luni, 28 septembrie 2015

Serialul Wayward Pines începe la FilmBox Premium

Serialul Wayward Pines, mult lăudat de critici, începe la FilmBox Premium, anunta compania intr-un comunicat remis catre HD Satelit.

Serialul american Wayward Pines care i-a cucerit pe critici în acest an și care poartă semnătura faimosului M. Night Shyamalan, regizor și scenarist cunoscut pentru filme precum “The Sixth Sense – Al șaselea simț” și “The Village – Satul” începe pe 29 septembrie la FilmBox Premium.

Actorul Matt Dillon îi va da viață lui Ethan Burke, personajul principal al serialului, un membru al Serviciilor Secrete care pornește în căutarea a doi colegi agenți, dispăruți fără urmă în idilicul orășel Wayward Pines din Idaho. Îi va fi ușor să ajungă acolo, dar nu la fel de ușor să plece… Locuitorii - printre care le vedem pe Juliette Lewis și Melissa Leo - sunt conduşi de un șerif cu mână de fier (Terrence Howard) care are un set de reguli stricte și un altul de pedepse severe și publice pentru cei care le încalcă. Ethan trebuie să treacă peste toate și să descopere adevărul. Iar când co-autorul serialului este M. Night Shyamalan, regele răsturnărilor de situație, putem să ne aşteptăm la orice.

Criticii au primit extrem de bine Wayward Pines – dovada și ratingul de 86% de pe celebrul site Rotten Tomatoes. Primele două episoade din acest serial plin de mister și suspans vor fi marți, 29 septembrie, de la ora 21 pe FilmBox Premium, fostul FilmBox Extra.

29 septembrie este și ziua în care canalele FilmBox HD și FilmBox Extra din portofoliul SPI International trec printr-un proces de rebranding și își schimbă denumirile - FilmBox HD devine FilmBox Extra HD și FilmBox Extra se transformă în FilmBox Premium.

"Astfel, vor fi definite mai bine rolurile celor două posturi vedetă ale platformei TV care au un conținut premium, spre deosebire, de pildă, de canalul Filmbox care are un conținut standard", mai precizează compania.

FilmBox Extra HD se adresează telespectatorilor care apreciază conținutul TV disponibil la o anumită calitate a imaginii și a sunetului, pentru a crea experiența cinematografică acasă. Iar FilmBox Premium este un canal ce aduce filme noi, la scurt timp după lansare – fie că sunt blockbustere de la Hollywood, fie că vorbim despre comori ale cinematografiei europene sau serii TV cu bugete mari și distribuții pe măsură.

UPDATE 30 septembrie 2015: Denumirile au fost schimbate în FilmBox Premium și FilmBox Extra HD și în România. Imagini și detalii găsiți AICI.


8 comentarii despre subiectul „Serialul Wayward Pines începe la FilmBox Premium ”:
Kalman2007

L-am vazut deja. Recomand :D

Anonim

vrem canalele Filmbox la RCS ! :(

Anonim

mai ai oleaca de rabdare, dupa ce vor scoate eurosporturile or sa apara filmbox-urile

Anonim

Nu se stie daca scot Eurosporturile, e doar opinia ta. Daca se incheie durata de valabilitate a unui contract, asta nu inseamna ca nu se poate reinnoi contractul. Ba chiar poate sa fie reinnoit cu toate canalele Discovery, inclusiv versiunile HD existente pentru Romania.

Anonim

deci va fi AMC la RCS ? Cand ?

Anonim

La ce restructurari au facut cei de la Discovery si la ce investitii s-au facut in mod sigur Eurosport dispare din grila RCS de la anul. Raman libere 4 pozitii loc sufficient pentru alte programe, iar digi ungaria deja a preluat posturile filmbox

Anonim

Televiziunea de filme şi seriale TNT, principalul brand de divertisment al companiei americane Turner Broadcasting System, va fi lansată în România pe 6 octombrie, înlocuind postul TCM şi urmând să fie disponibilă în grilele majorităţii operatorilor de cablu din ţară, inclusiv RCS&RDS, UPC, Telekom.

Anonim

Vezi ca se discuta de 3 luni deja aici despre TNT Romania:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2015/06/tcm-se-transforma-in-tnt-in-romania-si.html

Sa pastram subiectul asta pentru Filmbox...

Exista sansa sa intre Filmbox la RCS, din moment de in Ungaria a intrat, iar de obicei ce intra in Ungaria, mai tarziu intra si in Romania.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile