marți, 4 august 2015

Look TV și Look TV HD, în grila de bază a Telekom TV

Look TV și Look TV HD au fost mutate de curând în pachetul de bază a DTH-ului Telekom TV ( satelit ). Look Tv SD il gasiti pe pozitia 145, iar Look Tv HD este pe pozitia 147. Până de curând, acest canal, in cele doua versiuni, se putea receptiona la Telekom Tv doar achiziționând pachetul suplimentar "Extra Liga 1" (care deocamdata incă este prezent pe websiteul oficial ).


Look Tv a mai intrat ( de exemplu, nu exhaustív ) pe 3 martie 2015 in pachetul de baza a RCS-RDS ( alaturi de Look Plus, ambele in versiuni SD ), iar peste o lună in pachetul de bază de pe satelit al Digi Tv. A urmat apoi, fară a fi necesara achizitionarea unui pachet dedicat, posibilitatea de a-l viziona la Orange Tv, incepand cu 24 iunie 2015. Ulterior, Focus Sat a anuntat ca incepand cu 1 august 2015, Look Tv va fi in pachetul de baza. De asemenea, Antena Play a introdus pe 10 iulie 2015 Look Tv si Look Plus in grilă. De asemenea, si Nextgen a introdus Look Tv de curând in grila de bază.

UPDATE 4 august 2015: De asemenea, conform unui cititor al HD Satelit, Look Tv (SD si HD ) este disponibil fara costuri suplimentare si pe platforma tv prin protocol IP a Telekom Romania.


7 comentarii despre subiectul „Look TV și Look TV HD, în grila de bază a Telekom TV”:
Alexandru SANDU

Canalele sunt disponibile si pe IPTV

Anonim

si la Nextgen sunt la liber !!!

Anonim

Pai scrie ca sunt si la Nextgen in pachetul de baza, ai citit doar pana la jumatate ? :)

Anonim

DOAR LA UPC INCA SUNT TAXATE.....

Anonim

Corect !!! La UPC inca sunt taxate cu 10 lei. Singurul post care e in baza este Look Plus varianta SD.

tarcan92

Pe DTH la Telekom este fara cost

Anonim

Și la Orange sunt HD moka.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile