miercuri, 16 septembrie 2015

Lansările Digi Info, Happy Channel și Neptun TV București, amânate 6 luni

CNA a prelungit cu 6 luni, în sedinta de şedinţa de marți, 15 septembrie 2015, termenele de începere a difuzarii serviciilor de programe ale Happy Channel ( satelit și rețele de comunicații electronice ), Digi Info București si Neptun TV București, cu unanimitatea de voturi a membrilor prezenti.

Happy Channel a primit pe 18 septembrie 2014 două licenţe audiovizuale, prin satelit şi prin reţele de comunicaţii, pentru televiziunea Happy Channel, care este dedicata întregii familii. Publicul ţintă urma să fie reprezentat de persoanele din mediul urban cu vârsta între 10 şi 49 de ani. Initial, lansarea era preconizata pana la sfarsitul anului 2014.

In aceeasi zi a primit licenta si Digi Info, care era cocepută sa difuzeze informaţii despre ofertele şi serviciile RCS-RDS. Digi Info urma sa fie o televiziune tematică, cu profil infotext, cu zonă de difuzare în România şi în state din Europa Centrală şi de Sud-Est.

Aproximativ doua saptamani mai tarziu primise licenta prin reţele de telecomunicaţii si Soti Cable Neptun SRL din Constanţa, pentru televiziunea Neptun TV Bucureşti, dar obtinuse autorizarea unui studio secundar, în Capitală, al Neptun TV Constanţa. Se preconiza ca după un an de la inceperea emisie, va deveni televiziune de stiri.

UPDATE 25 ianuarie 2016: Televiziunea Euforia Tv va deveni Happy Channel. Detalii gasiti aici.


3 comentarii despre subiectul „Lansările Digi Info, Happy Channel și Neptun TV București, amânate 6 luni”:
Cristy

abea astept sa fie introdus Digi Info !

ady

astept si eu sa introduceti Digi Info in grila Rcs-Rds

Anonim

poate in acest an va fi si Digi Info !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile