educatia tot anonim!
daca as avea macar 30 de ani mai putin ti-as raspunde ca trollezi :) ... asa o sa iti spun ca articolul si comentariul se refera la posibilitatea microbistilor de a urmari mai usor debandada din divizia intai :)
sunt multi cei ce nu vor sa plateasca un ab de cablu sau satelit pt a urmari meciurile...mai ales dintre cei plecati in strainatate.
viitorul e pe internet, vrem nu vrem tinerii prefera mediul online...nu asa ca mine, snob, care ma mai duc pe stadion...din ce in ce mai rar in ultimii 40 de ani!

Anonim

Meciul ONLINE nu are intrerupere, chiar daca il difuzeaza LookTV si Look Plus, ele pe TV vor baga pauza iar pe AntenaPlay va rula in continuare meciul.

Anonim

"Meciul ONLINE nu are intrerupere, chiar daca il difuzeaza LookTV si Look Plus, ele pe TV vor baga pauza iar pe AntenaPlay va rula in continuare meciul."
Nu am inteles nimic din aceasta postare.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile