marți, 8 septembrie 2015

LG: Update de la webOS 1.0 către principalele funcții webOS 2.0, din 21 septembrie 2015

Proprietarii de televizoare smart produse de compania LG Electronics, ce au sistem de operare webOS 1.0, vor primi o actualizare de firmware ce include principalele caracteristici ale platformei webOS 2.0, in principal 4 funcții: My Channels, Quick Setting, Input Picker and Live Menu, dar care oferă si o îmbunătățire experienței de utilizator, cu un aspect mai intuitiv, comenzi rapide usor accesibile, timp redus de pornire a televizorului și răspuns mai rapid la comutarea între aplicații. Actualizarea este catalogata de LG ca "Value Pack Upgrade".

"My Channels" ( "Canalele mele" ) permite utilizatorilor să plaseze in Launcher Bar canalele tv preferate, pentru un acces mai simplu.

"Quick Settings" ( "Setări rapide" ) vă permite telespectatorilor sa ajusteze setări ale televizorului, fără a întrerupe vizionarea programelor tv.

"Input Picker" permite recuoasterea imediata a dispozitivelor conectate, pentru utilizare mai rapidă.

Actualizarea îmbunătățește de asemenea UI (User Interface su Interfata utilziatorului), oferind "Live Menu", pentru căutarea mai ușoară și mai intuitivă a conținutului.

"LG este dedicat furnizării celei mai bune experiențe de utilizator, in utilizarea televizoarelor nostre smart. O actualizare gratuită la această scară este fără precedent în industria televizoarelor smart și suntem mândri că stabilim un nou standard", a declarat Lee In-Kyu, prim-vicepresedinte si șef la divizia de televizoare si monitoare de la Home Entertainment Company LG.

Update-ul către principalele funcții ale sistemului de operare webOS 2.0 va începe din 21 septembrie 2015. Proprietarii de televizoare cu sistem de operare webOS 1.0 care au  activată opțiunea de actualizare automată, vor primi automat actualizarea. Dacă actualizarea automată nu este activată, utilizatorii vor primi un mesaj de tip pop-up pe ecran, pentru a-i ghida in procesul de update al firmware-ului televizorului.


3 comentarii despre subiectul „LG: Update de la webOS 1.0 către principalele funcții webOS 2.0, din 21 septembrie 2015”:
Anonim

Update gata,super!

Unknown

Am primit și eu update-ul aseară pe 42LB650V-ZN. Arată mai bine și parcă nu mai are lag așa mare la deschiderea aplicațiilor. O treabă bună din partea LG!

Valentin

Eu nu am primit update-ul pana acum . Optiunea de actuzlizare este bifata. :(

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile