joi, 29 octombrie 2015

Trace Sport Stars HD, în grila platformei online Telekom Tv

Platforma online Telekomtv.ro ( inclusiv versiunea mobilă ) a introdus in grila televiziunea Trace Sport Stars HD. Nu a fost anuntată introducerea acestei televiziuni printr-un comunicat, dar pur si simplu există in acea grilă.

Nu stim daca este doar un test temporar sau daca rămâne in grila ori dacă va functiona si in alte servicii de televiziune cu plata ale Telekom Romania ( probabil in tv prin protocol IP ).

Trace Sport Stars HD este o televiziune dedicată celebritatilor din lumea sportului, un canal de divertisment care prezinta evenimente din viața personală a campionilor, pasiunile lor, cariera, performanțele lor sportive si alte programe cu informatii relativ similare. Televiziunea apartine de grupul francez Trace Partners ( care mai detine si Trace Urban. Trace Tropical, Trace Africa si Trace Toca), parte a companiei suedeze MTG ( Modern Times Group, ce opereaza de exemplu in tarile nordice televiziuni ca Viasat, Tv 1000 si altele ). Trace Sport Stars a fost lansat in anul 2011, sub denumirea de Trace Sport, iar din octombrie 2013 a fost adaugat in denumire si cuvantul "Stars". In Romania, aceasta televiziune mai este prezenta in grilele UPC si Orange Tv.


2 comentarii despre subiectul „Trace Sport Stars HD, în grila platformei online Telekom Tv”:
Anonim

Acest canal a primit zilele acestea premiul pentru cel mai bun canal lifestyle la gala premiilor Eutelsat.

Anonim

Si pe Telekom tv Satelit de ce nu este introdus.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile