vineri, 8 ianuarie 2016

"Keep It Country TV", televiziune muzicală country, prin satelit în Europa din ianuarie 2016. UPDATE: În iulie 2019 a devenit "Spotlight Tv"

Poate unii dintre dvs. va mai amintiti canalul american Country Music Television (CMT), care era difuzat prin satelit in Europa, dar acum este detinut de Viacom si transmis doar in SUA. Iata că englezii au intiativa si doresc sa lanseze propriul canal cu emisiuni, concerte si videoclipuri din genul muzical country.

"Suntem încântați să anunțăm lansarea primului canal care emite din Europa muzică din genul country, 24 oră pe zi, incepand de duminică 24 ianuarie 2016. Dorim să le mulțumim tuturor celor care au urmarit show-urile noastre în ultimii 5 ani si care a făcut posibil acest moment. Sprijinul pe care l-am avut de la spectatori, artisti, agentii si locatiile de filmare a fost cu adevărat fantastic. Acest canal de televiziune dedicat muzicii country va fi difuzat prin Sky, la pozitia 261, prin Freesat, la pozitia 402 si prin Freeview HD, la pozitia 254. Cu ajutorul dvs. incercam sa transformam aceasta televiziune intr-una dintre cele mai vizionate din Europa. Multumesc din nou", a anuntat Phil Mack, organizatorul "The Phil Mack International Country Show".

"Anul 2016 va reprezenta un moment de dezvoltare fantastică pentru OGR Media. Suntem încântați sa fie o mica parte din echipa din spatele "Keep It Country TV", primul canal de muzica din Marea Britanie care va emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptămână, prin Sky și Freesat. Acest canal se lansează in data de 24 ianuarie 2016, difuzand multe din emisiunile dvs preferate, plus o mulțime de productii noi din întreaga lume. Pentru a sărbători acest eveniment de marca in domeniul muzicii country, vom imbunatati spectacolele noastre și vom oferiri oportunități imbatabile pentru agenții de publicitate și sponsori, dar și servicii video cu adevărat accesibile pentru artiști", a anuntat si compania OGR, unul dintre partenerii acestui proiect.

Canalul va emite prin satelitul Astra 2G de la 28,2 grade est, probabil in locul televiziunii actuale Showcase, care este difuzata prin Sky, la pozitia 261, prin Freesat, la pozitia 402 si prin Freeview HD, la pozitia 254.

Asadar, datele de receptie prin satelit vor fi cele ale actualei televiziuni Showcase, care este transmisa necodat prin Astra 2G ( 28,2 Est ), frecventa 11224, polarizare orizontala, DVB-S QPSK, SR 27500, FEC 2/3, fascicul Europa receptionabil in Romania chiar si cu antena de 90 cm.

Online este posibil sa se receptioneze dupa lansare in linkul de aici, dar nu garantam 100% aceasta ultimă informatie, este doar o presupunere: http://www.keepitcountry.tv/watch-live.html

UPDATE 24 ianuarie 2016:  Lansarea Keep It Country TV a fost amanata si va avea loc pe 25 ianuarie 2016, ora Romaniei 16:00.

UPDATE 25 ianuarie 2016:  Keep It Country TV a fost lansat exact pe frecventele mentionate anterior. Receptia este posibila necriptat in Romania cu antene de mici dimensiuni. In acest moment se poate receptiona si online prin adresa web de mai sus.

Suplimentar pe acelasi satelit, televiziunea Keep It Country Tv se poate receptiona si pe frecventa 11597, polarizare verticala, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S QPSK, FTA, unde se afla canalul Showcase +1.

UPDATE 4 iulie 2019: Televiziunea muzicală "Keep It Country" a devenit "Spotlight Tv". Detalii găsiți AICI.


8 comentarii despre subiectul „"Keep It Country TV", televiziune muzicală country, prin satelit în Europa din ianuarie 2016. UPDATE: În iulie 2019 a devenit "Spotlight Tv"”:
Anonim

Vrem si la Orange Tv acest canal cu muzica cind va fii lansat.

Anonim

clar va fi la portocala!! Vise dulci!

Anonim

Este clar o alternativa buna la restul populatiei(peste30)si nu numai la acest gen de muzica,urmaream cu interes muzica country in anii 90 pe CMT..

Unknown

pe dolce satelit?

anonim

merge alternativ pe showcase si showcase+1

F.G.

Nu e pe satelitului cu Dolce, ci pe satelitul de la 28,2 Est. Fostul Dolce Tv, care acum se numeste Telekom Tv, e pe satelitul de la 39 Est. Country Tv se vede si online, va puteti uita in acest mod cei care nu aveti antene pe 28,2 Est, merge linkul din stire ( cat o merge ), l-am verificat eu, chiar acum ma uit. Foarte tare, chiar imi era dor de altfel de muzica.

Anonim

Videoclipurile sunt cam neprofesionist filmate, dar muzica e super !

Anonim

Va schimba frecventa pe Astra 2G (28.2 ° E): 11082 GHz, pol. O, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S / QPSK, FTA.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile