joi, 4 iulie 2019

Televiziunea muzicală "Keep It Country" a devenit "Spotlight Tv"

Canalul britanic gratuit "Keep It Country" a schimbat de la 1 iulie 2019 sigla și denumirea. După trei ani și jumătate de funcționare, în care emisiuni precum "American Country Show" sau "Kerry Fearon Music and Media" au încântat pe fanii acestui gen muzical, dar și pe artiștii locali, postul de muzică country s-a transformat în Spotlight Tv. Noua televiziune va păstra unele dintre cele mai populare programe, dar în grilă vor fi transmise și melodii retro, filme și alte emisiuni.


"Keep It Country" a fost disponibil pentru abonații operatorului de televiziune cu plată Sky din Marea Britanie și gratuit prin platforma Freesat din Marea Britanie, precum și pentru toți cei din Europa (inclusiv din România), prin intermediul fasciculului european al satelitului Astra 2G de la 28,2 grade Est.

Parametrii tehnici de receptie a televiziunii Spotlight, fosta Keep It Country, sunt: satelit Astra 2G, frecvența 11081, polarizare orizontală, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S / QPSK. Postul tv se poate viziona și online, dând click AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „Televiziunea muzicală "Keep It Country" a devenit "Spotlight Tv"”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile