vineri, 11 martie 2016

Fear the Walking Dead Sezonul 2 din 11 aprilie simultan cu premiera AMC din Statele Unite

Plasat în acelaşi univers ca “The Walking Dead”, “Fear the Walking Dead” este o dramă îndrăzneaţă care explorează desfăşurarea apocalipsei zombilor din perspectiva unei familii destrămate, anunță AMC România într-un comunicat remis către HD Satelit.

Situat în Los Angeles, un oraș unde oamenii vin să scape şi să îşi îngroape trecutul, primul sezon a cunoscut o epidemie misterioasă care întrerupe puținul echilibru pe care consilierul școlar al liceului, Madison Clark (Kim Dickens) şi profesorul de limbă engleză Travis Manawa ( Cliff Curtis) au reuşit să îl creeze în viaţa lor.

Presiunea zilnică de a uni două familii în timp ce fac faţă unor copii neînțelegători, visători şi dependenţi, a pierdut din prioritate atunci când societatea a început să se destrame.

Primul sezon s-a încheiat cu Madison, Travis şi familia lor extinsă refugiindu-se temporar în proprietatea îngradită de garduri cu vedere la ocean a lui Strand. Pe masură ce agitaţia civilă creşte şi zombie încep să preia oraşul, Strand se pregăteşte să evadeze pe “Abigail”, iahtul său ancorat în larg.

Având ca producători executivi pe: Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero şi David Alpert, “Fear the Walking Dead” îi are în rolurile principale pe Kim Dickens (Madison), Cliff Curtis (Travis), Frank Dillane (Nick), Alycia Debnam-Carey (Alicia), Ruben Blades (Daniel), Mercedes Mason (Ofelia), Lorenzo James Henrie (Chris) şi Colman Domingo (Strand).

UPDATE 21 martie 2016: AMC ne-a trimis completari despre acest nou sezon:

Invazia zombi revine!

Suspansul, situațiile dramatice, scenariul și jocul actorilor de excepție, machiajul extraordinar, sunt cele ce recomandă sezonul 2 al serialului Fear The Walking Dead.

Primele șapte episoade din cele 15 ale sezonului 2 din serialul Fear The Walking Dead, vor fi difuzate în premieră exclusivă la AMC, începand cu 11 aprilie de la ora 04:00 si 23:00.

Când a fost difuzată prima serie, aceasta a atins recorduri impresionante în întreaga lume şi astfel AMC Global a ajuns în topul 10 al reţelelor de distribuţie în teritorii cheie, printre care Europa, America Latină, Asia, Africa şi Orientul Mijlociu. Drama a fost de asemenea cea mai vizionată dintre toate seriile din Statele Unite din istoria distribuitorilor de cablu.

Plasat în acelaşi univers ca “The Walking Dead”, “Fear the Walking Dead” este o dramă îndrăzneaţă care explorează desfăşurarea apocalipsei zombilor din perspectiva unei familii destrămate. Situat în Los Angeles, un oraș unde oamenii vin să scape şi să îşi îngroape trecutul, primul sezon a cunoscut o epidemie misterioasă care întrerupe puținul echilibru pe care consilierul școlar al liceului, Madison Clark (Kim Dickens) şi profesorul de limbă engleză Travis Manawa ( Cliff Curtis) au reuşit să îl creeze în viaţa lor.

Presiunea zilnică de a uni două familii în timp ce fac faţă unor copii neînțelegători, visători şi dependenţi, a pierdut din prioritate atunci când societatea a început să se destrame. Primul sezon s-a încheiat cu Madison, Travis şi familia lor extinsă refugiindu-se temporar în proprietatea îngradită de garduri cu vedere la ocean a lui Strand. Pe masură ce agitaţia civilă creşte şi zombie încep să preia oraşul, Strand se pregăteşte să evadeze pe “Abigail”, iahtul său ancorat în larg.

Având ca producători executivi pe: Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero şi David Alpert, “Fear the Walking Dead” îi are în rolurile principale pe Kim Dickens (Madison), Cliff Curtis (Travis), Frank Dillane (Nick), Alycia Debnam-Carey (Alicia), Ruben Blades (Daniel), Mercedes Mason (Ofelia), Lorenzo James Henrie (Chris) şi Colman Domingo (Strand).


15 comentarii despre subiectul „Fear the Walking Dead Sezonul 2 din 11 aprilie simultan cu premiera AMC din Statele Unite ”:
Anonim

lucrez la telekom si vor fi introduse canale noi pe IPTV si pe Satelit: urmatoarele posturi vor fi: Minimax,Filmbox Family,Bollywood TV, DIGI24, Extreme Sports(pentru satelit) si in plus pe iptv: Megamax si AMC
Vor fi si canale HD(nu vor fi in pachetul HD) pt satelit: DocuBoxHD,Nat Geo People HD , Nickelodeon HD - pt IPTV : Motorvision HD, FashionBox HD si DW HD
Vor sterge cateva posturi pe satelit si pe IPTV: Shorts , BBC World News , TVE si Ginx
Intra pe satelit postul Private TV
Se introduc canale HD MaghiareL RTL Klub HD, M1 HD,M2 HD , Duna HD si M4SportHD
Din vara canale Dolce Sport 1,2,3,4 si Mooz Dance,Mooz HIts si Mooz Ro! se vor transforma inL
T-Sport One,Two,Three,Four : T-Music,T-Music Classic si T-Music Dance
Vor fi si: T-Comedy,T-Drama, T-Action, T-Indian si T-Classic. T-Cinema1 si T-Cinema2 vor trebui platite pt a le urmari... T-BungaBunga( Canal pentru adulti - intre orele 21:00 si 06:00) T-Desire(24 ore), T-Exotic- in partaj cu T-Action(intre orele 01:00 si 06:00)
T-Kids,T-Junior - pt copii, vor emite 17 ore zilnic

Anonim

Pe Telekom Tv cind va fii introdus canalul dfe filme AMC TV HD Rominia si de asemenea canalele MINIMAX DOCU BOX HD FILM CAFE SI UTV HD.

Bogdan

Ce caterinca :)) lucrezi la Telekom? pai oamenii aia se plang ca n-au spaiu pe satelit iar infrastructura pe ip-tv nu le permite extinderea nr de programe tv si mi-ai insiruit acolo toate fanteziile tale cu programe. Cred ca esti un fel de Nostradamus :))

M. T.

Confirm cele spuse de colegul meu de la Telekom, a circulat intr-adevar prin companie acest draft cu planurile pentru anul 2016. Lucrurile sunt destul de inaintate in ceea ce priveste lansarea canalelor proprii de filme, din ce mai rasufla pana pe la noi de la upper management se pare ca au fost achizitionate deja peste 1000 de filme. Vestea mai putin placuta pentru cei care iubesc exclusivitatile este ca din toamna Telekom a sublicentiat spre Digi drepturile pentru Champions League si Europa League, astfel ca aceste competitii vor putea fi vizionate integral la ambii operatori.

Anonim

Se pare ca omul are dreptate, in curand dolce va fi nr 1 cu acest portofoliu de programe.

Anonim

Deci acum nu este nr. 1 ???

Anonim

Discutia asta are vreo legatura cu serialul american cu zombi ? Nu stiti sa cititi titlurile ?

tarcan92

Este posibil sa se schimbe denumirea pachetului.nu numele dolce sport cum zice anonim si M. T. ca am vb cu un reprezentant Telekom si mia confirmat.

Anonim

Ma mir ca nu este cineva care sa spuna de Formula 1 pe cati ani, ce competitii sunt in pachet si daca se vor vedea si la Digi si la Dolce.. Experti ca M. T. . :)))

Unknown

formula 1 la digi pe 2 sezoana

Anonim

Formula 1 a fost luata de Digi si Dolce pe 2 ani si din toamna adica septembrie cele doua compani vor da impreuna Europa Lig si Liga Campionilor

Anonim

Pentru ultimul anonim:F1 se vede la Digi si Dolce

Anonim

Din ce cauza pe satelitul Telekom Tv nu sunt introduse canalele LOOK TV HD ACASA TV HD Si KANAL D HD.

Marius

Nu au spatiu pe satelit. De altfel ca sa intre LookTv HD au scos Sport.ro HD.... Nu mai cereti aiureli. Oricum nu va baga nimeni in seama. Televiziunile romanesti emit pe cei mai slabi sateliti si folosesc frecventele pe care nu le vor altii.

cosmin87

De precizat din nou că satelitii oferă banda suficienta neinchiriata prin care poate sa emita sute de canale in plus orice operator din Romania. Problema este costul foarte ridicat pentru transpondere, nu lipsa frecventelor libere.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile