joi, 7 ianuarie 2016

Shortcuts pentru Netflix România, inclusiv pentru subtitrare în română

Mai jos gasiti cateva comenzi de tip shortcut ( combinatie de taste de pe tastatura ) pentru Netflix Romania pe PC, in browser web. Toate au fost testate pe Google Chrome Windows, fara a avea instalate pluginuri speciale.

Ctrl+Shift+Alt+S – Selectie manuala a bitrateului

Ctrl+Shift+Alt+Q ( sau D ) - Diverse informatii despre redare ( bufering, bitrate etc )

Ctrl+Shift+Alt+L - Debug, trace, info si altele

Ctrl+Shift+Alt+T - Incarcare fisier subtitrare de tip .dfxp ( poate sa fie convertita o subtitrare de tip .srt in limba română in subtitrare de tip Distribution Format eXchange Profile, de exemplu utilizand websiteul subflicks.com ). Dupa incarcarea subtitrarii .dfxp, daca nu este afisata subtitrarea, dati back pentru a reveni la lista de filme si apoi reporniti filmul si repetati din nou comanda si incarcarea subtitrarii.

Vom completa articolul daca gasim noi comenzi speciale care nu necesita instalarea de pluginuri suplimentare.


7 comentarii despre subiectul „Shortcuts pentru Netflix România, inclusiv pentru subtitrare în română”:
Anonim

Foarte bune informatiile.

Anonim

Filmele au subtitrari in limba romana? Mai multe detalii te rog...

Laurentiu

Deocamdata nu au, de aceea si ideea temporara de a adauga subtitrari personal. Ai detalii aici:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2016/01/netflix-s-lansat-global-poate-fi.html

Maria

Am un televizor LG din 2013 si nu este Smart . Am achiziționat serviciul Netflix, de care pot spune ca sunt mulțumită, dar deocamdată nu pot urmări decât pe calculator si tableta. As dori sa-mi recomanzi (dacă exista ) un dispozitiv care sa-mi ofere acces la internet si sa fie compatibil pt serviciul Netflix si dacă merita sa-mi transform televizorul in Smart sau mai bine achiziționez un televizor Smart. Menționez ca sunt f mulțumită de televizorul pe care il am si nu l-as schimba dacă as avea alta posibilitate. Multumesc, sper sa ma ajuți si de aceasta data.

Anonim

Daca vrei sa faci televizorul smart, iti recomand eu sa iti cumperi un stick cu Android mai scump sau un Tv Box cu Android, macar cu memorie RAM de 1 GB si procesor cel putin dual core sau eventual chiar quad core de minim 1 Ghz, cu versiune de Android cat mai mare, peste Android 4.0. Nu stiu ce marca sa iti recomand, dar gasesti pe internet zeci de modele, important sa aiba minim toate caracteristicile de mai sus, iar daca sunt mai mari, cu atat mai bine. Vezi ca e necesar ca televizorul sa aiba libera o intrare HDMI, sa conectezi stickul sau tv boxul in acel conector HDMI.

Anonim

Amazon fire tv versiunea 2 din 2015 merge perfect pe netflix. Sunet si imagine excelente.

Alexyss

Super, multumim de info!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile