luni, 22 februarie 2016

Digi Info si Neptun Tv București au solicitat prelungirea termenului de intrare în emisie

Compania RCS&RDS a solicitat prelungirea termenului de intrare in emisie pentru televiziunea Digi Info, care a obtinut licenta pe 18 septembrie 2014. RCS RDS a primit ulterior de la CNA aprobarea de a prelungi termenul cu 6 luni, in data de 15 septembrie 2015. Daca va fi lansata, Digi Info va avea rolul de a transmite informaţii despre ofertele şi serviciile companiei, o televiziune tematică cu profil infotext, cu zonă de difuzare în România şi în state din Europa Centrală şi de Sud-Est.

De asemenea, societatea comerciala SOTI CABLE NEPTUN SRL a solicitat prelungirea termenului de intrare in emisie pentru Neptun TV Bucureşti, care a obtinut de la CNA licenta pentru emisie prin reţele de telecomunicaţii două saptamani mai tarziu decat Digi Info, inclusiv autorizarea unui studio secundar al Neptun Tv Constanta, dar în Capitală.  SOTI CABLE NEPTUN SRL a primit ulterior de la CNA aprobarea de a prelungi termenul cu 6 luni, in data de 15 septembrie 2015, in aceeasi zi cu prelungirea teremenului pentru Digi Info, cu unanimitatea de voturi membrilor prezenti. Studioul de la Bucureşti era gândit şi creat exclusiv pentru bucureşteni si trebuia sa difuzeze cinci buletine informative pe zi, care nu erau limitate numai la informaţii generale, ci la absolut orice se întâmplă în Bucureşti. Se preconiza ca după un an de la inceperea emisiei, Neptun Tv București va deveni televiziune de stiri, insa proiectul nu s-a concretizat deocamdata, fiind amânat.

Solicitările de prelungire a termenului de intrare in emisie a televiziunilor Digi Info și Neptun TV Bucureşti vor fi discutate in sedinta de marti, 23 februarie 2016, a Consiliului National al Audiovizualului, de la ora 10.00.

UPDATE 24 februarie 2016: CNA a respins cele două solicitari de prelungire a termenului de intrare in emisie, asadar Digi Info si Neptun Bucuresti trebuie sa inceapa emisia pentru a metine valabile licentele actuale.


7 comentarii despre subiectul „Digi Info si Neptun Tv București au solicitat prelungirea termenului de intrare în emisie”:
Anonim

Deci nu mai introduc aceste posturi din martie 2016...

Anonim

Se pare ca nu

Kalman2007

CNA a respins prelungirea termenelor de intrare în emisie petru Digi Info şi Neptun Tv Bucureşti

http://www.economica.net/cna-a-respins-prelungirea-termenelor-de-intrare-in-emisie-petru-digi-info-si-neptun-tv-bucuresti_115194.html#ixzz412i6u1qg

Anonim

Solicitarile au fost respinse daca nu intra in emisie Digi Info si Neptun Tv Bucuresti pana pe 18 martie isi vor pierde licentele

Anonim

si intra pana la urma in emisie

Anonim

Daca intra in emisie, vei vedea pana pe 18 martie 2016 pentru Digi Info si pana in 2-5 aprilie 2016 pentru Neptun Tv Bucuresti.

Anonim

NTV București poate începe emisia. CNA a emis decizia de autorizare a licenței. NTV București a primit avizul final din partea Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) și poate începe să emită

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile