vineri, 4 septembrie 2015

Meciurile Ungaria - România și România - Grecia, în direct pe TVR 1, TVR HD şi TVR+

Astazi de la ora 21:45, echipa nationala de fotbal a Romaniei intalneste reprezentanta Ungariei, la Budapesta, in preliminariile UEFA EURO 2016, anunta TVR.  Partida va fi disputata pe Groupama Arena (stadionul echipei Ferencvaros) si va fi precedată de un Studio fotbal, care debutează la 20:45, moderat de Cristian Mândru. Pentru telespectatorii români, partida Ungaria – România va fi comentată de Emil Hossu Longin şi Marian Olaianos. Pentru cei care doresc să cunoască mai bine istoria fotbalistică dintre Ungaria şi Romania, TVR 1 a pregătit un program special, difuzat astazi de la 18:45. Derby-ul unei naţiuni cuprinde opt decenii de confruntări, în 50 de minute.

Peste 3 zile, pe 7 septembrie 2015, in preliminariile aceleiasi competitii, nationala va lupta impotriva echipei Greciei, tot de la ora 21:45. În eventualitatea unui succes cu Ungaria, luni seară, pe 7 septembrie, la Bucureşti, Naţionala poate obţine, matematic, calificarea, cu o victorie în faţa Greciei.

Din 1960, de la preliminariile primului turneu european de fotbal, TVR a transmis, o dată la patru ani, meciurile României în calificările pentru Campionatul European. De atunci s-au disputat 14 ediţii, EURO 2016 fiind ediţia cu numărul 15. Toate meciurile României de calificare la UEFA EURO 2016 sunt în direct şi exclusiv la TVR, mai precizeaza televiziunea publică.


Un comentariu despre subiectul „Meciurile Ungaria - România și România - Grecia, în direct pe TVR 1, TVR HD şi TVR+”:
Anonim

România are nevoie de patru puncte din ultimele două meciuri, cu Finlanda și Insulele Feroe pentru a se califica la Euro 2016! Ambele meciuri s-au terminat 0-0, iar suturile peste poarta au fost un real pericol nu pentru adversari, ci pentru spectatorii din tribune :)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile