marți, 25 august 2015

Televiziunile Italia 1, Rete 4 și Canale 5, criptate complet din 7 septembrie 2015, pe Hotbird 13° E

Pasionatii receptiei satelit, care vizionau prin Eutelsat Hotbird 13 grade Est aceste canale ale radiodifuzorului comercial italian Mediaset Group, nu vor mai avea posibilitatea de a le receptiona in mod necriptat ( FTA) din 7 septembrie 2015, cand vor fi criptate complet in sistemul de codificare NAGRAvision.

Mediaset transmite in general necriptate canalele Italia 1, Rete 4 și Canale 5 prin Eutelsat Hot Bird (13 ° E). Receptia este posibila nu numai în Italia, ci în întreaga Europă, fără decodoare și smartcarduri. Doar unele programe ale canalelor mentionate sunt criptate, din cauza restricțiilor teritoriale privind drepturile tv de difuzare, de exemplu transmisii sportive sau alte programe. Din 7 septembrie 2015 vor fi criptate toate programele acestor trei canale.

Mediaset a motivat că face acest pas permanent pentru cele trei stații comerciale, din cauza costurilor și investițiilor considerabile si a precizat că operatorii de cablu nu mai pot redistribui gratuit cele trei canale.

TivúSat este receptionat in peste 2 milioane de locuinte italiene. Oferta include de asemenea programe tematice, cum ar fi Mediaset Italia 2, Mediaset Extra, Iris, LA 5 sau Top Crime, care sunt criptate permanent.

Parametri tehnici de receptie sunt: Eutelsat Hot Bird 13C  (13 ° E), frecvența 11919, polarizare verticala, SR 29900, FEC 5/6, DVB-S / QPSK.


23 de comentarii despre subiectul „Televiziunile Italia 1, Rete 4 și Canale 5, criptate complet din 7 septembrie 2015, pe Hotbird 13° E”:
Anonim

Chiar mă bucuram că aveau filme cu audio original. Parcă era prea bine să fie adevărat :(

Anonim

Eu cred că e doar o metodă de a le arăta pisica celor de la Sky și că ulterior se vor înțelege, fiindcă au de pierdut ambele entități. Cazul e similar scoaterii Pro TV din grila Romtelecom DTH.

Argumente în favoarea mea: anunțul criptării se face într-un mod mult prea discret raportat la importanța evenimentului. Da, am văzut și eu spoturile care anunțau criptarea, dar parcă sunt făcute astfel încât să nu le bage nimeni în seamă (în afară de Sky). De asemenea, anunțul face trimitere la un site anume construit pentru această ocazie, un site foarte simplu, fără Glamour. Nu face trimitere către site-ul oficial al Mediaset.

Mediaset vrea bani de la Sky. Sky e deja obligată de "ANCOM"-ul italian să plătească înspre Rai. Din câte am înțeles, Sky a fost de acord să plătească programele naționale gratuite și în Germania. Iar anunțul actual sună ceva în genul „în lipsa unui acord cu Sky ne vedem nevoiți să criptăm emisia”.

Eu zic că situația va reveni la normal cel târziu la sfârșitul anului. În cel mai rău caz cele 3 programe vor fi urcate FTA și pe un alt satelit (la 5W cel mai probabil).

Anonim

Bine ar fi sa ne scoata de pe cablu RAI-urile si sa ne bage, chiar cu bani si abonament separat, aceste programe. Au fost niste programe bune pe care le vedeam dupa revolutie si nu stiu de ce operatorii ca-tv autohtoni le-au scos mai ales ca-n urma cu un am am citit un articol ca sunt de accord cu retransmisia postulurilor pe teritoriu Romaniei

Anonim

Cineva din Italia (roman) poate cumpara un card/receptor Tivusat si adus in Romania. Se poate un cam si cartela sa mearga in Romania pe orice receiver ?

Anonim

Sa astepam, poate il schimba si in PLS si atunci nu merge decat cu anumite receptoare si tunere de satelit.

Daca exista imperechere sau nu cu receptorul Tivusat sau cu CAM-ul, nu stiu, poate stie altcineva. Cert e ca functioneaza si prin CAM, dar unul certificat, asa zic ei, dar nu stiu daca si imperecheat:

"accedere a tivùsat è facile, basta dotarsi di un decoder satellitare o di una CAM certificati tivùsat – la smartcard è inclusa nella confezione del decoder o della CAM – e di una parabola orientata su Hotbird 13°EST".

Unknown

Canalele se vor putea urmări în continuare cu un smartcard Tivusat, care functioneaza cu orice decodor capabil Nagravision.
Eu am făcut rost de un asemenea card de la cineva căruia i s-a ars receptorul și a vrut să-l arunce cu tot cu cartelă. Sunt cam 3 ani de atunci, iar cardul merge bine-mersi pe Opticum-ul meu. Da, în România.

Unknown

Cum se pot viziona canalele Dolce Sport prin internet ?

Anonim

Era clar ca nu vor difuza meciuri de UCL la liber...

Anonim

Nasol ca vor fi Criptate chiar Urmaresc aceste canale de pe Hotbird 13°EST

Anonim

@Florin Chivu, desi e offtopic, iti raspund eu: cu abonament la https://www.telekomtv.ro/live//

Legat de subiect, canalele astea italiene au fost foarte importante, dupa anii 1989 erau cele mai tari, ma uitam toata ziua la ele cu parabolica mea de atunci, difuzau filme super pentru acele vremuri. Pacat ca le codeaza.

Anonim

"ANPC"-ul italian a venit cu un comunicat prin care solicită "AMCOM"-ului să forțeze Mediaset-ul să amâne criptarea. De doui lei speranța...

"Chiediamo ad Agcom di bloccare la decisione di Mediaset fino a quando non ci saranno regole chiare.".

Sursa: http://altadefinizione.hdblog.it/2015/08/26/Sky-risponde-sulla-criptazione-dei-canali-Mediaset-e-Adiconsum-ne-chiede-il-blocco/

Anonim

http://advanced-television.com/2015/08/28/mediaset-exclusive-champions-league-dispute/

Alexyss

Cine vrea sa vada da 85E si are si cardul si cam-ul.
http://www.amazon.it/SmarDTV-CAM-TIVU-SAT-SmarCAM-tiv%C3%B9sat-Tiv%C3%B9sat/dp/B003PMLVLC/ref=sr_1_3?s=electronics&ie=UTF8&qid=1440586604&sr=1-3&keywords=tivusat

CINEMA PHOENIX

Tot vad ca pe 5°W Canale 5 si italia 1 emit in HD si FTA. Desi am semnal bun pe acest satelit, receiverul meu refuza sa detecteze si sa memoreze fix aceste 2 canale. Imi poate explica cineva ce-i cu ele?

CINEMA PHOENIX

Pana una-alta, am comandat de pe amazon.it un CAM si card Tivusat, bineinteles prin cineva care lucreaza acolo, ca nu am gasit nici un shop de pe amazon.it care sa expedieze in Romania. Am noroc ca acel cineva are si "codicele fiscale" care iti trebuie atunci cand activezi cartela.

DTH Fan

Pe 5 grade sunt transmise PLS: Root, de aceea nu le receptionezi:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2013/05/receptia-dvb-s2-acm-vcm-si-pls-physical.html

http://ro.kingofsat.net/pos-5W.php

CINEMA PHOENIX

Multumesc frumos, DTH Fan! Acum m-am lamurit.

Dan Garceag

Buna seara ,, Daca stie cineva ??Adica ,daca cartela TIVU sat , dobandita legal din Italia ,mai trebuie platit lunar abonament ???

Anonim

Daca e activata, ar trebui sa functioneze fara abonament platit de tine. Cred ca in acest caz taxa radio tv pentru Tivusat o plateste cel pe numele caruia e activata cartela, probabil vreun italian.

Anonim

Am un receiver digital HUMAX rds-rcs cu cartela abonament.Daca il trimit in Olanda-Amsterdam prietenei mele care are antena parabolica fixata deja poate receptiona aceleasi programe pe care le vad eu (este vorba de antena1, 3, happy...ideea e daca are rost sa-i trimit receiverul? poate vedea ce vad eu?

Anonim

Da, daca ii trimiti receptorul si cartela asociata acestuia, prietena ta poate receptiona aceleasi canale pe care le receptionezi tu in Romania, adica pachetul de programe la care esti abonat, daca prietena ta are antena orientata pe satelitul Thor de la 0,8 grade Vest.

Anonim

ce imi trebuie ptr a vedea canale italienesti ....multumesc

Anonim

Iti faci abonament la Tivusat.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile