joi, 26 mai 2016

Televiziunea Da Vinci Learning, în grilele RCS RDS

Operatorul RCS RDS a introdus canalul tv Da Vinci Learningin grila de televiziune digitala si analogica prin cablu, precum si prin satelit Digi Tv. Mai jos gasiti o captura din emisia acestei televiziuni prin furnizorul mentionat, recepționată cu un televizor cu tuner DVB-C si CI+.

Da Vinci Learning este o televiziune care difuzeaza ziua programe educative destinate copiilor și familiei, iar seara documentare și serii de programe din aceeasi nișă, cu subiecte din istorie, fizică, biologie si altele. Televiziunea a fost lansata in anul 2007 de către Da Vinci Media GmbH din Berlin ( Germania ) si este difuzata international ( de exemplu in Romania, Ungaria, Polonia, Serbia, Macedonia, Slovenia, Turcia, Bulgaria si altele ).

Televiziunea M4 Sport Europe a fost eliminată din grila RCS RDS, cel putin in anumite zone geografice ( poate in alte zone este in continuare ).

UPDATE ora 15:20: Confirmări de la cititorii de pe pagina de Facebook HD Satelit, pentru București si Craiova.

UPDATE 27 mai 2015, ora 13:40: RCS RDS a introdus Da Vinci Learning si in grila Digi Tv prin satelit ( DTH ), pe frecventa 12607, polarizare orizontala, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S QPSK.


60 de comentarii despre subiectul „Televiziunea Da Vinci Learning, în grilele RCS RDS”:
Anonim

La mine in Braila inca nu il prind

Anonim

Nici la Alba-Iulia nu a intrat

Anonim

La Constanta a intrat !

Anonim

La Reșița este. Va intra in toata tara, e clar, in maxim cateva zile.

Anonim

A intrat peste tot, doar ca nu a fost actualziata lista de canale din receptoare, dar canalul e transmis peste tot in Romania. Cei cu televizoare cu dvc digital dau o scanare completa si il gasesc, cei cu receptoare asteptati actualizarea listei de canale.

Anonim

In Craiova:
-Frecventa 330000 kHz;
-Modulatie 64QAM

Anonim

dar cei care au decoder nu pot reception postul va multumesc

Anonim

Ba da, se va receptiona si pe receivere, dar asteapta sa actualizeze RCS lista de canale. Asa se intampla intotdeauna, pe receptoare dureaza mai mult adaugarea in lista a noilor canale.

Anonim

Pentru Bucuresti: digital 591,25 MHZ si analog C36

Anonim

O sa intre si in analog peste tot cel mai probabil in locul MTV pe analog .Pe digital a fost scos M4 Sport a ramas doar in zonele cu minoritari maghiari vor mai fi surprize,ramane de vazut daca va fi si pe dth

Anonim

Urmeaza AMC, CI si Nick Jr. :)

Anonim

Da ai dreptate anonim NicK Junior va intra cel mai probabil pe 1 iunie ca este de mult in teste de AMC si CI si TNT 24/24 nu stiu data exacta cand vor intra tot ce stiu este ca sunt in teste in interiorul companiei

Anonim

Nici la Brasov nu a intrat .

Anonim

pe analog la bagat in locul la utv si utv la bagat in locul la mtv

Anonim

Dati scanare completa pe televizoare cu DVB-C. Pe receptoare mai asteptati, nu a intrat pe receptoare niciunde, trebuie sa actualizeze lista din receptoare RCS-ul.

Emil Raevschi

In Turnu Severin se receptoneaza DA VINCI LEARNING pe digital doar pe televizoare cu SISTEM DVB-C. Pe receptoarele digitale nu se receptioneaza momentan. este posibil pana la sfarsitul saptamanii sa poata fi receptionat si pe acestea.

Marius din Timisoara

salut. sunt din Timisoara, si va spun o veste buna.....

deci canalul Da Vinci Learning este pe frecventa 354000 ... 6875 .... 64 QAM si surpriza..

canalul M4 sport europe este pe pozitia 149..... pe frecventa 442000 ... 6901 ... 64 QAM

care-i surpriza ?..sunt 3 frecvente libere ramase de la 146,147 si 148, ori o fi vreo gresala...ori ne fac o surpriza

Anonim

la rds hunedoara nu este bagat Da Vinci Learning am scanat de trei ori pe decodor digital si nu este bagat acest canal

Anonim

Cred ca au spus deja vreo 3 oameni inaintea ta ca pe receptoare trebuie sa mai asteptati, ca merge deocamdata doar pe televizoare cu tuner DVB-C si va merge si pe receptoare doar dupa ce actualizeaza RCS si lista pentru receptoare.

Anonim

Incearca duppa ora 18 00 pe decodor sau cel tarziu maine asa mi-a spus un operator rcs-rds

Anonim

A intrat si pe decodoare frecventa 346000mhz SR 69000 QAM 64 POZITIE 76

Anonim

Cluj Napoca:
Da Vinci Learning pe DVB-C 370.000 Khz
M4 SPORT pe DVB-C 394.000 Khz

Anonim

confirm, a intrat si la Galati, mai intra si alte canale?

Anonim

Si la Digi Tv va fii ?

Emil Raevschi

In Turnu Severin se receptioneaza deja prin decodoarele digitale POZITIE DUPA megamax, INAINTE DE utv ASTA PE DIGITAL, iar pe analogic in locul Music Channel, iar Music Chnnel este acum in locul MTV care a fost scos din grila RDS. trebuie facuta o scanare daca aveti cablu analogic de lA RDS

Anonim

338.00 mhz 64qam 6898 Tg-Mures canalul Da Vinci Learning

Anonim

E si la Piatra Neamt pe decodor si pe analogic

Anonim

Ar fi fain daca ar fi pus si unul dintre :MTV Dance, MTV Hits sau MTV Rocks

Anonim

Bravoooo RCS!!!! Dupa ce i-am rugat ani de zile ( vezi si o petitie https://petitieonline.net/petitie/26948058 ), au ajuns in sfirsit si cei de la RCS la concluzia ca DaVinci Learning e un canal stiintific excelent pentru copii ... copiii RCS au pierdut 5 ani de vizionare, pacat dar totusi e mai bine mai tirziu decit niciodata!!!! Cautati-l are citeva emisiuni foarte interesante pe tema experimentelor electrice si chimice, dar nu numai!!!! Felicitari Ioan Butmaloiu, ati reusit sa ii convingeti!

Bogdan

Si ia durut pe cei de la RCS undeva de petitia voastra, l-au bagat tot cand au vrut ei in cazul de fata dupa 7 ani.

Anonim

In Pitesti a intrat decat pe analog fara subtitrare pe digital nu a intrat dar pozitia 77 nu exista se sare de pe 76 pe 78 deci este clar ca acolo va fi introdus.De DTH se stie ceva? Va intra si acolo?

Anonim

A intrat si pe satelit

Emil Raevschi

Incepand de astazi DA VINCI LEARNING va fi disponibil si pe digi tv satelit.

RCS & RDS introduce începând de astăzi, 27 mai, un nou canal de televiziune în grila de televiziune Digi TV prin cablu analogic, digital şi satelit. Da Vinci Learning este un canal educațional de televiziune unic și inovator, care îi reunește pe toți cei curioși pentru a sărbători călătoria învățării ce durează o viață.
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Lejer/Arte+si+divertisment/Da+Vinci+Learning+este+disponibil+in+grila+Digi+TV

Anonim

In comunicatul Rcs&Rds scrie ca a intrat si pe satelit si analogic!

Emil Raevschi

pe DIGI TV SATELIT poate fi receptionat imediat dupa DUCKTV.inaintea canalelor muzicale si mai precis inaintrea UTV POZITIA 54 - pe decodor HD SATELIT de la DIGI

Anonim

http://satelit-info.com/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=2361

Anonim

Sa speram ca vor introduce si alte canale !

Anonim

Sa speram.. Ca vor introduce canale noi HD! Ultima data au facut-o in mai 2015.

Anonim

La MM nu a intrat

Anonim

Pai n-a bagat programu asta? :)) nu suntem in luna mai? cate posturi moaca mai vreti?

Anonim

Sa înțeleg că în București nu va mai fi M4 Sport Europe?

Anonim

Pe satelit nu are subtitrare de ce

Anonim

Pai cade subtitrarea de pe satelit. Ei o pun, ea cade... :)

Anonim

Buna gluma dar eu vorbeam serios pentru ca este un post educativ pentru copii dar daca nu are subtritrare e ca si cum nu ar fi pentru copilul meu sper sa rezolve problema

Anonim

La UPC e dublat în română :)
Poate o să fie și pe RDS...

Anonim

la rds hunedoara este bagat si pe digital si pe analog

Kalman2007

Pentru anonimul de mai sus: la UPC nu e dublat ci subtitrat în română. Sunt disponibile și următoarele piste audio: engleză, maghiară și rusă.
Mai mult ca sigur se va rezolva și la RDS.

Bogdan

Si la RCS merge subtitrarea in romana iar audio engleza si maghiara

Anonim

Domnule Bogdan nu mai spuneti prosti la RCS nu are subtritrare peste tot in Pitesti nu are si nici pe DTH nu are.

Bogdan

Domnule Anonim CHIAR nu spun prostii, in Galati acest program are subtitrare in reteaua RCS. Daca nu stii sa-i setezi subtitrarea nu mai vorbiti ca nu are subtitrare.

Anonim

Domnule Bogdan nu este vorba de nici o setare nu intelegi ca in Pitesti nu a intrat pe digital iar pe Dth nu ai ce setari sa ii dai pentru ca ori cum ai dau-a nu are si gata, iar pe analog ce setari sa ii dau ca pe televizorul clasic nu ai ce setari sa ii dai.Scuze nu vreau sa ma cert cu tine.Concluzia este ca nu tot tehnicul RCS s-a facut datoria cel de la Pitesti si cel de la DTH dorm .Scuze daca te-am suparat cu ceva nu asta a fost intentia mea.I-ti doresc o zi buna

Bogdan

Domnule Anonim, in toata tara (inclusiv Pitesti) acest program are subtitrare numai la tine NU. Problema este la tine nu mai da vina pe cei de la tehnic. Esti singurul din Pitesti care se plange ca n-are subtitrare, daca erau mai multi pana acum apareau sa confirme cele scrie de tine. Sper sa nu apara de acum incolo "sustinatorii tai din Pitesti" ca esti tot TU. Ai probleme la televizor.

Anonim

Domnule Bogdan nu mai are rost sa ne contrazicem doar o singura intrebare daca spunet-i ca eu nu ma pricep La un tv vechi cu tub care functioneaza Analog cu postul Davinci pe El fara subtritrare ce setari sa-i fac? Te rog raspunde la intrebare. O zi buna Cu stima si respect Silviu

Anonim

Domnule Bogdan am sunat la relati clienti digi Pitesti si mi-sa spus ca se cunoaste problema ca acest post tv este preluat de pe Dth-ul lor si ca se va remedia problema in cursul zilei de azi. Cu stima Silviu

Bogdan

Citeste manualu de utilizare al televizorului. Ce ma intrebi pe mine cum se regleaza TVul tau? In toata tara functioneaza acest program corespunzator NUMAI tu specifici ca ai probleme cu el. La mine si pe analgic se vede subtitrarea si tot de pe satelit este preluat in analogic. Acum ce sa-nteleg pentru Pitesti exista un alt satelit?

Anonim

De o ora postul Davinci are subtitrare functionala pe DTH a comfirmat un user de pe Sofpedia cu nic neimul Digi Help

Anonim

Nu are nici un rost sa mai discut cu dumneata ori nu intelegi ori nu stiu la televizorul VECHI CU TUB NU AI CUM SA REGLEZI SUBTITRAREA PE ANALOG POSTUL IL CAPTEAZA ASA CA NU ESTE DIN TV IAR PE FORUMUL SOFPEDIA SUNT MAI MULTE PERSOANE CU NUME(adica is dau numele) CARE SPUN ACEST LUCRU INTELEGE O DATA CA ESTE DE LA TEHNICUL RCS LOCAL SI CU ASTA BASTA AM SCRIS MAI SUS CA AM VORBIT CU O DOAMNA LA TELEFON SI A SPUS CA VOR REZOLVA AZI I-TI UREZ O ZI FRUMOASA .eu nu o sa im-i mai bat capu sa i-ti explic de acum

Anonim

Domnule Bogdan sa rezolvat problema si la Pitesti astazi dupa ora 16 a fost introdus pe digital pe 314MHZ 6900KS/s 64QAM mi de scuze daca v-am deranjat cu ceva .CU stima si respect Silviu

Bogdan

BVOOO ma bucur ca-n Pitesti se vede subtitrarea la postu ala TV. Ieri am stat toata ziua pe ghimpi ca nu stiam cand o sa bage cei de la RCS Pitesti subtitrarea si ce o face omul ala cu TV-ul lui cu tub ca nu are bietul om subtitrarea la asa post

Cristy

de ce este acest canal tv fara informatie si mai sunt canale tv la RCS la fel ?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile