joi, 9 iulie 2015

Prima opțiune din fiecare etapa a Ligii 1, la Antena 1

Antena 1 a anuntat că începând cu sezonul 2015-2016, când sistemul competițional va conține Play-Off și Play-Out, Antena 1 va transmite prima opțiune din fiecare etapă a Ligii I, incat meciurile considerate cele mai importante din campionatului românesc se vor putea viziona în direct la televiziunea mentionata.

De asemenea, toate meciurile etapei vor putea fi urmărite live pe AntenaPlay, fără restricție teritorială.

Sâmbătă, 11 iulie, începând cu ora 21:00, Antena 1 va transmite în direct Steaua-Petrolul, derby-ul primei etape a Ligii I.

De la 20:45, comentatorii Cătălin Oprișan și Cătălin Cârnu vor prefața alături de George Ogăraru, fost semifinalist al Cupei UEFA, primul derby al campionatului românesc, într-o intervenție specială de la Stadionul Național.

Toate golurile și fazele importante ale meciului dintre Steaua și Petrolul se vor putea vedea și pe www.fotbaldepoveste.ro, iar meciul poate fi urmărit LIVE și pe www.antenaplay.ro, mai anunta televiziunea citata.


12 comentarii despre subiectul „Prima opțiune din fiecare etapa a Ligii 1, la Antena 1”:
Alexyss

Nefiind transmisie in HD este egal cu 0000

Anonim

Mai bine la rcs-rds pe digi 1 in full hd

Anonim

din pacate pt RDS (iar cei care nu se pricep, din pacate sunt inselati) numai vorba e de ei, pt ca calitate HD nu este la ei. ca sa ma intelegeti "puterea de semnal ca si calitate" este sub nivelul calitatii prin care emit Antenele. Vedeti cum se vede un canal HD pe UPC, Telekom, si mai ales la Orange ;)

Cristy

fac asta ca nu mai au audienta ce de la atena 1 !

Alexyss

Eu vad un singur lucru,Tv-urile mele receptioneaza semnal full HD la RCS pe orice canal HD comut, si sunt din generatia 2014-2015 Samsung si LG, restul comentariilor de prisos.

[img]http://s15.postimg.org/mh68m0163/IMG_20150709_214920.jpg[/img]

Anonim

:)

Anonim

ce aberatii pot zice unii pe aici. Auzi tu ... calitatea slaba pe hd la digi fata de telekom. Transmisiile pe digisporturi hd e aproape impecabila

Anonim

mai transmite cineva meciul de sambata in afara de Antena 1

Anonim

Bineinteles, nu spune nimeni ca e exclusiv la Antena 1. Mai transmite Digisport, Dolce Sport si Look TV.

Anonim

Liga 1 se vede NUMAI la UPC si v-am spus sa nu va grabiti ca-n retur cel putin inca o televizune va retransmite meciurile, s-au gasit unii care s-au abonat la UPC pe cel putin 12 luni sa vada .... LIGA 1

Anonim

Vad ca si UPC-ul in noile oferte incepe sa dea Extrafotbal gratis http://oferta.upc.ro/

Anonim

La Upc oferta aia e numai pentru transmisiunea online pe internet uitate bine anonim

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile