joi, 3 septembrie 2015

Televiziunea Pearl.tv 4K, lansată prin satelitul Astra 1M 19,2 Est

Dupa lansarile recente ale televiziunilor Ultra HD Fashion 4K si FunBox 4K Test, televiziunea germana de teleshopping Pearl.tv 4K a inceput de asemenea emisia prin satelitul Astra 1M de la 19,2 grade est. Frecventa de receptie este 12344, polarizare orizontala, SR 30000, FEC 2/3, DVB-S2 8PSK. Canalul este transmis necriptat in rezolutie 4K Ultra HD, codec HEVC.

Canalul german de cumpărături pearl.tv este produs și difuzat în Ultra HD, din noul studio al companiei si este axat in special pe vânzarea produselor electronice, electocasnice, IT si a serviciilor asociate.


2 comentarii despre subiectul „Televiziunea Pearl.tv 4K, lansată prin satelitul Astra 1M 19,2 Est”:
Anonim

gata, incepe deceniul 4k ? :)

mradu

din ceea ce stiu in scurt timp piata tv va fi liberalizata complet. Vom putea achizitiona online, pachete de programe prin satelit, de la un anumit furnizor si le vom plati doar pe acelea. Adica, cumparam sky italia, hd-uri de la nemti si premier ligue de la furnizor... pe care le vedem apoi pe receiverul nostru de acasa, cu antena noastra de satelit! E vorba sa fie si traduceri simultane in toate limbile oficiale ale UE, fiecare alegandu-si ce isi doreste! Cam cum e acum pe Eurosport...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile