marți, 27 octombrie 2015

Tenis feminin la Digi Sport: 2000 meciuri pe sezon, între anii 2017 - 2021

În exclusivitate pe canalele Digi Sport vor fi transmise peste 2000 meciuri de tenis pe sezon, intre anii 2017 - 2021, ce se vor incheia chiar cu Turneul Campioanelor, care va fi transmis tot in exclusivitate. Televiziunile detinute de RCS -RDS vor difuza in exclusivitate in aceasta perioada toate turneele din circuitul WTA, în afară de cele de Grand Slam.

Digi Sport va transmite toate competiţiile Premier 5, Premier 700, Premier Mandatory si WTA International, în total 55 de turnee pe sezon, în acest interval. In 2016, turneul de Grand Slam de la Wimbledon va fi în continuare in exclusivitate la Digi Sport, care va acoperi ambele competiţii, atât cea masculină, cât şi cea feminină.


13 comentarii despre subiectul „Tenis feminin la Digi Sport: 2000 meciuri pe sezon, între anii 2017 - 2021”:
Anonim

e o veste buna pentru mine sunt pasionat de tenis !! chiar joc foarte des in realitate !

Anonim

Sa vedem ce vor face Dolce in acest caz.

Anonim

Asta cu exclusivitatea e doar asa.. Se vor intelege ei (Digi\Dolce) si vor transmite in tandem. E interesul prea mare in Romania pentru SIMONA HALEP si nu isi vor permite cei de la Dolce sa piarda meciuri ale CAMPIOANEI noastre. (Care din pacate nu e apreciata in tara si atunci cand pierde!)

petryca90

exclusivitate insemana ca nu mai televiziunea respectiva poate transmite meciurile cum este si cu UCL,UEL,USC la telekom tv si aceste exclusivitati nu se pot negotia

Anonim

Parerea mea este ca atunci cand declari exclusivitate, pai exclusivitate sa ramana. Altfel, te laudai si dupa ai vandut din marea exclusivitate, mai bine nu ziceai..

mariusica

Pai exclusivitate e, asa zis RCS, ca e exclusivitate. Ca poate n-ar fi exclusivitate, asta a zis un anonim mai sus, nu RCS, faci confuzie :))

Anonim

Corect.
In schimb Telekom nu are exclusivitate pentru UCL, UEL.
Asa ca n-ar strica sa imparta costurile cu RDS. :)

petryca90

Telekom Romania Communications a câştigat drepturile exclusive pentru TV, online si aplicaţii mobile ale UEFA Champions League şi ale UEFA Europa League, pentru perioada 2015-2018. Astfel, dintre canalele de televiziune cu plată din România, cele Dolce Sport vor fi singurele care vor difuza cele mai importante competiţii fotbalistice intercluburi din Europa.pentru cei ce nu stiu ce insemana exclusivitate.

Anonim

Exclusivitate nu inseamna că are Telekom nu stiu ce drepturi sau că RCS are nu stiu ce drepturi. Daca vrei sa explici ce insemna exclusivitate in tv, ca termen, aceasta inseamna "excluderea tuturor celorlalți de la o actiune sau drept de difuzare intr-un anumit teritoriu a unor anumite productii sau evenimente." Deci, EXCLUSIVITATE = EXCLUDEREA CELORLALTI. Daca nu sunt exclusi toti ceilalti din dreptul de a difuza respectivul eveniment, nu mai e exclusivitate. Deci nu va fi niciun acord de revanzare sau schimb a unor drepturi, ca daca ar fi, nu ar mai fi exclusivitate.

Anonim

Din moment ce dau si Pro TV, meciuri din UEL si UCL nu se numeste exclusivitate, dar multi oameni se pacalesc prin reclama lor, ca dau in EXCLUSIVITATE toate meciurile, dar nu doar ei din tara difuzeaza meciuri din acele 2 competitii.

Anonim

Poate Telekom au exclusivitate doar pe unele optiuni, nu pe toate meciurile de fotbal, deci nu pacalesc pe nimeni. Dar am deviat prea mult de la subiect.

Legat de subiect, adica despre meciuri de tenis la Digi Tv, mi se pare enorm de mult 2000 meciuri pe sezon , deci asta inseamna in medie vreo 5-6 pe zi ? :)

Anonim

daca mai dadeau si meciurile de la grand slamuri,ajungeau si la mai multe meciuri :)

Anonim

Eurosport prelungeşte acordul pentru drepturi exclusive pentru Australian Open până în 2021. Da, Digi Sport 2 va fi dedicat tenisului, cu mici scapari pentru evenimentele altor sporturi.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile