marți, 15 martie 2016

UPC testează noul mediabox Horizon Tv

Noul Mediabox Horizon de la UPC este disponibil pentru testare, oferind printre avantaje accesul rapid la toate functionalitatile direct din meniul principal, aplicatii diverse, posibilitatea de a crea propria lista de canale preferate in ordinea aleasa de utilizator, gasire emisiuni si alte programe prin functia de "Căutare" din meniul principal, functie DVR ( inregistrare emisiuni, pauza si derulare ).

In meniul mediaboxului ( care pare a fi un model dedicat, posibil Helios Kaon 900 ) vei gasi functionalitați precum Ghid Tv, Căutare, Unelte, Aplicatii ( este necesara conectarea la internet ), Arhiva Tv ( vizionare programe cu până la 7 zile în urmă, tot prin internet; functionalitatea va fi disponibila in curand ) si Librarie ( accesare si planificare inregistrari ).

In cutia mediaboxului Horizon HD vei mai gasi un cablu HDMI si unul coaxial, telecomanda si baterii, ghid de instalare și utilizare, smartcard, adaptor AC-DC si un cablu UTP (pentru conectare la internet). Mediaboxul are si conector optic S/PDIF, dar si conector Euroscart ( cablul aferent nu este inclus ).


Functia DVR este disponibilă atasand o unitate de stocare externa. UPC nu recomandă utilizarea stick-urilor USB de memorie, ci a unui hard disk extern cu o capacitate de stocare de minim 160 GB si de maxim 500 GB ( limita maximă recomandată, din cauza limitărilor de alimentare), compatibil USB 2.0, cu minimum 4 MB cache ( 8 MB recomandat ) si viteza de citire / scriere de minim 30 Mb/s. Hard-diskul se conecteaza la portul dedicat din spatele mediabox-ului. Este necesara formatarea Hard-disk-ului extern din MENU--> UNELTE --> SETĂRI AVANSATE --> MEDIABOX HORIZON -->FORMATARE DISPOZITIV EXTERN ( va fi sters tot continutul de pe hard-disk prin aceasta procedura ).

Codul PIN standard este 0000, iar lista codurile de ACTIVARE la instalarea mediaboxului, in functie de localitate, le gasesti AICI.  Actualizarea firmware se realizează automat ( nu trebuie deconectată alimentarea pe durata actualizarii ).

Sursă foto și informații: UPC România.


4 comentarii despre subiectul „UPC testează noul mediabox Horizon Tv”:
Bogdan

Pana si UPC si-a dat seama ca producatorul Kaon este de calitate numai RCS a renuntat la Kaon si Humax ca sa ofere EKT-uri care se blocheaza de minim 2-3 ori pe zi, iar cand il opresti dupa 10 minute merg programele in continuare

Unknown

Din pacate eu nu sant multumit...trebuie si telecomanda televizorului

Unknown

Exact asta am constatat si eu, umblicu 2 telecomenzi, in plus daca doresti sa iregistrezi in timp ce urmaresti un program nu merge. Cred ca au cam dat-o in bara cu sistemul HORIZON

Vali

Mediaboxul meu isi face update si porneste singur de 2 ori pe zi. In dormitor am un monitor si niste boxe si nu e placut cand, la 2:30 noaptea, pornesc.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile