sâmbătă, 22 august 2015

nVidia GameStream Co-op sau cum poți invita prietenii să joace prin internet jocuri instalate în pc-ul tău

Cand erai copil, poate ți-ai invitat pe prietenii la tine acasa pentru a vedea si juca impreuna un joc nou. Ca adult, prietenii din copilărie și prieteni noi de pe Internet traiesc in intreaga lume. nVidia GameStream Co-op va fi un update revolutionar al GeForce Experience, care folosește Internetul si performanța placilor video GeForce GTX PC-uri, permițându-vă să vă invitati prietenii să joace prin intermediul internetului un joc instalat pe PC-ul dvs.

nVidia GameStream Co-op suporta jocuri minim DirectX 9, jucate in fullscreen. Astfel, prietenii tăi nu doar că pot viziona ce joci, într-un latență extrem de scazuta, dar pot prelua controlul jocului și să vă ajute cu o luptati cu un boss din The Witcher 3, sau pentru a juca impreuna cu voi jocuri multi-controler, cum ar fi Trine 3, Gauntlet, FIFA 15, NBA 2K15, Mortal Kombat Komplete și altele, instalate doar in PC-ul dvs. In tot acest timp, il vei putea auzi pe prietenul tau, cu ajutorul sistemului incorporat de chat prin voce, care poate fi activat in timp real, gratie noului overlay

Pentru a desc[rca nVidia GameStream Co-op, trebuie sa accesati ( incepand cu luna septembrie 2015 ) pagina GeForce Experience Beta, care va fi actualizată cu link de download. Informații cu privire la cerințele de sistem sunt deja disponibile, astfel încât să puteți vedea dacă sistemul dvs. este pregătit pentru nVidia GameStream Co-op.

Cerințe recomandate pentru PC Gazdă:

Placa Video: GeForce GTX 650 sau mai performanta (doar Desktop deocamdata, laptopurile vor fi suportate in viitor, conform nVidia)
Driver video GPU driver: 355.60 sau mai mare
CPU: Intel i3-2100 3.1GHz sau mai performant
Memorie RAM: 4 GB sau mai multă
Sistem de operare: Windows 7, 8 sau 10
Router recomandat: 8.02.11n 5Ghz sau cu Ethernet ( prin cablu )
Banda de internet minima: 7 Mbps upload
Jocuri: minim DirectX 9 si care ruleaza exlusiv in fullscreen ( exista si jocuri care par ca ruleaza in full-screen, dar de fapt acestea ruleaza intr-o fereastra fara margine )

Cerințe recomandate pentru PC prietenului:

Placa video: Nu sunt specificate cerinte minime
Procesor: Intel i3-2100 3.1GHz sau mai performant
Memorie RAM: 4 GB sau mai multă
Software: Chrome minim versione 44
Sistem de operare: Windows 7, 8 sau 10
Router recomandat: 8.02.11n 5Ghz sau cu Ethernet ( prin cablu )
Banda de internet minima: 7 Mbps download

Așadar, folosind modurile Mirror sau Co-op Controller, dar si Remote streaming, vă puteți invita prietenii sa joace jocuri instalate in PC-ul dvs, in single player sau co-op, catre acestia fiind transmis un flux audio-video comprimat video H.264 in mod hardware cu ajutorul GPU-ului placii dvs. video, cu latenta extrem de scazuta.


9 comentarii despre subiectul „nVidia GameStream Co-op sau cum poți invita prietenii să joace prin internet jocuri instalate în pc-ul tău”:
Anonim

Sau iti iei un nvidia shield tv :)
Se poate face comanda deja in Romania.

Anonim

E misto televizorul ala, dar televizorul ala nu trimite streaming pe net la jocurile instalate in PC la tine, cu posibilitatea sa le joace altii, asta e cu totul alta tehnologie, citeste mai atent.

Anonim

nvidia shield tv nu e tv, e consola android de la nvidia. se poate face streaming pe ea direct din nvidia cloud sau nvidia stream pc.

Anonim

http://shield.nvidia.com/game-stream
se poate citi mai multe aici. concluzia e ca poti lua o tableta nvidia shield , sau o consola nvidia shield pentru a face stream la jocurile de pe pc-ul tau pe ele. La fel poti face streaming la jocul tau pe alte calculatoare care au aceeasi tehnologie. Totul de pinde de latenta mica si econdarea h264.

Anonim

Da, dar tot nu e acelasi lucru. Nu confunda vizionarea prin internet de catre un amic sau mai multi a streamingului video PASIV a ceea ce joci tu, care merge de mult timp deja sa il trimiti cu placile nVidia GTX, cu posibilitatea unui amic de a CONTROLA prin internet jocul din acel streaming video trimis de pe PC-ul tau. Prin acest nou driver, iti vei putea face un mic server privat de Cloudgaming, mai pe inteles. Sunt doua lucruri diferite, cloud gamingul activ si vizionarea pasiva de fluxuri video. In plus, cu driverul asta nou de la nVidia nu mai trebuie sa cumperi nimic, merge direct cu PC-ul tau sa trimiti streaming video CONTROLABIL prin internet catre un amic, plus CO-OP, daca ai placa nVidia GTX, minim 650.

Anonim

Nu fac nici o confuzie.
1. altcineva poate sa joace jocul de pe pc-ul tau folosind nvidia gamestream.
2. alcineva poate sa joace jocul tau de pe pc-ul tau folosind o consola nvidia shield sau nvidia shield tv
3. poti juca jocul direct din cloud folosind gamestream si nvidia grid.
Personal ieri am jucat cateva jocuri de pc folosind aceasta tehnologie game stream , nvidia grid pe o consola nvidia shield tv si merge excelent 1080p60 mai ales Batman.

In cazul in care nu iti permiti sa ai o consola nvidia si totusi vrei sa joci jocuri, iti instalezi jocul pe pc-ul tau si altul il joaca la distanta folosind resursele tale.

Anonim

In fine, nu intelegi ideea. Aici nu e vorba de console, ci doar de PC-uri. Eu nu am acea consola si nici nu am bani sa o cumpar. Tu nu poti juca acum doar cu PC-uri, fara acea consola.Insa cu driverul asta poti si nici nu mai trebuie sa cumperi niciun nVidia Shield, functioneaza cu PCul pe care il ai acasa si cu PCul pe care il are acasa prietenul cu care vrei sa joci in CO-OP, fara sa faci alte investitii suplimentare, nici tu, nici respectivul, asta vreau sa spun. Nu trebuie sa mai cumpere nimeni nimic, asta e diferenta. E diferenta foarte mare, de exemplu uriasa pentru mine, intre a cheltui cateva sute de dolari pe consola si controler si a nu cheltui cateva sute de dolari, cum te ajuta acest driver. Eu nu am de unde sa cheltui cateva sute de dolari pentru a folosi solutia ta, eu o vreau pe asta, care va fi gratis pentru mine, la sistemul actual si pe care o astept sa se lanseze public, sa joc jocuri in CO-OP cu prietenii mei de pe net, care nu au console Shield si nici eu nu am.

Anonim

Stiu ce spui, se foloseste aceeasi tehngologie.
Diferenta dintre streaming-ul pe pc si streamingul pe grid, este ca pe grid calitatea este maxima 1080p60, pentru nutoti avem tv-uri 4k. Procearea jocului si graficii se face in cloud cu placi nvidia grid, streamingul este asigurat de amazon. Si nici nu e asa scumpa 199$ sau 299$ cu varianta de 500gb. Cerintele minime pentru acest pc client din articol sunt ca placa video sa stie sa decodeze h264. Banda de internet minima 7mbps e adevarata, momentan am vazut ca se poate si cu 3-4mbps.
Tinand cont ca se va face doar streaming la joc, acesta va functiona in browser perfect. Viitorul deja se stie: jocuri in cloud, platesti pe ora sau platesti pe un anumit nr de jocuri etc.

Anonim

Gata, s-a lansat beta, spor la teste:

http://www.geforce.com/geforce-experience/gfe-beta

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile