joi, 20 august 2015

La Liga, încă trei ani la DigiSport

Digi Sport va difuza de luna aceasta, un nou sezon din Campionatul Spaniei. La Liga începe pe 21 august 2015, cu partida dintre Malaga şi FC Sevilla, meci ce va fi transmis în direct de Digi Sport. Drepturile de transmisie pentru Primera Division au fost achiziţionate pentru următorii 3 ani, anunta compania RCS-RDS.

“Pentru noi campionatul Spaniei este unul de tradiţie, îl difuzăm încă de la debutul Digi Sport, din 2009. Este vorba de o continuitate, ne dorim să le oferim telespectatorilor cele mai bune competiţii şi La Liga face, cu siguranţă, parte dintre ele. În următorii trei ani campionatul Spaniei, cel mai puternic al Europei, se va vedea pe canalele HD Digi Sport”, spune George Dobre, redactor şef Digi Sport.

În aşteptarea celui mai important meci din Primera Division, El Clasico dintre Real Madrid si FC Barcelona, care va avea loc pe 8 noiembrie, Digi Sport oferă spaţii ample în emisiunile şi programele Digi Sport 1, 2 şi 3 pentru a transmite şi analiza meciurile din campionatul Spaniei. Cristiano Ronaldo, Messi, Neymar, Sergio Ramos, Andres Iniesta, Fernando Torres sau Dani Alves vor fi doar o parte din vedetele noului sezon în La Liga pe care clienţii RCS & RDS le vor putea urmări în această toamnă.

„La noi telespectatorul poate urmări toate competiţiile care îl interesează, de la marile campionate de fotbal ale Europei până la tenis, atletism, gimnastică sau sporturi cu motor. Acesta a fost de la început scopul Digi Sport, de a oferi celui de acasă varietate şi posibilitatea de a urmări sportul favorit pe unul dintre cele 3 canale HD. Noutatea absolută a toamnei va fi că vom transmite, EXCLUSIV în România, Cupa Mondială la Rugby, competiţie la care participă şi naţionala României”, spune redactorul şef Digi Sport, George Dobre.


10 comentarii despre subiectul „La Liga, încă trei ani la DigiSport”:
Anonim

Observ ca nu scrie EXCLUSIVITATE, poate o sa transmita si Telekom ?

Anonim

adiós, din pacate profesionalitatea celor de la digi s-o vazut anul trecut,cind ,doar 2 exemple meciul dinte Barça si Español au dat legatura in minutul 42,si deasemenea cind aceeasi Barça isi juca titlul ,ei au decis ca era mai important Español /real mandril.Este o stire trista pt cei ce iubim LA LIGA pacat sper sa un fie si in exclusivitate ca atunci chiar ne-am ars.

Anonim

G.Dobre...pe DTH nu sunt 3 canale HD de digisport.....de fapt le cauti cu lumanarea....caci, in DTH, nu prea sunt....canale HD in general....

Anonim

Daca nu luau La Liga era nasol. Acum ca au luat-o tot naspa e (pentru ca profesionisti nu si pentru ca HD pe DTH nu :))
Greu mai multumesti oamenii in ziua de azi.

Anonim

Ar fi frumos sa transmita si Dolcesport in paralel. Anii trecuti, asa era cu Serie A si Ligue 1. Eu nu inteleg cum Sport.ro sta pe bara.. nu dau ei nimic. Nici un campionat. Ar fi facut audienta buna cu La Liga!

Anonim

La Liga este in permiera si in exclusivitate la Digi Sport si nu va fii si la Dolce Sport Meciuriile primei etapa sunt Malaga-Fc Sevilla azi Digi Spoort 3 Sambata ora 21 30 Atletico Madrid-Las Palmas Digi Sport 3 Sambata ora 23 30 Rayo Vallecano -Valencia Digi Sport 3 Dumineca 23 august ora 19 30 athletic Bilbao-Fc Barcelona Digi Sport 2 Dumineca ORA 21 30 Sporting Gijon-Real Madrid Digi Sport 2 Dumineca 23 August ora 23 30 Real Betis Villareal Digi Sport 2 Luni 24 August ora 21 30 Granada-Eibar Digi Sport 2

Cristi

Dolce Sport transmite noul sezon din prima ligă spaniolă de fotbal!
Spectacolul din Primera Division începe de azi, când Dolce Sport 2 transmite confruntarea dintre Malaga și Sevilla, de la ora 21:30.

Sâmbătă, trei meciuri din Spania vor fi pe canalele Dolce Sport:

Ora 19:30 - Espanyol - Getafe, Dolce Sport 2

Ora 19:30 - La Coruna - Real Sociedad, Dolce Sport 2

Ora 21:30 - Atletico Madrid - Las Palmas, Dolce Sport 2

Duminică intră în arenă greii fotbalului din Spania iar Dolce Sport transmite atât meciul Barcelonei cât și pe cel al lui Real Madrid.

Ora 19:30 - Athletic Bilbao - Barcelona

Ora 21:30 - Sporting Gijon - Real Madrid

Cristi

Primera Division si la Dolce Sport.
"Astfel, în acest sezon, telespectatorii Dolce Sport se pot bucura de cele mai importante competiții fotbalistice: Champions League, Europa League, Premier League, Bundesliga și acum La Liga. Iar în 2016, Dolce Sport va transmite Campionatul European de fotbal!"
Sursa:
http://www.dolce-sport.ro/fotbal/fotbal-international/transmitem-noul-sezon-din-la-liga-urmareste-real-madrid-si-barcelona-la-dolce-sport-53724/

Anonim

Si Dolce Sport si Digi Sport transmit toate meciuriile din La liga Dolce SPORT VA transmite 8 meciuri pe canalale dolce 2 3 4 iar doua meciuri sunt pe site Digi Sport transmite 7 meciuri pe digi sport 2si 3 si 3 m3ciuri pe site

tarcan92

dolce sport transmite toate meciurile si digi sport doar 7 meciuri pe etapa

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile