vineri, 21 august 2015

Dolce Sport transmite noul sezon din prima ligă spaniolă de fotbal

"Spectacolul oferit de Messi și Cristiano Ronaldo va putea fi urmărit pe Dolce Sport. Spania este campionatul care oferă câștigătoarea ultimelor două ediții ale Ligii Campionilor, Barcelona, sezonul trecut, și Real Madrid, în 2013/2014. Mai mult, în urmă cu două sezoane, finala s-a disputat între două echipe din Spania, Real Madrid și Atletico Madrid. De altfel, în ultimii zece ani, de cinci ori o reprezentantă a Spaniei a câștigat cel mai valoros trofeu inter-cluburi european. Și ultimele două ediții ale Ligii Europa au fost câștigate tot de o formație spaniolă, de fiecare dată FC Sevilla fiind laureată. În ultimele zece sezoane, de șase ori trofeul a fost câștigat de o formație din Primera Division. Spectacolul din Primera Division începe de azi, când Dolce Sport 2 transmite confruntarea dintre Malaga și Sevilla, de la ora 21:30", anunță televiziunea deținută de Telekom România.

Sâmbătă, patru meciuri din Spania vor fi pe canalele Dolce Sport. Duminică intră în arenă greii fotbalului din Spania iar Dolce Sport transmite atât meciul Barcelonei, cât și pe cel al lui Real Madrid.

Astfel, în acest sezon, telespectatorii Dolce Sport se pot bucura de cele mai importante competiții fotbalistice: Champions League, Europa League, Premier League, Bundesliga și acum La Liga. Iar în 2016, Dolce Sport va transmite Campionatul European de fotbal, mai precizeaza Telekom.


8 comentarii despre subiectul „Dolce Sport transmite noul sezon din prima ligă spaniolă de fotbal”:
Anonim

Foarte bine bravo lor.

Anonim

Deci Digi nu are exclusivitate asa cum au scris pe site la ei cand au dat stirea...

detrax

Cand au dat stirea la ei pe site, nu au scris ca au exclusivitate. Asta e o inventie de a ta, anonim. Sau poate ai citit prin alte siteuri si ai crezut ca esti pe siteul RCS.

Anonim

Am citit articolul de pe site-ul Digisport unde scria foarte clar mare EXCLUSIVITATE cu roz in interiorul articolului, nu inventez eu nimic ! Daca nu mai e acum probabil au editat articolul !

detrax

Si eu am citit comunicatul si scria mare cu ROZ altceva. Exista comunicatul si pe pagina oficiala RCS:

http://www.rcs-rds.ro/comunicat?id=433

Sunt trei de EXCLUSIV acolo, dar niciunul nu se refera la Primera Division.
Ideea e ca trebuie sa citesti cu atentie, pentru ca firmele astea obisnuiesc sa isi promoveze si alte servicii cand anunta ceva si nu trebuie doar sa arunci o privire, sa vezi EXCLUSIV si sa deduci ca se referea la LA LIGA. Plus ca si acum scrie tot cu roz.

Dar citeste mai atent ce scria si scrie cu roz pe siteul Digisport :

Pe canalele de sport din portofoliul RCS & RDS pot fi urmărite zeci de competiţii sportive, în EXCLUSIVITATE.

http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/La+Liga/OFICIAL+Primera+Division+continua+cu+inca+3+sezoane

Eu nu mai continui discutia, plus ca e offtopic, daca vei continua iti dai seama ca o dai si mai rau in offtopic si in penibil.

Anonim

se vad pe net in EXCLUSIVITATE

Anonim

Dolce Sport da doar sezonul 2015-2016 din La Liga si nu pana in 2018 ca DigiSport

Anonim

Începând cu 21 august, Dolce Sport transmite următoarele trei sezoane ale Campionatului Spaniol de Fotbal. „La Liga”, una dintre cele mai puternice competiții interne din Europa, îşi face, astfel, loc în grilele Dolce Sport, alături de celelalte evenimente sportive de anvergură

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile