luni, 19 octombrie 2015

Televiziunea publică din Turcia transmite în 4K prin satelit meciul Fenerbahçe - Ajax

Televiziunea publică din Turcia ( Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu ) va transmite în direct în rezolutie Ultra HD un meci de fotbal din grupele UEFA Europa League, prin intermediul canalului TRT 4K, în colaborare cu Turksat, Samsung si Mediapro. EBU va contribui la difuzarea evenimentul sportiv la nivel global. Meciul Fenerbahçe - Ajax se va disputa pe 22 octombrie 2015 pe stadionul Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu, de la ora 22:00.

Transmisia necriptată va avea 50 cadre pe secundă si va putea fi receptionată cu televizoare si receptoare 4K compatibile cu codecul HEVC H.265, conectate la o antenă orientată pe satelitul TURKSAT 2A de la pozitia orbitală 42 grade Est. Datele de receptie vor fi: frecventa 12123, polarizare orizontala, SR 15000, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK, FTA.


5 comentarii despre subiectul „Televiziunea publică din Turcia transmite în 4K prin satelit meciul Fenerbahçe - Ajax”:
Unknown

Si la noi tvr e aproape de faliment..altii au 4k...

Anonim

Nu e vorba de altii... Transmisia acestui meci e necriptata, o poti receptiona in Romania daca esti interesat, nu are subiectul nicio legatura cu TVR.

Anonim

Sper sa puna meciul si pe youtube sau daca stiti o adresa youtube cu un meci 4k ar fi super.Nu am deocamdata tv 4k dar imi pot face idee de pe computer + youtube.

Anonim

Cam greu sa iti faci o idee despre pe o transmisie 4K, daca nu ai si monitorul 4K... E exact cum ai incerca sa iti faci o idee despre o transmisie HD pe un televizor SD...

Unknown

Eu am un PHILIPS 4K si este fenomenal este o imagine clara nu se compara aici la vodafone portugalia am un program 4k si merge foarte bine

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile