luni, 28 septembrie 2015

Vodafone și Liberty Global au renunțat la negocieri?

Vodafone a confirmat că a renuntat la discuțiile cu Liberty Global ( ce deține UPC ) cu privire la un posibil schimb de active intre cele două companii. Discutiile au fost confirmate pe 5 iunie 2015, iar in acel moment, Vodafone specificase că nu era cert că va avea loc o tranzacție intre cele doua companii. Tot in aceeasi luna, președintele Liberty Global ( John Malone ) mentionase că exista o posibilitate de colaborare cu Vodafone în Europa de Vest si precizase că un acord între cele două companii putea crea o "valoare enormă pentru acționari, dacă am putea colabora".

Însă acum alta a fost concluzia: "Am studiat din punctul nostru de vedere și nu există sinergii substanțiale care ne-ar ajuta să găsim o modalitate de a colabora sau de a combina activele companiilor", a precizat Malone.

UPDATE 9 mai 2018: Vodafone a confirmat printr-un comunicat de presă achiziția UPC România. DTH-ul Focus Sat nu este inclus în tranzacție. Mai multe detalii găsiți AICI.


Un comentariu despre subiectul „Vodafone și Liberty Global au renunțat la negocieri?”:
Anonim

Deci pana la urma nu au ajuns la niciun rezultat. Cred ca Vodafone se orienteaza sa isi lanseze propriile servicii de televiziune prin cablu si de internet broadband, poate considera ca e mai bine asa, fara fuziune.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile