sâmbătă, 20 februarie 2016

Orange: 275000 abonați Orange Tv la sfârșitul anului 2015, plus evoluții în segmentul 4G

În cursul acestei săptămâni, Orange Romania a anunțat printr-un comunicat oficial că la sfârsitul anului 2015 avea un număr de peste 275.000 abonati la Orange Tv, ceea ce reprezinta o crestere de 75,4 % comparativ cu sfârșitul anului 2014. Orange Tv este un serviciu de tip DTH ( prin satelit ) care ofera clientilor 4 tipuri de abonament principal ( Local HD, World HD, Universe HD si Family HD) si două extraoptiuni tv, plus experiența Orange TV Go si alte servicii conexe pe laptop, tabletă și telefon.

De asemenea, in privinta telefoniei mobile, la sfarsitul anului 2015, o treime dintre clientii Orange, care detineau terminale compatibile, foloseau serviciul 4G. In cadrul retelei Orange, consumul de date mobile prin tehnologia 4G a fost in 2015 de 6 ori decat cel din anul 2014, iar numarul de dispozitive compatibile 4G din retea s-a dublat. Compania precizeaza că oferă acoperire 4G pentru 96% din populatia urbană si 72% din totalul populatiei României. 75% dintre telefoane vandute de catre Orange Romania au fost de tip smartphone, cu 50% mai multe fata de anul 2014 si cu 70% mai multe de tip 4G. Compania a mai precizat in comunicat că va continua să extindă si să îmbunătățească reteaua 4G.


6 comentarii despre subiectul „Orange: 275000 abonați Orange Tv la sfârșitul anului 2015, plus evoluții în segmentul 4G”:
Anonim

Ma asteptam la asta. Este exact cum am zis cand am facut referire la focus sat. Atunci am specificat ca daca focus sat nu face ceva pentru a atrage clientii, platforma orange va depasi cu mult numarul clientilor care îi au upc-ul cu al lor dth si asta in maxim 1an.

marius ciobotea

Calitate este intradevar peste ce se ofera pe piata romaneasca si se mai poate umbla la grila de programe.

Anonim

Lipsește pachetul HBO şi alte canale cu cum ar fi: TNT, CN, Boomerang, Europa PL, etc.

Unknown

dar sunt cei mai scumpi eu am renuntat la ei....tot digi face legea

Anonim

Slăbuț Digi pe satelit față de Orange. Mă refer și la calitate și la conținut. Orange sunt încăpățânați și pierd pentru că nu au HBO.

Anonim

@anonim: "Atunci am specificat ca daca focus sat nu face ceva pentru a atrage clientii, platforma orange va depasi cu mult numarul clientilor care îi au upc-ul cu al lor dth si asta in maxim 1an."
Pai ce preziceri ai facut? Au trecut 2,5 ani de cand s-a lansat Orange si numarul clientilor este in continuare sub Focus Sat. Daca citeai un articol postat inclusiv pe hdsatelit vedeai ca Focus avea 350.000 abonati la sfarsitul lui 2015. Nu mai dezinforma.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile