marți, 24 mai 2016

Modificări grile Telekom România, din 1 iunie 2016

Conform colegilor de hobby din Forumul Softpedia, din 1 iunie 2016 grila Telekom România va fi modificată prin introducerea de noi canale ( ce vor fi oferite promotional in luna iunie, iar din iulie acestea vor fi incluse in grila de baza), dar mai ales prin mutarea unor canale în alte pachete. Pe lângă reîmpachetarea canalelor, va creste pretul pentru serviciile de televiziune cu plata si va fi desfiintat pachetul HD, care se va regăsi in pachetele S, M si L.

Noile grile vor avea până la 117 canale prin DTH ( satelit ), 152 canale TV prin DVB-C ( cablu digital ) si 160 canale TV prin tv prin protocol IP, in functie de tipul de abonament.

Pentru satelit, in pachetul S si M se vor introduce televiziunile Inedit TV, N24 Plus, Bollywood TV, France24, Mooz Hits si Mooz Dance, iar in pachetul L se vor introduce televiziunile N24 Plus, Bollywood TV, France24, Mooz Hits, Mooz Dance, Animal Planet HD, Discovery Showcase HD, Eurosport HD si Sundance HD.

Pe tv prin protocol IP si DVB-C vor fi introduse televiziunile CNN HD, TNT HD, Fine Living HD.

PS: Vă rugăm să tratați această informație ca pe un zvon, deocamdată nu există confirmarea Telekom.

UPDATE 29 mai 2016:

Discutam acum putin timp despre posibile modificari in grila Telekom din 1 iunie 2016. Abonatii Telekom au primit o notificare privind modificarea unilaterală a contractului având ca obiect serviciile de televiziune furnizate de Telekom Romania Communications, pe care o cităm in continuare:

"Stimate client, incepând cu data de 1 iunie 2016 îţi diversificăm grila de canale incluse în pachetul tău TV de bază, în conformitate cu pliantul ataşat prezentel scrisori.

Pentru că ştim cât este de importantă pentru tine varietatea canalelor tv, din 1 iunie 2016 grila pachetului tău TV de bază furnizată de Telekom Romania va avea în plus 6 canale: Bollywood TV, National 24 Plus, Inedit TV, France 24, Mooz Hits, Mooz Dance. Toate acestea promotional în luna iunie, iar incepând cu data de 1 iulie pentru doar 0,30 Euro fără TVA în plus pe lună (0,36 Euro cu TVA/lună), pentru pachetul tău Telekom TV.

Dorim să îti reamintim că urmează un an plin de competiţii senzaţionale si doar la Dolce Sport 1 şt Dolce Sport 2 vezi toate cele 51 de meciuri de la UEFA Euro 2016. De asemenea, doar la Telekom TV vezi toate meciunle din UEFA Champions League şi UEFA Europa League. Telekom Romania este sponsorul oficial al echipei naţionale de fotbal a României. În cazul în care nu eşti de acord cu aceste modificări, ai dreptul de a denunţa unilateral contractul privind furnizarea servicillor de televiziune în trrmen de 30 de zile de la data primirii prezentei notificări, fără plata niciunor penalităti sau despăgubiri. Denunţarea unilaterală a contractului se poate face prin notificare scrisă transmisă către TELEKOM ROMANIA COMMUNICATIONS S.A. O.P. 27 - C.P. 458 Bucureşti, conform prevederilor Contractului."

Exemplificativ, grila pachetului TELEVIZIUNE M, conform pliantului, probabil pentru DTH ( satelit ), este următoarea:

GENERALE
Acasă Gold, Acasă TV, Antena 1, B1 TV, Kanal D, LOOK PLUS, National 24 Plus, National TV, Neptun TV, Prima TV, PRO TV, ProTV HD, TVH, TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR HD

ŞTIRI
Agro TV, Antena 3, BBC World News, CNN, Dolce Info, Naşul TV, Realitatea TV, RTV

FILM
AXN, AXN Black, AXN Spin, AXN White, Bollywood TV, Comedy Central Extra, Diva Universal, Filmbox, Filmbox Extra HD, Filmbox Plus, Paramount, Pro Cinema., TNT, TV 1000

SPORT
Dolce Sport, Dolce Sport 2, Dolce Sport 2 HD, Dolce Sport 3, Dolce Sport 4, Dolce Sport HD, Eurosport, Eurosport 2, Sport.ro

PENTRU COPII
Baby TV, Boomerang Cartoon Network, Disney Channel, Disney Junior, Ginx TV, Nick JR, Nickelodeon

DOCUMENTARE
Animal Planet, BBC Earth, Crime & Investigation, Da Vinci Learning, Discovery Channel, Discovery Science, Discovery World, History Channel, History Channel HD, ID Xtra, Nat Geo People, Nat Geo Wild, National Geographic Channel

LIFESTYLE
Antena Stars, E! Entertainment, Fashion TV, Fishing & Hunting, Food Network, Happy Channel, Paprika TV, TLC, Travel Channel

MUZICĂ
Etno TV, Favorit TV, Inedit TV, Kiss TV, Mooz Dance, Mooz Hits, Mooz.ro, MTV Romania, Taraf TV, VH1, ZuTV

INTERNAŢIONAL
France 24, TV5 Monde

RELIGIE
Trinitas TV .


25 de comentarii despre subiectul „Modificări grile Telekom România, din 1 iunie 2016”:
Anonim

Bravo lor, altii nu adauga canale noi decat o data pe an.

Bogdan

Mai bine n-ar baga programe daca sunt slabe. Ce sa vad de exemplu la CNN HD? manipulare americana la calitate HD? Iar la TNT HD sa fim seriosi, mare parte din program consta in filme vechi. de ce le-as vedea in HD si mai ales as da si bani in plus ca sa le vad in HD printr-o eventuala marire de abonament

Anonim

Da bravo lor ce sa zic nu introduc nimic important pe dth doar citeva canale foarte slabe si putine la numar. De ce nu introduc pe dth posturile LOOK PLUS HD KANAL D HD ACASA TV HD SPORT.RO HD MINIMAX TV AMC TV HD DOCU BOX HD si ar fii multe canale de adaugat bine ca tin canalele proprii in grila dublura de 2 ori aceleasi canale.Mareasca abonamentul tv ca vor pierde foarte multi clienti vor ramine doar microbistii. Ar trebuii sa introduca mai multe canale pe dth hd cum au cei de la Orange Tv. Nu se compara grila Telekom tv dth cu cea de la Orange Tv Dth.

Anonim

foarte bine asteptam cu mare nerabdare noile canale daca se vor confirma

Anonim

TNT HD si Fineliving HD! Super, buna miscarea Telekomului, cred ca ma voi muta la ei.

Kalman2007

Dacă nici Fine Living HD sau TNT HD nu sunt bune atunci chiar nu știu ce și-ar dori unii. Pentru anonimul de mai sus: foarte bine că introduc în HD și TNT, în sfârșit și filmele vechi se vor vedea la calitate HD. Pentru filme mai noi sunt deja canale ca HBO sau DigiFilm. Fine Living iarăși este un post bun care merită văzut în HD.

Anonim

destul de bune posturile pentru doar 0.36 eurocenti

Eugen

In pachetul S au intrat posturi HD: TVR HD, PROTV HD, DOLCE SPORT 1 HD, DOLCE SPORT 2 HD
In pachetul M au intrat TVR HD, PRO TV HD, DOLCE SPORT 1 HD, DOLCE SPORT 2 HD, Filmbox Extra HD si History HD
In pachetul L pe langa cele mentionate sus au intrat AXN, Viasat, I Concerts, Fashion, Discovery Showcase, Animal Planet, SUNDANCE, EUROSPORT1 HD

Eugen

Au introdus cei de la Telekom si posturile Dolce Sport 5 si Dolce Sport 6 pe pozitiile 805 si 806, momentan sunt blocate cu orice abonament, iar pe IPTV au introdus posturile CNN HD pe pozitia 621, TNT HD pe pozitia 680 si FLN HD pe poztia 624.

Anonim

A intrat Dolce sport 5 si 6 pe Dth pe pozitia 805 si 806.

Anonim

cum pot realiza online denuntarea unilaterala a contractului?

Anonim

Nu poti. Sfatul meu este sa depui cerere scrisa si inregistrata si sa iei copie si numar de inregistrare.

Anonim

Se poate sa pastrezi vechiul contract, fara noile programe?

Anonim

Nu cred, dar poti sa ii suni sa le propui ce doresti, eventual acelasi pret anterior, poate accepta.

Unknown

Este oficial,am primit prin poștă ”notificarea”. Dacă nu sunt de acord cu astfel de programe,pot să renunț la abonamentul lor ?
” În cazul în care nu ești de acord cu aceste modificări,ai dreptul de a denunța unilateral contractul privind frunizarea serviciilor de comunicații electronice achiziționate de la Telekom România în termen de 30 de zile de la data primirii prezenței notificări ”

Anonim

Da, poti sa renunti daca nu esti de acord cu marirea pretului abonamentului.

Anonim

La aceasta modificare mi-a adaugat 6 lei in plus la abonament.

Eugen

Ai fost informat, aveai dreptul sa renunti la abonament daca nu iti convenea. Ai acceptat, plateste.

"În cazul în care nu eşti de acord cu aceste modificări, ai dreptul de a denunţa unilateral contractul privind furnizarea servicillor de televiziune în trrmen de 30 de zile de la data primirii prezentei notificări, fără plata niciunor penalităti sau despăgubiri. Denunţarea unilaterală a contractului se poate face prin notificare scrisă transmisă către TELEKOM ROMANIA COMMUNICATIONS S.A. O.P. 27 - C.P. 458 Bucureşti, conform prevederilor Contractului."

Bogdan

Cum adica 6 lei in plus pentru versiunile alea in HD?

Eugen

Acelasi raspuns si pentru tine. Cine accepta, plateste. Cine nu accepta, renunta la contract si trece la alt operator. Cat poate sa fie de greu de inteles ? Ai dreptul asta, fara penalitati. Poate maine mai pune 10 lei la abonament, fara niciun canal in plus. Accepti, platesti. Asa e la orice cablist. Asa e in orice intelegere. O accepti, o platesti. Data viitoare cand se mai mareste abonamentul la vreun cablist, renuntati, daca nu va convine. Nu asteptati sa vedeti cum sunt noile canale si sa ziceti: "Waw, canale noi". Dupa o luna ziceti: "Waw, trebuie sa platesc pentru ele ?" Pai ce credeati, ca o comunicare e o gluma, poate vor introduce canalele, dar vor uita de plata ? :)

Bogdan

Ideea era ca nu se merita 6 lei in plus pentru versiunile in HD ale unor posturi straine, nu ce ai inteles tu

Eugen

Eu am inteles ca ti se pare mult 6 lei pentru niste canale in plus. Dar ideea era ca daca nu va convine, nu conteaza ca e 1 leu sau 6 lei sau 50 lei in plus, va mutati la altii, alte discutii sunt inutile, tardive si nu va ajuta PRACTIC cu nimic, poate doar ca supapa de refulare, dar nimic mai mult. Multi nu inteleg ca sunt inutile discutiile, din cauza ca romanii sunt captivi la un operator, de obicei din comoditate. Daca ar fi mai mult asa cum sunt eu, sa schimbe operatorul din 2 in 2 ani sau chiar mai devreme, cand nu imi convine ceva, si ar fi plecari in masa, altfel ar privi cablistul relatia cu clientul. Dar asa, ce zice cablistul ? Maresc abonamentul, nu pleaca mai nimeni, ca in general clientii sunt comozi. Unii abonati isi mai spun supararea pe forumuri, dar cativa, nimic important pentru cablist ca si numar de clienti, treaba merge inainte, nu e afectat. Romanii nu au atitudine cand e vorba de banul pe care il scot din buzunar.

Anonim

Corect comentariul lui Eugen. Eu am profitat de acea scrisoare si am facut cerere de reziliere. Dupa 10 zile am fost sunat pentru negocieri, negocieri in urma carora am obtinut o reducere de 30 lei la contract.

Unknown

Digi film Dc nu băgați

Anonim

Digi Film este o televiziune a operatorului RCS RDS, trebuie sa te abonezi la RCS RDS ca sa vezi Digi Film. Asa cum RCS RDS nu introduce in grila Dolce Sport, că nu e televiziunea lor, asa nici Telekom nu introduce Digi Film, care nu e televiziunea lor.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile