miercuri, 19 august 2015

M1, M2 și Duna, la Orange Tv

Televiziunile maghiare M1, M2 și Duna au fost introduse in pachetul Hungarian HD ( 1,5 euro / lunar ) al operatorului DTH Orange Tv. Canalele vor fi gratuite pentru abonați, până în data de 18 septembrie 2015.

M1 si M2 sunt canale de televiziune din Ungaria, deținute și operate de către Magyar Televízió si au de asemenea versiuni transmise în rezolutie HD. In data de 15 martie 2015, M1 a fost relansat ca un canal informativ. Începând cu 22 decembrie 2012, M2 difuzează multe programe pentru copii, iar din 15 martie 2015, pe timp de noapte, televiziunea M2 se numește Petőfi.

Duna Tv este o televiziune publica din Ungaria ("Duna" este denumirea maghiara a Dunării), gestionata în principal de MTVA. Duna TV este un membru activ al Uniunii Europene de Radiodifuziune ( EBU, European Broadcasting Union ).


9 comentarii despre subiectul „M1, M2 și Duna, la Orange Tv”:
Anonim

E de bine! Incepe si Orange tv sa aduca unele imbunatatiri, chiar daca sunt cam timide.

Anonim

Momentan programele se pot viziona gratis.

Anonim

Care ar fi "inbunatatirile"?Nu vorbesc si nu inteleg maghiara asa ca mi se falfaie de posturile astea.Nu mi se pare normal sa platim toti niste posturi pentru o minoritate.Fa bai nene un pachet separat cu 1 ron pe luna doar la cine le suporta.

Anonim

Anonim - 20 august, 2015 - Subscriu!

Anonim

Stati fratilor linistiti ca nu platiti voi pentru pachetul Hungarian. Alea sunt platite de minoritarii respectivi care le doresc. Sunt la liber aproape o luna si dupa aia, pa. Noi ceilalti asteptam Maxpack, TCM, Paramount Channel, Cartoon Network, Boomerang, Davinci Learning, Discovery World si altele. E bine totusi ca mai introduc cate ceva.

Unknown

orange e praf mai bine digi care din septembrie da drumul la 4G

Cristy

ai dreptate Valerian Valyy !

Anonim

Ee lasati ca nici cu Digi nu imi este rusine. In ultimi ani mi-am tot schimbat locatiile si de fiecare data prima alegere era digi(pe cablu, satelit etc) si de fiecare data frate. ..da da la instalare echipamente vechi(mufe stranse cu patentul semnal lipsa ) din lista de 60 canale , 40 sunt digiCucaMacai, sd hd,eliminare de canale concurente, rezolvarea reclamatiilor deloc... am renuntat la ei ca nu se putea, acum la casa cu conexiune prin fibra la fel aceleasi mufe de 2 bani la care au renuntat altii de ani de zile, dupa 1 luna de zile inca nu am primit smartcardurile cerute, semnal slab adica se intrerupe de cel putin 15 ori pe zi(nu este exagerare), traficul de net ce sa mai zic, dupa mai multe teste valoarea cea mai buna a fost 3.24 mb dl si 24.3 mb ul(pt carcotasi am testat direct din routerul lor conectat prin cablu ca sa elimin suspiciunile), sesizari dupa sesizari nimic rezolvat.

Anonim

Sigur e vorba de RCS ? Eu sunt la RCS de 6 ani si nu am avut probleme de astea. Dar sa nu continui, sa nu ziceti ca fac offtopic, doar ca nu ma pot abtine cateodata.
Legat de subiect, adica de satelit Orange, ca asta e subiectul si nu netul si cablul de la RCS, e bine ca se introduc canale la Orange, oricare ar fi, restul e carcoteala de doi bani.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile