miercuri, 23 decembrie 2015

Miroslav Majoroš, noul CEO al Telekom România

De la 1 ianuarie 2016, Telekom Romania are un nou CEO: acesta este Miroslav Majoroš, care ocupa în acest moment și functia de CEO al Slovak Telekom si il va inlocui in România pe Nikolai Beckers.

Miroslav Majoroš, care va ramane in continuare si Președinte al Consiliului de Administrație al Slovak Telekom ( CEO al Slovak Telekom va fi Milan Vasina, actualul MD de la T-Mobile Cehia ), este in varsta de 56 de ani si are pregatire profesionala cu profil tehnic ( Facultatea de Electronică și Informatică din cadrul Universității Slovace de Tehnologie din Bratislava, Harvard Business School și Stanford Graduate School of Business ).

A fost mai angajat in poziții de conducere la diverse companii, inclusiv la IBM Slovacia ( 1994 - 2002, devenind Director General), IMB Cehia (2000-2002, Director General simultan cu IMB Slovacia) și Telekom ( din 2003 până in prezent ), devenind Președinte al Consiliului de Administrație și CEO al Slovak Telekom.

Conform comunicatului companiei, Miroslav Majoroš va avea ca prioritati la Telekom Romania extinderea rețelelor FTTH și 3G/4G, dar și continuarea demersurilor pentru integrarea juridică a operațiunilor.


4 comentarii despre subiectul „Miroslav Majoroš, noul CEO al Telekom România”:
Vio73

Să vă dea Dumnezeu sănătate, înțelepciune și tot ce vă doriți, iar Anul Nou să fie plin de realizări! Crăciun fericit tuturor!

HD Satelit România

Sărbători fericite și un an nou și mai bun ! :)

Unknown

Buna ziua. Probabil nu este locul potrivit, dar am o intrebare. Am un reciever dolce cu iesire scart si un smart tv fara mufa scart. Cum pot face conexiunea? Multumesc

Anonim

Daca ai conectori RCA la televizor, poti sa conectezi printr-un adaptor SCART-RCA. Sau prin cablu RF, daca receptorul are o astfel de iesire.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile