vineri, 4 martie 2016

Digi Mobil acoperă cu semnal 3G exterior peste 98% din suprafața capitalei

Compania RCS RDS a anunțat că propria retea 3G acoperă deja mai mult de 98% din suprafata Bucurestiului, precum si a judetului Ilfov ( la nivel de semnal exterior ). Aceasta retea a Digi Mobil este in benzile de 900 Mhz si 2100 Mhz, fiind completata de reteaua 4G cu o acoperire de 89% in Bucuresti si 30% in Ilfov ( la nivel de semnal exterior ).

Începând de astazi, in zonele mentionate unde există semnal Digi Mobil nu va mai fi disponibil roamingul national. Pentru a beneficia de reteaua Digi Mobil, clientii trebuie sa selecteze din meniul telefonului reteaua 3G pe modul automat.

Conform unui cititor al comunitatii Facebook HD Satelit, a fost trimis urmatorul mesaj catre abonatii afectati de schimbare: "Stimate client, va informam ca datorita extinderii retelei Digi Mobil, roaming-ul national nu va mai fi disponibil in Bucuresti si Ilfov, incepand cu data de 2 martie 2016. Pentru a beneficia de reteaua Digi Mobil, va rugam sa selectati reteaua 3G pe modul automat din meniul telefonului dumneavoastra. Va multumim ca ati ales reteaua noastra si va rugam sa ne contactati pentru orice probleme care ar putea sa apara. Echipa Digi Mobil."

Reteaua Digi Mobil, atat 3G cat si 4G, este intr-un proces continuu de extindere a zonei de acoperire in mediul urban si rural, a mai precizat compania RCS RDS,  acoperirea de tip exterior a retelei 3G Digi Mobil crescând cu 10 procente in perioada 2015-2016 si fiind disponibilă pentru peste 94% din populatie la nivelul tarii.


4 comentarii despre subiectul „ Digi Mobil acoperă cu semnal 3G exterior peste 98% din suprafața capitalei”:
Anonim

Slaba acoperirea in SV judetului DB , la Selaru. E de fapt inexistenta. E proasta si la ceilalti, dar la astia nu prea exista.

Anonim

Pana isi vor extinde reteaua, foloseste roamingul de Vodafone pentru alte zone unde nu au semnal. Deocamdata nu au acoperire in toata tara si probabil va mai dura ceva mai mult timp pana vor avea ca si ceilalti, de aceea au contract pentru semnal in roaming national de la Vodafone.

mradu

Ilfov, indoor, zero semnal! Corbeanca, Balotesti, Petresti, Ciorogarla, Darvari - nu exista semnal in case, nu exista internet mobil pt ca nu exista 3G!!!!

Anonim

-Incorect .La 12 km de Bucuresti la Teghes internetul 3G RDS e o mare problema ...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile