luni, 5 octombrie 2015

Update: BBC Entertainment se închide în Europa Centrală și de Est începând cu 1 ianuarie 2016

Televiziunea BBC Entertainment România se închide in data de 1 ianuarie 2016, anunta BBC Worldwide Channels pe pagina de contact dedicata tarii noastre. De fapt inchiderea vizeaza Europa Centrală și de Est, compania precizand că se axeaza pe o noua strategie globala ( concentrată pe zonele premium drama, factual și factual entertainment) care a determinat lansarea BBC First, BBC Earth și BBC Brit.

Compania precizeaza ca pe masura ce noile canale se dezvolta, chiar daca in anumite zone înțelegerile de difuzare se apropie de sfârșit, Europa Centrală și de Est rămâne o prioritate pentru BBC Worldwide, iar multe din programele BBC vor putea fi urmărite în continuare în aceasta zona geografica.

BBC Entertainment va emite in continuare în Turcia, Israel, Emiratele Arabe Unite și Europa de Vest.

Sursa: BBC via Softpedia Forum.

UPDATE 07 octombrie 2015: Biroul de comunicare al BBC Worlwide România a remis către HD Satelit poziția oficială a companiei cu privire la subiectul inchiderii postului BBC Entertainment in zona Europei Centrale si de Est:

BBC Entertainment se închide în Europa Centrală și de Est începând cu 1 ianuarie 2016

BBCWorldwide a dezvăluit în 2013 o nouă strategie globală concentrată pe trei zone de interes în care compania este recunoscută pentru conținutul de înaltă calitate: premium drama, factual și factual entertainment. Acest lucru a dus la lansarea unor branduri globale noi – BBC First, BBC Earth și BBC Brit – care să se alăture BBC World News.

Dorim să mulțumim publicului BBC Entertaiment pentru că ne-a fost alături, dar pe măsură ce noile canale BBC se dezvoltă și în anumite zone înțelegerile de difuzare se apropie de sfârșit, atenția BBC Worldwide se îndreaptă acum către noile branduri: BBC First, BBC Earth și BBC Brit.

Europa Centrală și de Est rămâne o prioritate pentru BBC Worldwide. Continuăm să investim în prezența noastră în această regiune și am lansat recent brand-ul factual premium BBC Earth în România, Ungaria și Slovenia.

BBCWorldwide are parteneriate puternice cu emițătorii locali free to air, rețelele Pay TV și platformele digitale din regiune. Multe din programele BBC vor putea fi urmărite în continuare în Europa Centrală și de Est prin acești furnizori de date.

Emisia BBC Entertainment va continua în Emiratele Arabe Unite, Turcia, Israel și Europa de Vest.

Despre BBC Worldwide

BBC Worldwide este principala divizie comercială a British Broadcasting Corporation (BBC). Viziunea sa este de a crește brand-urile, publicurile, încasările și reputația BBC în lume. Acest lucru este atins prin investițiile în continut și prin comercializarea și difuzarea acestuia de către BBC la nivel global, în acord cu standardele și valorile BBC. De asemenea, businessul promovează la nivel global creativitatea britanică.

În 2014/2015, BBC Worldwide a generat profituri de 138,6 milioane de lire sterline, vânzări de 1.001,8 milioane și a returnat un număr-record de 226,5 milioane de lire sterline către BBC.


10 comentarii despre subiectul „Update: BBC Entertainment se închide în Europa Centrală și de Est începând cu 1 ianuarie 2016”:
Anonim

Dar va fi lasant un alt canal bbc tip documentar sub alta denumire ?

Anonim

Nu au anuntat nimic, probabil sau improbabil, despre de un alt canal care va inlocui BBC Entertainment România.

Anonim

Foarte bine sa se inchida ca nu sunt asa stralucite posturile BBC cum le anuntau inainte de lansare.

Anonim

Pacat, mie imi placea, sper sa lanseze si alte canale pentru Romania. Este o altfel de televiziune, de alta factură decat este interesată mare parte din publicul din țara noastră, dar in opinia mea de foarte mare calitate. Eu ma uit de exemplu zilnic la BBC Earth si ma uit si la BBC Entertainment.

Anonim

BBC ul a fost intr-un scandal financiar anul acesta si conform deciziei conducerii acestui trust britanic de media vor trebui sa faca economii de 1 miliard de dolari .ASTFEL ca parte a acestei strategii BBC THREE va fi transmis de la 1 ianuarie 2016 doar pe internet ,iar BBC ENTERTAINMENT va fi inchis pentru EUROPA DE EST ,fiind nerentabil.
CEEA ce spun britanicii in comunicat ca vor sa se axeze pe clelalte posturi tv noi lansate ,nu reprezinta adevarul,decat in mod partial.ADEVARUL este ca BBC-ul va abandona EUROPA DE EST ,nefiind interesati mai nou sa mai lanseze alte canale in aceasta regiune,cel putin in viitorul apropiat,cu exceptia POLONIEI.
M-as mira ca in viitor sa nu retraga si BBC EARTH.
SA nu uitam faptul ca programele BBC nu difuzeaza reclame,costurile fiind acoperite exclusiv din abonamente,iar incasarile din acestea au scazut in ultimul timp,multi britanici declarand ca nu mai detin un receptor tv ,urmarind tv doar online.

Anonim

Unde ai auzit tu că ca "BBC-ul va abandona EUROPA DE EST"? Vreau sa vad sursa cu link, altfel nu mai comenta ce visezi noaptea. Ba din contra, in comunicat se spune exact invers față de ce spui tu , adica "Europa Centrală și de Est rămâne o prioritate pentru BBC Worldwide". Ai impresia că are mai multă valoare imaginatia ta decat un comunicat oficial ? :) )

Anonim

NICIODATA sa nu comparati versiunile BBC occidentale cu cele distribuite pentru Romania. Atata timp cat abonamentul la cablu este undeva la 30-40 lei pachetul de baza sa nu va asteptati sa vedeti emisiuni de calitate a unor branduri de renume

Anonim

Nu este o cheltuiala exagerata doar ca să le subtitreze. Emisiunile sunt deja produse chiar de catre BBC, au drept de difuzare si in versiunile pentru Europa de Est, deci cheltuieli exagerate nu sunt pentru a fi difuzate diverse emisiuni in Romania. De aceea nu vad o mare diferenta financiara, ci doar una minimala pentru subtitrare. Asadar, argumentele sunt altele, cel mai probabil din cauza audientelor, deoarece publicul roman prefera manelismele si cancanul, ceea ce nu vei vedea la BBC.

Anonim

A iesit de la rcs (digi). Ecran negru... Ma intreb, nu ar fi normal sa bage ceva in plus? Eu unul m-am saturat de nu stiu cate canale de sport. M-as bucura sa bage un Filmbox, un canal de film.

Anonim

Nimic deocamdata. Au scos postul chiar cand devenisem fan.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile