joi, 19 mai 2016

Orange Home TV prin cablu, Orange Home Net și Orange Home Fix au fost lansate

Continuarea colaborării cu Telekom Romania s-a materializat astazi, Orange lansând ofertele pentru televiziune prin cablu, pentru internet fix si telefonie fixa. Serviciile sunt disponibile momentan în orașele Cluj-Napoca, Iași și Timișoara, urmând ca în scurt timp să fie disponibile în majoritatea orașelor din România.

Serviciul de televiziune prin cablu are denumirea "Orange Home TV prin cablu", este furnizat prin Fiber to the Home (FTTH) sau Fiber to the Building (FTTB) si are inclus TV Box HD. Pentru a fi client la Orange Home TV prin cablu, este necesar si abonament Orange Home Net. Smartardul si receiverul sunt oferite in custodie pe durata contractului. Primul echipament ( receptor si smartcard ) este oferit gratuit in custodie, clientul avnd posibiltiatea sa opteze pentru inca 3 echipamente suplimentare la pretul de 1,5 euro/lună (TVA inclus).

Preturile lunare ale abonamentelor sunt urmatoarele:

- Analog ( 51 canale, niciunul HD ) la pretul de 7,5 euro ( 6 euro pentru abonatii Orange ), TVA inclusă
- Explore ( 81 canale, dintre care 8 HD ) la pretul de 8,75 euro ( 7 euro pentru abonatii Orange ), TVA inclusă
- Explore ( 121 canale, dintre care 17 HD ) la pretul de 11,25 euro ( 9 euro pentru abonatii Orange ), TVA inclusă

Orange Home TV prin cablu oferă si 1 GB trafic de internet pe tabletă, laptop sau smartphone.

Există in ofertă si 5 pachete suplimentare: HBO ( 3 €/lună, TVA inclusă, include HBO 1, 2 si 3, SD/HD ), Maxpack ( 5 €/lună, TVA inclusă, include suplimentar Cinemax 1 si 2, SD/HD ), Hungarian ( 2 €/lună, TVA inclusă, 9 canale maghiare ), Magic Nights ( 2,5 €/lună, TVA inclusă, 5 canale pentru adulti ) si HD ( 2 €/lună, TVA inclusă, 17 canale HD ).

Serviciul de internet fix are denumirea de Orange Home Net, iar oferta este urmatoarea:

Home Net 100

100 Mbps - viteză maximă de download
30 Mbps - viteză maximă de upload
Router Wi-Fi inclus
7 euro/lună (TVA inclus)
Preț pentru abonați Orange, pe 24 de luni
Preț standard 8,75 euro/lună (TVA inclus)

Home Net 500

500 Mbps - viteza maximă de download
200 Mbps - viteză maximă de upload
Router Wi-Fi inclus
9 euro/lună (TVA inclus)
Preț pentru abonați Orange, pe 24 de luni
Preț standard 11,25 euro/lună (TVA inclus)

Home Net 1000

1000 Mbps - viteza maximă de download
500 Mbps - viteză maximă de upload
Router Wi-Fi inclus
11 euro/lună (TVA inclus)
Preț pentru abonați Orange, pe 24 de luni
Preț standard 13,75 euro/lună (TVA inclus)

Promoțional, la activarea unui abonament Orange Home Net primești bonus 5€ pentru fiecare an de vechime în rețeaua Orange, bonus pe care îl poți folosi la cumpărarea de telefoane, tablete sau accesorii împreună cu prelungirea unui abonament de voce sau internet pe 24 de luni.

La activarea unui abonament Orange Home Net, primești și un router Internet Box 100 sau Internet Box 1000, cu 4 porturi Ethernet și Wi-Fi, în funcție de tehnologia disponibilă în locația ta. Dacă ai nevoie de IP fix, cu doar 2 euro/lună (TVA inclus), poți adăuga această opțiune abonamentului tău.

Telefonia fixa are denumirea Orange Home Fix la pretul de 1,25 euro/lună:

- Cu opțiunea “Număr unic (Unique number)”, primești apelurile de pe numărul tău de fix direct pe mobil
- Ai 100 minute naționale incluse si 100 minute in retea
- Poți renunța oricând pe perioada contractului la serviciile de voce fixă, dacă alegi varianta de abonament fără telefon fix inclus în pachet

După terminarea minutelor incluse in abonamentul Orange Home Fix, ești taxat cu următoarele tarife pentru apelurile de voce sau fax:

0,05 euro/minut pentru apelurile către rețele fixe naționale
0,096 euro/minut pentru apelurile către numere de mobil Orange
0,17 euro/minut pentru apelurile către rețele mobile naționale
0,087 euro/minut pentru apelurile internaționale către rețele fixe din Europa, SUA și Canada
0,298 euro/minut pentru apelurile internaționale către rețele mobile din Europa și Israel
0,744 euro/minut pentru destinațiile din restul lumii

Serviciul îți permite să conectezi maxim două linii telefonice în cadrul aceluiași abonament și să activezi maxim două abonamente la aceeași adresă. Pentru a utiliza serviciul Orange Home Fix, mai întâi trebuie să conectezi telefonul fix (cel propriu sau cel primit la activarea abonamentului) la routerul primit odată cu abonamentul Orange Home Net. Pentru asta, folosește un cablu RJ45, pe care să-l conectezi la unul din cele două porturi de voce fixă ale routerului. poți conecta și un aparat de fax la portul de voce al routerului instalat pentru serviciul Orange Home Net. Pentru apelurile de fax vei fi taxat cu tariful standard. Este inclus telefonul Gigaset A120 cordless cu abonament pe 24 de luni.


19 comentarii despre subiectul „Orange Home TV prin cablu, Orange Home Net și Orange Home Fix au fost lansate”:
Anonim

Cu grila asta copy-paste a lu telekom nu prea o sa faca ceva ma asteptam sa se regaseasca grila de pe dth orange ca sa te atraga.Oricum o sa fie doar unde are Telekom infrastructura.
Dar ce rost are treaba asta pentru noi,sa va dau un exemplu:Sa zicem ca sunt din Bucuresti si este fibra de la telekom,cu ce ma tenteaza pe mine sa imi bag Orange tv cablu daca grila contine aceleasi canale ca la telekom iptv sau cablu digital pate chiar mai slaba si au si ei hbo-urile la telekom,poate doar preturile poate.
Castiga doar Telekom la afacera asta ca isi vinde aceasi grila si pachete sub alta denumire(Orange)si Orange ca le distribue.
Ma asteptam ca daca s-au inteles cu Telekom sa ofere propriile servicii tv doar infrastructura Telekom pacat!

Anonim

Te-ai gandit la varianta ca sunt deja abonat Orange sau ca oricum nu vreau sa mai am tangenta cu Telekom decat printr-un intermediar ?

Anonim

Da dar cu o alta grila nu identica.

Anonim

sincer, la preturi astea,... mai mult de 50-100000 de abonati in primul an no sa aibe,.....pentru mine cel putin este f.scump, le doresc bafta

Bogdan

Daca nu sare RCS-RDS cu reintroducerea programelor Discovery daca e valabila grila aceea si calitatea netului este OK au sanse mari sa ajunga pe primul lor. Lumea o sa mai dea acolo inca 10-15 lei/luna ca sa vada Discovery, TNT si AMC si o sa renunte la netul de la RDS. Sunt multe persoane (printre care si eu) abonate la UPC pentru grila de cablu (care are aceste posturi) si la RDS pentru internet. Multe persoane vor "combina" aceste 2 abonamente la firme diferite si se vor duce la Orange ca le ofera pe ambele intr-un pret cu net bun si programe de calitate undeva la 85-90 lei/luna. Dpdv al meu oferta Orange o sa strice calculele la UPC si RCS-RDS

Anonim

Eu cred că ăsta va fi doar începutul. Vor veni cu ceva tare pe parcurs.

Anonim

Nu inteleg unde ati vazut voi grila copy-paste cu cea de la Telekom. Lipsesc o gramada de posturi dintre care cele mai importante sunt cele de sport (DolceSport 1,2,3,4). Sunt afisate in lista DolceSport 5 si 6 care nu vor transmite Champions Legue, Europa Legue si probabil nici alte competitii importante achizitionate de Telekom.
In alta ordine de idei FTTH are foarte putina lume de la Telekom, nici nu inteleg de ce marketeaza 1Gbs cand ei ofera FTTH la cateva case amarate doar ca sa se laude pe site cu gigabit. Deci viteza de 1Gbs de la Telekom/Orange o sa vedeti cand o sa fie gata probabil autostrada Ploiesti-Brasov :)

Unknown

Pachetul de programe mult mai slab pentru mine decat la RDS, si mult mai scump.

Anonim

Unii cred ca numai sportul este important. Faptul erdeesii nu au discovery nu conteaza? Pentru mine este important sa am si altceva decat alergari dupa minge.

Anonim

Alții cred că doar Discovery e important. Eu prefer sa citesc o carte decât să vizionez documentare pseudoștiințifice. În rest mai vizionez câte un meci bun de fotbal. Deci de ce implicăm offtopic pe RCS RDS intr-o discuție despre Orange Cablu ? Că nu prea ințeleg, mai ales că sunt destule alte topicuri pentru "erdeesi", ca să te citez.

Anonim

Chiar si Discovery si-a dat seama ca e important sportul, achizitionand Eurosport. :))))))

cosmin87

Ati luat-o pe arătură. Legat de subiect, este important un alt aspect si care vad ca este omis din discutii: Orange Romania a devenit un operator care ofera servicii integrate fix-mobil. Probabil asta e ideea noilor servicii, stie clientul ca poate primi si net fix, telefonie fixa si cablu analogic/digital la alegere, chiar de la Orange, daca prefera acest operator si nu altul.

Gigi

Astept si accesul la serviciul 4g al clientilor telekom prin reteaua Orange,parca asa era intelegerea.in Dambovita cei de la Telekom sunt praf la acoperirea 3g de 4g nu mai vorbesc ( semnal 4g am avut doar in Targoviste)

Anonim

Accesul la 4G va fi doar in zonele unde are si Orange acces la fibra. Deci in acest moment au acces doar cei din Cluj Iasi si Timisoara pe parcurs incet incet cum isi fac treaba cei de Telekom si cableaza si dau acces Orange atunci o sa aiba si ei acces la 4G

Anonim

Asta e cea mai tare!

Anonim

Orange are cea mai buna calitate pe toate segmentele pana acum. Sa vedem daca se va pastra trendul si pentru produsele nou lansate.

Anonim

Oare pr dth orange tv va mai introduce canale noi hd.

@edi.sat77

Eu zic ca stau pe dth cel mai bine la programe HD.

Anonim

La partea de internet prin cablu, am fost intr-un magazin unde inca nu este lansat serviciul,si unde am putut testa deja internetul fix (prin amabilitatea cuiva), am facut testul cu un laptop conectat prin cablu, iar 968 Mbps / 380 Mbps D/W, eu zic ca inseamna ceva. am navigat pret de cateva minute si vreau sa spun ca e de vis (mentionez ca lucrez in domeniu IT: la serviciu unde lucrez am banda garantata de 100/100 simetric si nu se misca cum se misca netul standard de la Orange) Probabil fiind inca o linie libera...dar astept sa se lanseze official sa vedem ce si cum

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile