vineri, 16 octombrie 2015

Humans, un nou serial la AMC

In curand se va lansa o noua productie la AMC: serialul ”Humans” explorează impactul emoţional ce are loc între oameni şi roboți, atunci când limitele devin destul de neclare. Premiera va fi pe 23 octombrie la ora 23:00, anunță AMC intr-un comunicat remis către HD Satelit.

Un robot multi funcţional, un real ajutor în casă? Ce impact va avea acestă tehnologie avansată asupra populaţiei umane? Oare acestă nouă abordare a vieţii va fi benefică sau în detrimentul rasei umane­? Şi ce vom deveni noi atunci când această tehnologie va veni?

Humans are 8 episoade de cate 50 minute si va fi difuzat în fiecare vineri de la 23:00.

ASTĂZI - În Nagasaki, Japonia, se va deschide în această vară primul hotel cu personal format din roboţi. Aceşti roboţi nu îţi vor curăţa doar camera şi vor strânge rufele. Ei te vor verifica, se vor ocupa de rezervările la cină, vor imita comportamentul uman şi vor vorbi în patru limbi diferite.

MÂINE - Activitatile după-amiezii tale de duminică s-ar putea diversifica după achiziţionarea unui robot multi funcţional, un real ajutor în casă ce îţi pregăteşte copiii pentru şcoală sau se vor ocupa de un părinte bolnav. Dacă este o decizie bună sau mai puțin inspirată, asta este întrebarea pe care ”Humans” vrea să o exploreze. Nu este vorba dacă această tehnologie este capabilă; este vorba despre impactul pe care acestă tehnologie avansată o va avea asupra populaţiei umane.

Având locaţia în suburbiile Londrei, ”Humans” are acţiunea într-un prezent paralel, în care cel mai nou accesoriu pentru orice familie modernă şi mult prea ocupată, este un Synth - un servitor robot de ultimă generaţie, ce arată straniu de similar cu echivalentul uman. În centrul celor patru poveşti concurente explorate de-a lungul seriei, este viciata dar iubita familie Hawkins. Joe Hawkins (Tom Goodman-Hill) ia decizia de a cumpăra un Synth. Relaţia cu soţia sa Laura (Katherine Parkinson) devine din ce în ce mai distantă şi astfel consideră că apariţia unui asemenea robot servitor, le va oferi timpul de care au atâta nevoie pentru a redeveni cuplul şi familia care erau odată. Noul Synth al familiei Hawkins, Anita (Gemma Chan), are un succes rapid şi deodată haosul din casa lor se transformă intr-o oază curată, ordonată şi liniştită. Având ezitări, Laura cedează în faţa cerinţelor familiei dar curând realizează că ceva este diferit la Anita. Ceva nu este în regulă. Alţii însă au abandonat demult orice scepticism şi au acceptat cu braţele deschise roboţii Synth în familiile lor. Widower George Millican (William Hurt) a dezvoltat o relaţie foarte apropiată cu al său învechit Synth, Odi (Will Tudor), pe care îl tratează mai mult ca pe un fiu decât ca pe o maşinărie. Atunci când Odi începe să se defecteze , Serviciul Naţional de Sănătate îl înlocuieşte forţat cu un nou model mai în vârstă, Vera (Rebecca Front) şi George trebuie să ascundă relaţia stânsă dintre el şi Odi sau riscă să-l piardă autorităţilor. Între timp, un tânăr pe nume Leo (Colin Morgan) şi al său Synth, Max (Ivanno Jeremiah), încearcă cu disperare să găsească pe cineva din trecutul lui Leo. Dar cine este şi de ce? Şi de ce Max pare să nu fie un Synth obişnuit? Pe urmele lor se află un om misterios numit Hobb (Danny Webb), care este hotărât să descopere un secret înainte ca acesta să distrugă umanitatea aşa cum o ştim. În sfârşit, D.S. Peter Drummond (Neil Maskell) lucrează pentru Grupul Operativ de Tehnologii Speciale, rezolvând disputele legate de Synth, pentru a scăpa de frustrarea faţă de impecabilul terapeut sintetic al soţiei sale. Pete îşi petrece majoritatea timpului completând hârtii şi rezolvând incidente mărunte, pentru că un Synth rareori se defectează, până când într-o zi, investighează un caz ce sfidează orice posibilitate.

”Humans” explorează impactul emoţional ce are loc între oameni şi maşinării atunci când limitele devin destul de neclare.

Jonathan Brackley şi Sam Vincent, Scriitori

Jonathan Brackley şi Sam Vincent s-au întâlnit la şcoala din Londra în anul 1990, unde au devenit prieteni. Ei impart aceeaşi dragoste pentru televiziune, filme şi poveşti minunate.

Au ajuns să scrie separat, cu scenarii caracteristice, dar au facut echipă pentru schiţele din nenumerate comedii TV Britanice. Astfel au ajuns la drame, şi în anul 2009, prima lor dramă a intrat pe BBC ”Hotel Babylon”. În 2010, s-au alăturat celei de a noua serie din renumita dramă BBC despre spionaj ”Spooks”(MI-5) unde au devenit scriitori principali. Au continuat în această formulă până la a zecea serie şi ultima, ce a fost nominalizată la BAFTA.

În mai 2015, primul lor film ”Spooks The Greater Good”- o adaptare pentru marele ecran a seriei, având ca actori pe Kit Haringdon şi Elyes Gabel avea lansarea. Prima lor apariţie în SUA este în desfăşurare la Focus Features.

Derek Wax, Producător Executiv

Derek Wax s-a alăturat studiourilor Kudos în 2005. El a dezvoltat şi a produs două dintre sezoanele renumitului şi nominalizatului la Premiile Golden Globe – ”The Hour” (BBC2) scris de către Abi Morgan; două sezoane din ”Lip Service” (BBC3), succesul lui Harriet Braun; mini serialul ”Occupation” (BBC1), ce a câştigat Premiile BAFTA, FIPA, Prix Europa şi Broadcasting Press Guild pentru Cel Mai Bun Miniserial; ”Tsunami the Aftermath” pentru BBC2 şi HBO; și comedia ”Plus One” pentru Channel 4. În anul 2014, el a fost producătorul executiv al mini seriei din trei părți a lui Peter Bowker, ”From There to Here”(BBC1). Wax este acum implicat în producția filmului ”Capital”, o dramă din trei părți adaptată de Peter Bowder pentru BBC1 din romanul bine cunoscut, cu același nume a lui John Lanchester.


Jane Featherstone, Producător Executiv

Jane Featherstone este fostul şef executiv al studiourilor Kudos. Cât timp a fost la Kudos, Featherstone a produs unele dintre cele mai inovative şi inventive drame din Anglia, incluzând multi premiatul succes BBC1 – ”Spooks”; câştigătorul premiului Emmy ”Life on Mars” şi continuarea ”Ashes to Ashes” (BBC1); extrem de apreciatul şi multi câştigătorul premiilor BAFTA ”Emmy Broadchurch” (ITV1); acalamatul film al lui Dennis Kelly – ”Utopia” (C4); ”The Tunnel” (Sky Atlantic/Canal Plus); ”The Smoke” (Sky 1); şi apariţiile viitoare ”River” de către Abi Morgan pentru BBC1 şi filmul ”Spooks, The Greater Good”. Contribuţiile sale includ o gamă impresionantă de spectacole, cum ar fi “Mayday” (BBC1) şi sezoanele 1 şi 2 din nominalizatul la premiile Golden Globe® - ”The Hour” (BBC2), ”Hustle” (BBC1), ”The Fixer” (ITV1) şi ”Tsunami: the Aftermath” pentru HBO şi BBC2.


Chris Fry, Producător

Chris Fry şi-a început cariera ca un alergător ca apoi să-şi croiască drum pentru a deveni prim asistent de regie. Ca prim asistent, el a lucrat la multe seriale printre care ”Spooks and Hustle”; Câştigător al premiului Golden Globe® şi BAFTA ”Longford” (C4) a lui Tom Hooper ; ”Charles II” cu Joe Wright (BBC1), ”Secret Life” cu Rowen Joffe (C4); şi ”Tsunami the Aftermath” cu Bharat Nalluri (BBC1/HBO). De când a devenit producător, Fly a lucrat la sezoanele 8, 9 şi 10 al mult rulatului spectacol ”Spooks”, al studiourilor Kudos, dintre care două au fost nominalizate la BAFTA pentru Cea Mai Buna Serie. De asemenea a produs ”Mayday”, un thriller din cinci părţi pentru BBC1 şi ”The Smoke”, o serie din opt părţi scrisă de către premiatul dramaturg Lucy Kirkwood pentru Sky 1.

Note de producţie

Scris de : JONATHAN BRACKLEY, SAM VINCENT
Producători Executivi : JANE FEATHERSTONE, DEREK WAX
Producător de serie : CHRIS FRY
Producător de Linie : DAVID MASON
Regizori : SAM DONOVAN, DANIEL NETTHEIM, LEWIS ARNOLD, CHINA MOO — YOUNG
Prim Asistenţi ai Regizorilor : CHARLIE ENDEAN, DEAN BYFIELD, STEVE ROBINSON
Asistenţi Secunzi ai Regizorilor : SOPHIE CALVER, ALEX BERWICK
Coordonator de Cascadorii : CRISPIN LAYFIELD
Asistenţi de Producţie : RUPERT BRAY, CHRIS SHERIFF, PETER-FRANK DEWULF
Director de Producţie : LOUISA RAWLINS
Scenograf general : DICK LUNN
Director Artistic : ANDREA MATHESON
Scenograf : ANNA KASABOVA
Machiaj şi Păr : VICKIE LANG
Designer de costume : IAN FULCHER
Creator al Mişcărilor Synth de către: FRANTIC ASSEMBLY
Regizor al Mişcărilor Synth : DAN O’NEILL
Muzică : CRISTOBAL TAPIA DE VEER
Designer de Sunet : TIM BARKER
Director de Imagine : ULA PONTIKOS, STUART BENTLEY, DAVID ROM, SIMON ARCHER
Electrician Şef : CHRIS BIRD
Secretari de Platou : SARA J DOUGHTY, ANDREA BAMFORD
Editor de Scenariu : DEANNE CUNNINGHAM
Editori : DANIEL GREENWAY, JOHNNY RAYNER, BEN YEATES, DOMINIC STREVENS
Supervizor de Producţie : BEA ARNOLD
Regizori Distribuţie Actori : KELLY VALENTINE HENDRY, VICTOR JENKINS,

ANITA HAWKINS
Gemma Chan

Anita este un frumos robot Synthetic, achiziţionat de către familia Hawkins pentru a-i ajuta în casă. Majoritatea timpului, Anita este servilă, flexibilă aşa cum fiecare Synth ar trebui să fie - dar din când în când ea face ceva inexplicabil. Este Anita ceva mai mult decât androidul care pare a fi?

Născută în Londra, actriţa britanică Gemma Chan şi-a adjudecat rapid locul printre stelele în devenire din industrie. După ce a obţinut o diplomă de avocat de la Universitatea Oxford, Chan a primit o ofertă de la o mare firmă de avocatură dar a refuzat-o pentru a se perfecţiona la Centrul De Dramă din Londra. De când a absolvit şcoala, Chan şi-a demonstrat versatilitatea într-o carieră ce a inclus drame şi comedii pentru televiziune, film şi teatru.

Chan şi-a arătat nivelul în drame televizate cum ar fi ”Sherlock” (câştigător al premiului BAFTA – Cea Mai Bună Dramă ) alături de Benedict Cumberbatch şi Martin Freeman şi în comedii cu transformări remarcabile printre care ”Secret Diary of a Call Girl Showtime” şi câştigătorul de premii al postului Channel 4, ”Fresh Meat”. Chan a apărut în unele dintre cele mai iubite ecranizări britanice, inclusiv ”Doctor Who: The Waters of Mars” cu David Tennant şi Lindsay Duncan, şi sitcom-ul câştigător al premiilor BAFTA şi Emmy, ”The IT Crowd”. De asemenea a jucat în ”One’s True Love”, a postului BBC, regizat de către câştigătorul premiului BAFTA Dominic Savage, alături de David Morrissey, David Tennant, Kaya Scodelario şi Jane Horrocks; ’’Shetland”, scrisă de către câştigătoarea de premii Ann Cleeves, al doilea sezon a dramei supernaturale ”Bedlam”, de la Sky Living; şi alături de Ben Chaplin, Oona Chaplin şi Sheridan Smith ca actorii principali în drama postului Channel 4, ”Dates” (numită de The Guardian - Best TV în anul 2013). ”Dates” va fi transmis în reţeua CW SUA în vara anului 2015. În acest an, Chan va apărea în a şasea parte a dramei BBC ”The Game”, un thriller despre spionajul războiului rece, alături de Tom Hughes şi Brian Cox. Seria a avut premiera la BBC America în luna noiembrie a anului trecut. Va putea fi văzută de asemenea în comedia ”Brotherhood” alături de Johnny Flynn, Ben Ashenden şi Sarah Hadland, ce va fi difuzat pe Comedy Central spre finalul anului 2015.

În contribuţiile ei sunt incluse aclamatul nominalizat la premiile BAFTA, ”Submarin”, având în rolurile principale pe Craig Roberts, Sally Hawkins şi Paddy Considine, şi ”The Double”( nominalizat pentru Cel Mai Bun Film la Festivalul de Film din Londra) alături de Jesse Eisenberg şi Mia Wasikowska, ambele regizate de Richard Ayoade. De asemenea a avut apariţii în thrillerul psihologic ”Exam”(nominalizat la Festivalul de Film Raindance 2009 pentru Cea Mai Buna Caracteristică), regizat de Stuart Hazeldine şi ”Shanghai”, o dramă despre Al Doilea Razboi Mondial regizată de către Mikael Hafstrom, cu John Cusack, Chow Yun Fat şi Gong Li. În anul 2014 Chan şi-a făcut debutul la Hollywood în thrillerul despre spionaj a studiourilor Paramount , ”Jack Ryan: Shadow Recruit” regizat de către Kenneth Branagh, alături de Chris Pine, Kevin Costner şi Keira Knightley.

Chan a finalizat filmările la ”London Fields” regizat de Mathew Cullen, alături de Johnny Depp, Billy Bob Thornton, Amber Heard şi Jim Sturgess, bazat pe romanul scris de Martin Amis. În 2015 Chan va apărea în filmul francez ”Belles Familles”, scris şi regizat de Jean-Paul Rappeneau, alături de Mathieu Amalric şi Marine Vacth.

De asemenea o actriţă realizată, Chan şi-a făcut debutul pe scena britanică în premiera ”Bertolt Brecht Turandot” la teatrul Hampstead. În noiembrie 2013 ea a fost aleasă de către dramaturgul Timberlake Wertenbaker, câştigător al premiului Tony® and Olivier, să joace în rolul Atenei la premiera mondială a ”Our Ajax la Southwark Playhouse”. Chan a jucat în bine cunoscutul ”Yellow Face” a lui David Henry Hwang, câştigător al premiului Tony® and Olivier şi finalist la premiul Pulitzer, la teatrul Park şi în luna mai 2014 ea a apărut în relansarea piesei la Teatrul Naţional. Chan este pricepută în a cânta la pian şi vioară şi sprijină intens drepturile omului, luând parte la actele de caritate UNICEF, Reprieve and Refuge.

LAURA HAWKINS
Katherine Parkinson

Laura Hawkins este o femeie ce pare că le are pe toate - deşteaptă, nostimă, cu o carieră strălucită în avocatură, are un soţ iubitor şi copii. Dar în interior se luptă cu un secret de care nici familia sa nu ştie. Oare apariţia Anitei în casa lor o va forţa să spună adevărul sau îi va distruge familia pentru totdeauna?

Katherine Parkinson este o actriţă câştigătoare a premiului BAFTA. A studiat Classics la Oxford şi apoi s-a perfecţionat la LAMDA.

Ea este probabil cea mai cunoscută pentru rolul Jen Barber din ”The IT Crowd” pentru care a primit premiul pentru Cea Mai Bună Actriţă de Televiziune în Comedie în anii 2009 şi 2014 şi un premiu BAFTA în anul 2014 pentru Cea Mai Buna Performanţă Feminină într-o comedie.

În contribuţiile sale din televiziune sunt incluse “The Honourable Woman”, ”Inside No. 9”, ”Sherlock”, ”Doc Martin”, ”In the Club” şi ”Whites”. Parkinson a apărut de asemenea în numeroase filme de lung metraj, ca ”The Boat That Rocked” (sau ”Pirate Radio” aşa cum a fost denumit filmul în America de Nord), o comedie britanică regizată de Richard Curtis având ca actor pe Philip Seymour Hoffman; ”Easy Virtue” cu Jessica Biel şi Colin Firth; ”How to Lose Friends and Alienate People” având în roluri pe Simon Pegg şi Kirsten Dunst; şi ”St. Trinians 2: The Legend of Fritton’s Gold”.

Parkinson se mândreşte de asemenea cu o reputaţie în teatru, inclusiv ”Before the Party” a lui Rodney Ackland din 1949; ”Absent Friends” a lui Alan Ayckbourn; ”66 Books at the Bush Theatre”; ”School For Scandal”, ”Season’s Greetings”; ”Cock”; ”The Seagull” a lui Anton Chekhov ; ”The Lightning Play”; „”Other Hands”; „”Flush”; „”Cigarettes and Chocolate”; ”The Unthinkable”; ”Antigone”; ”The Increased Difficulty of Concentration”; ”Camille”; ”Deep Throat Live On Stage”; ”Frame 312”; şi ”The Age of Consent”.

JOE HAWKINS
Tom Goodman-Hill

Joe Hawkins este un bărbat familist ce îşi iubeşte soţia şi este un tată excelent. Este nostim, relaxat, iubitor, şi îşi tratează copii ca egali. Dar nu se descurcă cu problemele emoţionale cu care se confruntă familia sa. Într-o încercare greşită şi nereuşită de a rezolva problemele familiei el o cumpără pe Anita, nerealizând că ea va agrava situaţia pe care trebuia să o atenueze.

Tom Goodman-Hill este un actor englez de televiziune,film, teatru şi radio. El şi-a luat BA-ul în Dramă şi Engleză la Universitatea din Warwick.

Goodman-Hill este cel mai cunoscut pentru rolul său Mr. Grove din ”Mr. Selfridge” şi pentru rolul Constable din seria televizată ”Ideal”. A apărut de asemenea în ”Residue”, ”The Thirteenth Tale”, ”The Hollow Crown: Richard II” cu Ben Whishaw, ”Dead Boss”, ”Call the Midwife”, ”Black Mirror”, ”Waking the Dead”, ”Foyle’s War”, ”George Gently”, ”The Devil’s Whore”, ”Lewis”, ”Green Wing”, ”Gideon’s Daughter”, ”The Office”, ”Spooks” şi ”Border Café”.

Goodman-Hill poate fi văzut în filmele de lung metraj: ”Everest”, ”The Imitation Game” cu Benedict Cumberbatch, ”Glorious 39”, ”Hippie Hippie Shake”, ”The League of Extraordinary Gentleman” cu Sean Connery, ”Charlotte Gray” cu Cate Blanchett şi ”In Love and War”.

În teatru, Goodman-Hill a primit nominalizarea la Premiile Laurence Olivier pentru Cea Mai Bună Performanţă în rol secundar într-un musical pentru rolul Sir Lancelot din ”Spamalot”. În contribuţiile sale sunt trecute: ”The Effect”, ”Death and the Maiden” cu Thandie Newton, ”Earthquakes in London”, ”Enron”, ”Pete and Dud: Come Again”, ”A Doll’s House”, ”Tartuffe”, ”Bartholomew Fair”, ”Talk of the City”, ”Two Gentlemen of Verona” şi ”An Inspector Calls”.

MATTIE HAWKINS
Lucy Carless

Deşteaptă, plină de viaţă şi sarcastică, rebela Mattie face parte din generaţia care consideră că roboţii Synth le vor transmite lucruri irelevante. Ce rost are să înveţi din greu când un Synth poate face totul aşa de uşor? Deşi Mattie pare directă şi cinică, aceasta este doar o faţadă, ea fiind un adolescent vulnerabil şi sensibil iar problemele din relaţia cu Laura au lasat-o cu o dorinţă de a se ataşa.

Lucy Carless este membră a Nottingham Television Workshop cunoscut pentru formarea actorilor ca Jack O’Connell şi Samantha Morton. Cel mai recent a fost vazută alături de John Simm şi David Threlfall în rolul Susan Mann din drama poliţistă britanică ”Code of a Killer”, povestea adevărată a descoperirii testului ADN ca metodă de a rezolva crime şi a primei urmăriri ADN ce a urmat.

SOPHIE HAWKINS
Pixie Davies

Sophie devine imediat preferata frumoasei Anita care adoră să se joace cu ea. Anita are întotdeauna timp să-i citească o poveste, spre deosebire de ocupata sa mamă. Inocenţa ei tinerească este o barieră în a înţelege diferenţele (sau lipsa acestora) între roboţi şi oameni. Se ataşează foarte mult de Anita şi o simte ca parte din familie.

Deşi are doar opt ani, Pixie Davies a avut deja o carieră în actorie. La vârsta de cinci ani, ea a câştigat Premiul pentru Cea Mai Bună Actriţă la British Arrows Craft Awards pentru munca sa în populara campanie Oreo.

A apărut de asemenea în numeroase seriale TV printre care: ”The Secret of Crickley Hall”; ”The White Queen”, ca şi Prinţesa Elizabeth; ”Utopia”; şi ”Roald Dahl’s Esio Trot”.
În filmele de lung metraj sunt incluse: ”Out of the Dark”, în care a jucat alături de Julia Stiles şi Scott Speedman; ”Nativity 2: Danger in the Manger!” cu David Tennant; şi ”Nativity 3: Dude, Where’s My Monkey?!”.

Pe lângă ”HUMANS”, Pixie va putea fi văzută în 2016 în filmul lui Tim Burton, ”Peregrine’s Home for Peculiars”, alături de Samuel L. Jackson, Eva Green şi Dame Judi Dench.

TOBY HAWKINS
Theo Stevenson

Toby este un băiat ajuns în punctul de a deveni bărbat – având în faţă toate descoperirile şi nelămuririle de adolescent. Prins între copilărie şi dorinţa de a fi tratat ca un adult, Toby învaţă ce înseamnă dragoste la prima vedere din primul minut în care Anita este introdusă în gospodărie.

Theo Stevenson a primit primul său rol adevărat când avea doar zece ani, atunci când a apărut în filmul de lung metraj ”Fred Claus” alături de Vince Vaughn şi Paul Giamatti.
De la debutul său, Stevenson a apărut în comedia neagră ”In Bruges”, alături de Colin Farrell şi Ralph Fiennes; ”Reuniting the Rubins”; şi a jucat în rolul principal a lui Horrid Henry: ”The Movie and All Stars”.

Stevenson a apărut de asemenea în seriale pe micul ecran cum ar fi ”Little Crackers” şi în sitcom-ul pentru copii, ”Millie Inbetween”.

În contribuţiile sale teatrale sunt incluse ”Skane; The Human Comedy”; ”Dido”, ”Queen of Carthage”; şi ”Member of the Wedding”.

VERA
Rebecca Front

Vera este un Synthetic Vidman VA-262, special creat ca un model pentru oamenii mai în vârstă. Modelul Vera a avut un succes imens încât guvernul britanic a mai comandat încă 500,000 de unităţi pentru a le da în folosiinţă în Anglia - eliberând multe spaţii din căminele de îngrijire bătrâni şi paturi din spitale întrucât Vera are grijă de seniori la ei acasă. Alocată doctorului George Millican ca o actualizare obligatorie, severa Vera îşi arată dominaţia în casă – foarte diferită de modelul anterior a lui George, Odi – îl face pe George să se întrebe dacă roboţii ne servesc pe noi sau noi pe ei. Oare renunţăm la prea mult din libertatea noastră, independenţa şi demnitatea noastră în faţa celor ca Vera? Unde vom ajunge?

Rebecca Front este o actriţă şi scriitoare câştigătoare de premii BAFTA.
De când a părăsit Universitatea Oxford, a apărut în numeroase drame TV şi comedii, inclusiv: “The Thick of It”, ”The Day Today”, ”The Eichmann Show”, ”Death Comes to Pemberley” şi ”Nighty Knight” şi ”Knowing Me, Knowing You” cu Alan Partridge.

Cele mai notabile apariţii au fost pe scenă în ”Sam Mendes”, producţia câştigătoare a premiului Oliver a companiei lui Stephen Sondheim şi în filmul de lung metraj, ”Horrid Henry”.
Front este de asemenea un autor cu publicaţii – cartea sa bazată pe poveşti adevărate ”Curious” a fost nominalizată la Premiul National Book în anul 2014, iar a doua carte este în curs de desfăşurare.

ODI
Will Tudor

Modelele Synth create de stat sunt de obicei modernizate la fiecare doi ani. La vâsta de şase ani, Odi este învechit, uzat şi pe punctul de a-i ceda total sistemul. El trebuie să fie casat. Dar proprietarul său, Dr. George Millican, nu îl poate lăsa să plece. El şi soţia sa decedată, l-au luat pe Odi când amândoi erau bolnavi – George şi-a revenit dar soţia sa nu. Acum Odi - ale cărui multiple defecte l-au transformat într-un risc al siguranţei, dar i-au dat şi un farmec excentric – este tot ce i-a mai rămas lui George de pe urma soţiei sale. Odi nu poate să-i răspundă sentimentelor lui George - el abia poate să facă o pâine prăjită – dar singuraticul văduv nu poate lăsa acest depozit de amintiri valoroase să plece. Nu contează cât de permeabil ar fi.

Will Tudor este un actor englez cu apariţii în televiziune, teatru şi film.
De când şi-a făcut debutul în televiziune cu ”Great Expectations” a postului BBC, el a apărut în ”The Red Tent”, ”In the Club” şi cel mai notabil în seria HBO câştigătoare de premii, ”Game of Thrones”.
Apariţiile din filme ale lui Tudor includ ”Bonobo”, ”Vampire Academy: Blood Sisters” şi filmul ”Tomorrow” din 2015.

Un actor de teatru apreciat de asemenea, Tudor a apărut în ”Black Snow”, ”Richard III”, ”Guys and Dolls” şi ”A Midsummer Night’s Dream”. Actualmente el filmează la un nou serial Tv ”Mr. Selfridge”.

MAX
Ivanno Jeremiah

Curios, cu ochii larg deschişi şi mai ales loial, Max este un Synth care se comportă un pic diferit faţă de milioanele de fraţi şi surori negânditori, din întreaga lume. Cine îl face să fie aşa şi de ce? Max doreşte să cunoască lucruri – sau cel puţin aşa pare. Pare foarte devotat lui Leo, îndeplinind multiple sarcini pentru el – apropiat, confident, frate mai mic, protector şi sufletist. Nu vede rău la nimeni şi în nimic, abordând pe oricine şi orice cu un optimism demn de un copil. Cine ar programa un Synth cu aşa caracteristici? Petrece un timp cu Max şi vei ajunge să crezi că este bun – poate mult mai bun decât orice persoană. Doar că el nu este o persoană.

Ivanno Jeremiah este un actor de film, televiziune şi teatru născut în Uganda. El a studiat în Londra la BRIT School of Performing Arts şi apoi a câştigat un loc la prestigioasa Royal Academy of Dramatic Art.

În filmele sale de lung metraj regăsim ”The Veteran” şi ”Papadopoulos & Sons”.
În televiziune, Jeremiah a apărut în dramele criminalistice britanice ”Injustice” şi ”The Jury”, ”Julius Caesar” şi ”The Hollow Crown” cu Benedict Cumberbatch.

În teatru, Jeremiah a îmbrăţişat scena Royal Court în cunoscuta nouă piesă ”The Nether and Truth and Reconciliation”; în turneu internaţional în ”The Suit” pentru legendarul regizor Peter Brook şi a apărut în ”Julius Caesar” pentru the Royal Shakespeare Company în Stratford, Londra şi New York.

NISKA
Emily Berrington

Dacă nu ai şti că este doar o maşinărie, ai fi tentat să crezi că pare... supărată. De fapt, te poţi întreba dacă, sub acel zâmbet sexy şi privirea de vino-încoace, nu există o mare ură împotriva umanităţii - mai presus, a bărbaţilor – care o folosesc pentru plăcerile proprii. Dar de ce ar programa cineva o maşinărie să-şi urască creatorii?

Emily Berrington este o actiţă engleză de film şi televiziune. Şi-a petrecut tinereţea urmărind o carieră în politică ba chiar a lucrat o scurtă perioadă în Camera Comunelor înainte de a se înscrie la şcoala de muzică şi dramă Guildhall. Înainte de a absolvi în 2002, Berrington şi-a desfăşurat primul rol în piesa ”Children’s Children” la teatrul Almeida şi de asemenea un rol în biopicul britanic ”The Look of Love”, cu Steve Coogan.

Berrington a apărut în seria televizată 24: ”Live Another Day”, unde a jucat alături de Kiefer Sutherland ca şi Simone Al-Harazi pentru mai multe episoade. A mai apărut în ”The White Queen; Outnumbered”; şi în miniseria de pe History Channel, ”Sons of Liberty”.
Apariţiile în filme ale lui Berrington includ ”The Inbetweeners 2” şi horror-ul psihologic, ”The Last Showing”.

FRED
Sope Dirisu

Puternic, înţelept şi protector, Fred a fost proiectat ca şi figura unui frate mai mare. El ar face orice pentru a-şi proteja familia şi ceilalţi se bazează pe el în orice situaţie.

Sope Dirisu este un actor de televiziune, film şi teatru.
El poate fi văzut în miniseria ”Utopia” a studiourilor Kudos; ca o apariţie constantă în miniseria ”The Mill”; şi în miniseria ”The Casual Vacancy”, bazată pe romanul lui J.K. Rowling cu acelaşi nume. Următoarele apariţii TV includ ”Siblings 2”.

În filme, îl regăsim pe Dirisu în ”Water Lily”, ”Circles”.
Dirisu are o listă lungă de apariţii în teatru printre care, ”Tory Boyz”, ”Romeo & Juliet”, ”Prince of Denmark” şi ”Red Riding Hood” la Teatrul Naţional de Tineret, ca şi în ”Satellites”, ”Fallujah”, ”Perocles”, ”Our Days of Rage” şi ”Marat/Sade”.

În această perioadă, Sope filmează la ”The Huntsman” cu Chris Hemsworth şi Charlize Theron.

DR. GEORGE MILLICAN
William Hurt

Dr. George Millican a fost cândva un om de ştiinţă strălucit – un inginer mecanic la proiectul original Synth. De când soţia sa a murit, el s-a retras din lume, salvat de compania Synth-ului său învechit Odi. George îşi tratează robotul mai mult ca pe un fiu decât ca pe o maşinărie, datorate amintirilor plăcute pe care Odi i le aduce lui George. Din păcate, mintea şi trupul învechit ale lui Odi cedează, spre deosebire de ale lui George...

William Hurt este un bine cunoscut actor american ce a câştigat premiul Oscar®, a primit şase nominalizări la Golden Globe®, două nominalizări la Emmy® şi o nominalizare pentru Tony® Award pentru performanţa sa în spectacolul de pe Broadway, ”Hurlyburly”.

Hurt şi-a făcut debutul în filmul sci-fi de lung metrajul ”Altered States”, cu care a câştigat o nominalizare la Golden Globe® pentru Noul Star al Anului. În 1986 a câştigat Academy Award® pentru rolul său din ”Kiss of the Spiderwoman”, ca şi premiul Cel Mai Bun Actor la Cannes Film Festival, un premiu BAFTA pentru Cel Mai Bun Actor în Rol Principal , Actorul Anului primit de la London Film Critics Circle Association, şi a fost nominalizat la Golden Globe, National Society of Film Critics Award şi New York Film Critics Award. În următorul an a fost nominalizat la Academy Award® şi Golden Globe® , pentru rolul său din ”Children” ca Lesser God, şi apoi din nou în 1987 pentru rolul din ”Broadcast News”.

Hurt a apărut în filmele de succes ”The Accidental Tourist”, ”Sunshine”, ”Syriana”, ”Into the Wild” şi ”The Disappearance of Eleanor Rigby”. În contribuţiile sale sunt incluse, de asemenea, ”The Blue Butterfly”, ”The Village”, ”The King”, ”Neverwas”, ”The Legend of Sasquatch”, ”Beautiful Ohio”, ”The Good Shepherd”, ”Mr. Brooks”, ”The Yellow Hankerchief”, ”Vantage Point”, ”The Hulk”, ”The Countless”, ”The River Why”, ”Robin Hood”, ”Late Bloomers” şi ”J’errange de son Absence”.

Hurt a primit multe aprecieri de la critici pentru munca sa în televiziune. A fost nominalizat la un premiu Emmy® şi unul Golden Globe® pentru munca din thrillerul juridic ”FX- Damages”, şi apoi pentru rolul său în drama HBO ”Too Big to Fail”. A apărut de asemenea în ”Endgame”, ”Moby Dick”, ”Bonnie & Clyde”, ”The Challenger”, ”Frankenstein”, ”Nightmares and Dreamscapes”, ”The King of Queens” şi ”Dune” a lui Frank Herbert.

Înainte de a ajunge pe ecrane, Hurt şi-a consolidat o carieră importantă în teatru. A câştigat un premiu Obie pentru performanţa din debutul său în ”My Life” a lui Corinne Jacker. A continuat să-l joace pe Hamlet, a apărut în spectacolele ”Fifth of July”, ”Ulysses in Traction” şi ”Lulu”, şi a fost membru a Circle Repertory Company în New York.

Hurt, care a studiat meseria la Juilliard School, este de asemenea pilot privat.

PROFESSOR EDWIN HOBB
Danny Webb

Hobb a fost adjunctul lui David Elster, creatorul roboţilor Synth , în domeniul inteligenţei artificiale. Cei doi au lucrat împreună la prototipul primului model Synths – iar Hobbs era devotat strălucitului său mentor. Dar ceva nu a mers bine între cei doi, a avut loc o neînţelegere şi cei doi au mers pe drumuri separate. Hobbs şi-a petrecut următorii ani construind o formidabilă ipoteză pentru a demonstra că el are dreptate. El poate fi un om obişnuit, dezarmant, plăcut – el este un om de ştiinţă, un academician, un bunic. Dar el urmăreşte obiectivele sale cu un fanatism determinant ce îl face capabil de orice. Şi exact acele obiective nu sunt destul de clare.

Danny Webb este un actor englez de teatru, televiziune şi film, poate cel mai cunoscut pentru rolul său ca prizionerul Morse în ”Aliens 3”.

În lunga listă din contribuţiile sale sunt incluse apariţiile din programele britanice televizate cum ar fi: ”Doctor Who”, ”Land Girls”, ”Light Fields”, ”Scott şi Bailey 4”, ”Our Friends in the North”, ”Endeavor”, ”Henry IV”, ”Strike Back 3”, ”Cardiac Arrest”, ”Midsomer Murders”, ”Touch of Frost”, ”Silent Witness”, ”Waking the Dead”, ”Lewis” şi ”2.4 Children”.
Webb a apărut pe ecran alături de Leslie Caron, Michael Caine, Sigourney Weaver, Kenneth Branagh, John Hurt, Tom Cruise, Scott Wilson şi Gabriel Byrne în filme ca ”Robin Hood”, ”The Arbor”, ”Residue”, ”Locke”, ”Hummingbird”, ”Valkyrie”, ”Aliens 3”, ”Henry V” şi ”Defense of the Realm”. A fost privilegiat să lucreze alături de marele răposat regizor, Krysysztof Kieslowski în filmul ”No Exit”.

Nefiind străin de scena teatrului, Webb a fost văzut la Teatrul Naţional, The Royal Court, Teatrul Hampstead, The Bush, The Old Vic, Lyric Hammersmith, Duke of York, The Apollo, Donmar, The Wyndhams, Teatrul Vaudeville şi Teatrul Public din New York. Printre piesele jucate sunt “Serious Money”, ”The Mistress Contract”, ”The Witness”, ”Chicken Soup with Barley”, ”Piano/Forte”, ”Blasted”, (Premiul Off West End - Cel Mai Bun Actor; Premiul Olivier pentru Realizări Excepţionale într-un Affiliate Theatre), ”Dead Funny”, ”Hamlet” în rolul principal, ”Richard III”, ”One Flew Over the Cuckoo’s Nest”, ”Death and the Maiden”, ”POPCORN” şi ”The Philanthropist”.
În 2010, Webb a câştigat Premiul pentru Cea Mai Bună Performanţă la The Royal Television Society Midlands Awards. Actualmente filmează ”City of Tiny Lights” şi va putea fi văzut la Teatrul În Aer Liber Regent’s Park în piesa ”The Seagull” în iunie 2015.

LEO
Colin Morgan

Leo este un om disperat cu un singur scop: acela de a se reuni cu familia sa iubită. Mereu pe fugă şi vânat de forţe misterioase, Leo are puţine de pierdut – şi se vede. Sub duritatea sa, se ascunde un intelect sec şi un umor cât şi o slabiciune profundă pentru tovarăşul său Synth, Max.

Colin Morgan a primit nenumerate premii şi recunoştiinţe pentru munca sa depusă în film, televiziune şi teatru. A primit primul său rol important la Teatrul London West End când a jucat în ”Vernon God Little” caracterul bine cunoscut cu acelaşi nume.

Morgan este poate cel mai cunoscut pentru rolul său principal din seria televizată BBC, „”Merlin”. A câştigat numeroase premii pentru cele cinci sezoane rulate, ca şi faimosul tânăr vrăjitor, inclusiv, Caron Keating Outstanding Newcomer la Variety Showbiz Awards (2008); Outstanding Actor într-o Dramă la Monte Carlo TV Festival Awards (2009, 2010 şi 2011); Cel Mai Bun Actor la TV Quick Awards (2011 şi 2012), la Virgin Media TV Awards (2012) şi la SFX Awards (2013); şi Cel Mai Bun Rol Masculin într-o Dramă la National Television Awards (2013). Alte apariţii televizate includ ”Doctor Who”, ”The Fall”, ”Quirke” şi ”The Catherine Tate Show”.

În contribuţiile filmelor de lung metraj ale lui Morgan sunt incluse ”Parked”, în care a jucat cu Colm Meaney; ”Island”; ”Testament of Youth” cu Alicia Vikander şi Kit Harington; şi în viitorul film ”Legend”, în care va juca alături de Tom Hardy şi Emily Browning.

Pe scenă, Morgan a câştigat multe aprecieri de la critici pentru o varietate de roluri. În 2008, el a câştigat premiul DEWYNTERS London Newcomer of the Year Award pentru rolul său titular în ”Vernon God Little” şi în 2013 a câştigat Best Featured Actor într-o nouă producţie a unei piese de la Broadway World West End Awards pentru rolul Ariel în ”The Tempest”. Alte piese de teatru în care a jucat sunt ”Mojo”, ”Our Private Life”, ”A Prayer for My Daughter” şi ”All About My Mother”.

PETER DRUMMOND
Neil Maskell

Un poliţist talentat dar fără ambiţie, Pete s-a transferat la Forţele Speciale Tehnologice (o mică unitate de poliţie ce se ocupă cu puţinele cazuri de crime printre roboţii Synth) pentru o viaţă liniştită, ore mai sănătoase şi pentru a petrece mai mult timp în căsnicia sa. A crezut că a lăsat în urmă lumea morbidă a crimelor umane , dar în schimb s-a regăsit la marginea ciudată a unei societăţi în schimbare – fiind martorul celor mai întunecate aspecte ale celor mai rele transformări pe care roboţii Synth le au asupra vieţii noastre, cel puţin în ochii săi. A devenit furios, amar şi cinic – convins că politicile roboţilor Synth vor fi decăderea noastră, vor deforma relaţiile umane şi vor otrăvi capacităţile noastre de comunicare. Nu îl ajută faptul ca are un Synth acasă ce o ajută pe soţia sa să îşi revină. Şi ajunge să creadă că Jill îl place mai mult pe al său Simion decât pe el...

Neil Maskell este un actor englez, un scriitor şi un regizor cu o lungă listă de contribuţii în film, televiziune şi teatru.

Maskell fimează în acest moment la ”Knights of the Round Table: King Arthur” a lui Guy Ritchie. Printre filmele sale anterioare se regăsesc: ”Hyena” regizat de Gerard Johnson, ”The Kill List” a lui Ben Weatley (pentru care a primit o nominalizare pentru Cel Mai Bun Actor la BIFA), ”Open Windows”, ”The Rise”, ”Pusher”, ”Wild Bill” şi ”Nil By Mouth”.

Maskell a jucat de asemenea în multe seriale de succes televizate printre care ”Utopia”, ”Raised By Wolves”, ”The Mimic”, ”Run”, ”Dates”, ”The Jury” şi ”The Murder of Stephen Lawrence”.

KAREN VOSS
Ruth Bradley

Un înascut detectiv, dedicată serviciului său înainte de toate – relaţii, prieteni sau familie. Este o singuratică dar nu una plictisitoare şi inchisă. Este optimistă, îşi iubeşte meseria şi este mereu pregătită cu o glumă sau un zâmbet sardonic. Ea şi cu Pete lucrează bine împreună şi au dezvoltat o relaţie apropiată(are o imensă plăcere de a-şi necăji partenerul morocănos), dar au păreri diferite când vine vorba despre roboţii Synth. Karen este pragmatică, filozofică despre efectele pe care Syntheticii le au asupra societăţii. Pentru ea nu este vorba despre a-i iubi sau urâ; este doar o problemă de adaptare. Până la urmă, ei nu pleacă nicăieri. Cicatricea de pe gâtul ei sugerează un trecut dureros dar Pete este prea discret pentru a întreba. Dar poate motivul adevărat pentru care Karen acceptă mai uşor roboţii Synth este că aceştia nu pot răni oamenii...

Ruth Bradley este o actriţă irlandeză ce a apărut prima dată pe ecran în 2002 în seria TV BBC, ”Movie Sinners”.

Bradley a avut roluri periodice în ”The Clinic”, ”Legend”, ”The Innocence Project”, ”Plus One” şi ”Love/Hate”. În 2007, ea a câştigat Best Supporting Actress la Irish Film and Television Awards pentru rolul său din ”Stardust” şi a câştigat de asemenea Best Actress 2010 la Milan International Film Festival pentru rolul din ”In Her Skin”.

În contribuţiile sale din filme sunt incluse ”The Sea”, ”I Am You”, ”Alarm”, ”Flyboys şi Grabbers”, pentru care a câştigat în 2013 statuia Best Actress la Irish Film and Television Awards. Ea va apărea în viitorul film de lung metraj ”Pursuit”, pregătit de lansare în 2015.
Pe lângă film şi televiziune, Bradley a fost văzută pe scenă în ”Playboy of the Western World” (Abbey Theatre, Dublin), ”Sive” (Druid Theatre Company) şi ”Buddleia” (Donmar Warehouse, London).

Despre AMC

Ori comemorând filmele preferate pentru fiecare gen şi decadă sau creeând programe originale, AMC aduce telespectatorilor săi ceva mai profund,ceva mai bogat,ceva mai mult. Reţeaua domneste ca prima reţea de cablu în istorie câştigătoare a Premiului Emmy® patru ani la rând, pentru remarcabila Dramă “Mad Men” şi şase din ultimii şapte cu onorabilul “Breaking Bad.” Reţeaua se mândreşte cu cele mai vizionate serii dramatice în istoria reţelelor de cablu şi numărul unul în televiziune printre adulţii cu vârste între 18-49 de ani în ultimii trei ani cu “The Walking Dead”. Seriile dramatice ale postului AMC includ ”Mad Men”, ”The Walking Dead”, ”Better Call Saul”, ”Hell on Wheels”, ”TURN: Washington’s Spies”, ”Halt and Catch Fire” şi viitoarele ”HUMANS”, ”The Making of The Mob: New York”, ”Fear the Walking Dead”, ”Into the Badlands” şi ”The Night Manager”. De asemenea AMC a explorat lumi şi discuţii autentice cu spectacole originale ca ”Talking Dead” şi ”Comic Book Men”. AMC este deţinută şi operată de către AMC Networks Inc. Şi reţelele sale surori sunt IFC, SundanceTV, BBC America şi WE tv. AMC este disponibil prin toate platformele, inclusiv on-air, online, la cerere şi pe mobil.


Un comentariu despre subiectul „Humans, un nou serial la AMC”:
Anonim

sunt fan al genului SF, iar tematica cu roboti cu posibila inteligenta artificiala, chiar casnici si chiar daca a mai fost prezenta in diverse filme, e una care imi place, mai ales ca roboata aia arata destul de bine :) sigur voi urmari serialul !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile