luni, 7 martie 2016

Televiziunea Happy Channel s-a lansat

Astazi a incetat emisia televiziunea Euforia Lifestyle, fiind inlocuita cu Happy Channel. Reality-show-ul "Dreptul la fericire" cu Florina Onețiu, magazinul informativ "Happy day", telenovele si seriale sunt incluse in grila Happy Channel. Websiteul televiziunii este tvhappy.ro.

Euforia Tv anuntase din 25 ianuarie 2016 ca începand din 8 martie 2016 se va transforma în Happy Channel, aceasta fiind o schimbare atat la nivel vizual, ca si in privinta continutului. Totusi, emisia a inceput de astazi, cu o zi mai devreme.

Ruxandra Ion, consilier de conținut Happy Channel, a precizat că a cesionat drepturile către Antena Group, Happy Channel fiind rezultatul pe care il dorea, adica o televiziune dedicata femeilor, dar si familiei.

CNA a aprobat pe 4 februarie 2016 transformarea Euforia Tv în Happy Channel.


11 comentarii despre subiectul „Televiziunea Happy Channel s-a lansat”:
Anonim

Super tare.

Anonim

PE CÂND ȘI LA DIGI SATELIT???

Bogdan

o alta marie cu alta palarie, ca sa schimbi tematica unui program si mai ales ca sa imbunatatesti audienta lui trebuie sa bagi bani la greu in grila de programe

Anonim

Nici o data nu va fi la DIGI Satelit pentru ca acest post apartine de Intact Media antene si rcs este in proces cu antenele

Anonim

La Digi Satelit nu va fii fiindca Happy Channel e operat de Antena Group Intact

Danys

pentru cei care nu prind Happy Channel, le puteti viziona online prin portalul AntenaPlay, cu abonamentul cu plata.

Anonim

Va ofer o informatie exclusiva. Din aceasta toamna, toate canalele Intact vor emite in HD. Nu stiu data exacta, dar inclusiv Happy Channel si ZU TV vor fi in High Definition. Va fi schimbata si platforma de emisie.

Anonim

@Anonim 11 martie 2016: Informatia referitoare la emisa canalelor Intact in HD este sigura? Sursa este din interiorul Intact?

Anonim

da,este sigura,conform stirii cu privire la mutarea antenelor in alt sediu
Conform sursei, platoul din Pipera va fi dotat pentru emisia HD. Tot în Pipera vor fi instalate MCR-uri noi, care vor suporta, de asemenea, emisia în format High Definition.

Agentu'

Mai jos aveti "dovada" spuselor anonimului de mai sus. Directorul de la stirile Antenei 3 spera ca pana in noiembrie, postul Antena 3 sa emita HD.
http://www.antena3.ro/actualitate/de-ce-nu-emis-antena-3-timp-de-8-ore-si-37-de-minute-347459.html

Agentu'

PS: E vorba de finalul celui de-al doilea clip.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile