joi, 18 februarie 2016

BBC Earth: Marea Captură, o nouă serie documentară

BBC Earth va lansa o nouă serie documentară, Marea Captură, marţi, 23 februarie, de la ora 23:00. Producția Marea Captură urmăreşte un concurs de pescuit grandios ce are loc în cele mai dificile şi dramatice destinaţii ale lumii, anunță televiziunea într-un comunicat remis către HD Satelit.

Noua serie structurată în şase părţi, produsă de renumita Divizie BBC Natural History şi prezentată de Ben Fogle, ilustrează opt entuziaşti care concurează într-un ambiţios concurs de pescuit și care pornesc într-o aventură ce îi poartă în cele mai dificile destinaţii de pescuit din lume: de la jungla plină de ţânţari din Laos, până la munţii acoperiţi de zăpadă din British Columbia.

Luptând cu clima tropicală şi cu temperaturile sub zero grade, concurenţii sunt nevoiţi să apeleze la o multitudine de tactici de pescuit şi tehnici de supravieţuire. Competitorii sunt jurizaţi de pescarul Matt Hayes care este însoţit în fiecare locaţie de experţi locali.

Aceştia pun sub test fiecare aspect al aptitudinilor precum şi capacitatea de a rezista provocărilor, fiind nevoiţi să combine propriile talente cu tehnicile locale de pescuit în încercarea de a înşela mediul înconjurător.

Filmat în diverse locaţii precum Islanda, Costa Rica, Zambia şi presărat de dificultăţile specifice unei competiţii intense, documentarul explorează pericolele reale ale lumii incredibile a pescuitului şi ilustrează o varietate de peşti şi comportamentele lor.


Despre BBC Worldwide

BBC Worldwide este principala divizie comercială a British Broadcasting Corporation (BBC). Viziunea sa este de a crește brand-urile, publicurile, încasările și reputația BBC în lume. Acest lucru este atins prin investițiile în continut și prin comercializarea și difuzarea acestuia de către BBC la nivel global, în acord cu standardele și valorile BBC. De asemenea, businessul promovează la nivel global creativitatea britanică. În 2014/2015, BBC Worldwide a generat profituri de 138,6 milioane de lire sterline, vânzări de 1.001,8 milioane și a returnat un număr-record de 226,5 milioane de lire sterline către BBC.  Pentru informații detaliate cu privire la performanța BBC, vizitați BBC Worldwide si twitter.com/bbcwpress .

Despre BBC Earth

BBC EARTH este un brand factual global care își propune să inspire publicul din Marea Britanie și din întreaga lume cu peisaje, povești și personaje incredibile din lumea naturii. Din punct de vedere comercial și internațional, brand-ul este gestionat de BBC Worldwide, divizia comercială a BBC. Încă de la lansare, brand-ul s-a dezvoltat prin mai multe platforme de televiziune, evenimente live, social media, atracții turistice, lansări și proiecții în cinematografe și online pe BBC.com. Din 2015, brand-ul BBC EARTH va lansa la nivel internațional o serie de programe noi, menite să-i ofere publicului conținut factual premium.


6 comentarii despre subiectul „BBC Earth: Marea Captură, o nouă serie documentară”:
Anonim

Pacat ca la UPC nu este acest post tv.

Anonim

la rds e criptat pe rds digital

Anonim

E criptat, dar e receptionabil de abonati.

Anonim

buna. la rds este, dar este... sd, il vrem in hd, atunci o sa fie urmarit....

Anonim

poate domnii de la UPC vor introduce in grila BBC Earth in grila. nu de alta dar BBC sint profesionisti in realizarea de documentare, iar aici sint documentare recente 2012 pina in prezent. doar ca sigur va intra intr-un pachet suplimentar ca deh calitatea costa.

Anonim

Cu plata sau gratis speram sa vizionam si U P C-istii acest canal interesant pentru multi pescari dar si iubitori de natura & aventura.Cu multumiri anticipate !(un cadou placut ptr 1 si 8 martie ?)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile