miercuri, 10 februarie 2016

Las Fierbinti: "Țara o arde pe comedie" cu sezonul 9, din 25 februarie 2016

Pro TV a anunțat că sezonul 9 al serialului "Las Fierbinti" debuteaza joi, 25 februarie 2016. Dragos Buliga, regizorul serialului, promite că noul sezon va surprinde personajele in ipostaze inedite.


Bobiță, Giani și Dorel încearcă să se imbogateasca rapid, iar localitatea „va prospera” sub conducerea gospodarului primar Vasile, care nu uită sa faca tot posibilul pentru a profita din orice. Situatia nu va scapa de sub control, seful de post Robi fiind extrem de „vigilent” la ce actiunile sătenilor suspecți.

Firicel si Ardiles vor fi in preajma "filozofului" Celentano, care insa va fi pus intr-o situatie delicată, aceea de a alege calea occidentului, in cautarea unui trai mai bun.

Conform Pro Tv, Las Fierbinti este singurul serial românesc cu 100% leadership in fiecare dintre cele 8 sezoane difuzate pana acum.


5 comentarii despre subiectul „Las Fierbinti: "Țara o arde pe comedie" cu sezonul 9, din 25 februarie 2016”:
Anonim

Nota 10

Anonim

Parca noile sezoane incepeau de obicei toamna, ce i-a apucat de il baga asa de devreme ? Anuntul e oficial, am verificat, dar tot pare ciudat:

http://lasfierbinti.protv.ro/stiri/povestea-din-fierbinti-merge-mai-departe-sezonul-cu-numarul-9-revine-la-pro-tv-din-25-februarie.html

Anonim

Poate or sa faca 2 sezoane pe an...DA BINE NOOOOO

Anonim

Sezonul 8 a fost scurt si terminat brusc,fara sa dea de inteles.Cred ca au fost filmate amandoua odata dar au decis sa factioneze.Un serial foarte reusit mai putin muzica aia de la inceput.

Anonim

Pai ia scazut rau audienta .In fiecare an Mereu si la infinit aceleeasi filme .Comedie aproape ZERO,NOROC cu lAS FIERBINTI,ca-i mentine pe linia de plutire

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile