miercuri, 21 octombrie 2015

Internet nelimitat 4G Digi Mobil până la sfârșitul anului 2015

Desi anterior lansase oferta cu internet 4G cu 15GB de trafic lunar, RCS RDS a anuntat că între 21 octombrie si 31 decembrie 2015, clientii existenti Digi Mobil ( RCS - RDS ) sau care se aboneaza la Complet 2, 3, 5 ori Optim 2, 3, 5 au acces nelimitat la internet in reteaua 4G Digi Mobil, fara costuri suplimentare si fata limitare de viteza, utilzand un dispozitiv mobil compaticil LTE TDD in banda 38 LTE TD 2600 ( de exemplu Allview E3 Living, Allview P5 Energy, Allview E4 Lite, Allview E4, Allview X2 Soul Pro, Allview P8 Energy, Microsoft Lumia 640 LTE Dual SIM, Philips S396, Philips V526, HTC (HTC One M9 si altele ).

RCS-RDS ofera 4G in orasele Arad, Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu si Timisoara. Acoperirea exterioara a acestor localitati se va realiza până pe 15 noiembrie 2015, conform prezicarilor operatorului, care mai mentionează finalizarea retelei 4G până la sfarsitul anului 2015 si in alte 15 localitati (Alexandria, Baia Mare, Braila, Drobeta Turnu Severin, Galati, Hunedoara, Ramnicu Valcea, Resita, Satu Mare, Slatina, Targu Jiu, Targu Mures, Vaslui, Barlad, Lugoj ), dar si pentru Valea Prahovei si zona turistica a Brasovului.

Activarea 4G pentru Digi Mobil se face de pe telefonul mobil, prin tastarea codului *111#  sau prin apel telefonic la *777.


10 comentarii despre subiectul „Internet nelimitat 4G Digi Mobil până la sfârșitul anului 2015”:
Unknown

Oare ce răspuns vor avea competitorii?

Anonim

- probabil vor avea un weekend binemeritat, ce mai conteaza ce ofera rcs, oricum clientii sunt captivi pe acolo pe unde sunt abonati si mai e lene mare sau disconfort sa treaca la alt operator
- pe de alta parte, de la rcs asteptam acoperire, nu doar oferte, pentru ca eu nu pot beneficia de oferta asta, la mine nu e 4G de la rcs, desi as vrea

Unknown

E şi acoperirea pe vine. Uite aici: click click

Anonim

Ehee pina in 2019 mai este pina atunci poate chiar se va si vinde rds-ul
sau cine stie poate vor cumpara ei pe altii :))))

Cristy

este o veste foarte buna !

Anonim

Super tare ! Nu cred ca mai are nimeni o asa oferta in Romania la preturile astea ! Bravo RCS ! Daca mariti acoperirea si la mine, sunt abonatul vostru, plec de la cei care sunt acum cu 3 abonamente, nici nu merita sa le pomenesc numele !

Anonim

"Oare ce răspuns vor avea competitorii?" ce raspuns ar trebui sa aibe? Acoperirea celor de la Digi mai ales in afara localitatii lasa de dorit si-n 3G dapa-i in 4G. Noroc cu roamingul national de la Vodafone. Fara sa-si dea seama Vodafone isi pun singuri bête in roate

Anonim

Vor avea acoperire, e o retea noua, toate retelele au inceput asa, dar unii ati uitat. Sau poate sunteti prea tineri. La mine e semnal si in lift, pentru restul tarii va mai trebui asteptat, dar nu foarte mult, maxim o jumatate de an pentru municipiile din Romania.

Anonim

Ce raspuns? Vor oferi si ei mai mult internet si nu vor mai scumpi (asa mult) abonamentele, pana la urma sunt destule probleme cu semnalul.

banatan de pusta

Felicitari Rds. Legat de semnal 3 sau 4g al digi, nici celalte companii nu stralucesc. E normal pe moment sa si semnal in marile orase doar. In timp vine si acoperirea nationala. Mai ramine problema cu semnalul in zona de frontiera. La noi in Banat ii stres mai ales pe granita cu Serbia, unde frecvent intra 2 sau 3 retele de la vecini.. telekom si orange pica des sau ma rog vorbim pe roaming Serbia. Am renuntat la telekom pt vodafone ca are semnal bun. Bag sama o dat ceva bani digi la voda pt semnal...asta ca sa raspunda celor ce criticau semnalul. Mai ca uitasem si de campania anti digi al celor de la intact .nu au specificat ca cereau ceva banuti pe canalele lor,niste milioane de euro. Oricum canalul lor Gsptv a luat calea defunctului Telesport..

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile