luni, 4 ianuarie 2016

Wi-Fi HaLow va oferi acoperire cu semnal de două ori mai bună

Wi-Fi Alliance a anuntat aprobarea unei soluții Wi-Fi cu consum redus de energie: Wi-Fi HaLow este denumirea produselor care vor incorpora tehnologia IEEE 802.11ah*. Wi-Fi HaLow operează în frecvențe mai mici de 1GHz, oferind o acoperire mai buna si o penetrare mai eficienta a peretilor cladirilor.

Wi-Fi HaLow va permite o varietate de noi utilizari pentru locuinte inteligente, conectare autovehicule, asistență medicală digitală, precum și in domeniile industrial, de vanzari, agricultură și medii Smart City.

Wi-Fi HaLow extinde Wi-Fi în banda de 900 MHz, care permite conectivitatea cu consum redus de energie pentru aplicații, senzori pentru usi si iluminat și alte dispozitive si echipamente smart conectabile la rețeaua Wi-Fi.

Wi-Fi HaLow este aproape de doua ori mai eficient in acoperirea cu semnal decat actualul Wi-Fi și va oferi o conexiune mai robustă în medii dificile, avand capacitatea de a penetra mai usor pereți sau alte obstacole. Wi-Fi HaLow va adopta in general protocoalele actuale Wi-Fi, dar va oferi si interoperabilitatea intrte diversi producatori, o securitate mai buna si o configurare simpla.

*Detalii tehnice despre IEEE 802.11ah gasiti pe Wikipedia:
https://en.wikipedia.org/wiki/IEEE_802.11ah.


Un comentariu despre subiectul „Wi-Fi HaLow va oferi acoperire cu semnal de două ori mai bună”:
mradu

pe frecventa de 900 MHz nu emite gsm-ul?!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile