joi, 5 mai 2016

Televiziunea Paramount Channel a obținut licență cehă pentru o versiune difuzată doar în limba română

Consiliul pentru Radio și Televiziune (RRTV) din Republica Cehă a acordat licență de difuzare prin satelit către MTV Networks pentru a opera o versiune a televiziunii Paramount Channel dedicată pentru Romania și Republica Moldova. În conformitate cu condițiile de licențiere, versiunea pentru Romania va difuza de asemenea productii americane ( filme si parțial seriale ), transmise 24 de ore pe zi în limba română. Licenta a fost obținută pentru o perioada de 12 ani.

Televiziunea Paramount Channel România va inlocui versiunea comună inițială al Paramount Channel, care emitea pentru Ungaria, România și Moldova. MTV Networks a solicitat de asemenea în data de 13 aprilie 2016 ( pentru Paramount Channel ) eliminarea țărilor România și Moldova din specificațiile licenței initale (acordată în anul 2014), cu efect din 1 iunie 2016. Această versiune anterioară va fi difuzată numai în Ungaria, asadar este foarte probabil ca programele să fie diferite în versiunea românească.

RRTV va fi informa CNA-ul din România ( ca autoritate de reglementare a unui stat membru al Uniunii Europene) că pe teritoriul țării noastre poate sa emită programe televiziunea Paramount Channel, pe baza noii licențe obținute în Republica Cehă.


8 comentarii despre subiectul „Televiziunea Paramount Channel a obținut licență cehă pentru o versiune difuzată doar în limba română”:
Anonim

Aproape sigur continutul va fi diferit. Din pacate, ca si in alte cazuri, varianta pentru Romania va fi mult mai proasta.

Anonim

Dar , de ce nu i-au licenta din Romania !La noi totul e altcumva de cum ar trebui sa fie .

Anonim

Mulți nu doresc licență în România, cauza fiind nu doar birocrația, ci și gramatica dificilă.

gabi

Din momemnt ce taxa de retransmisie pt Romania este mai mica decat in alta parte este normal ca sa existe alta varianta de program cu filme mai slabe

Anonim

Gabi, de unde stii tu cat e taxa in Romania si cat e taxa in alte țări, să faci comparație ? Si de unde stii tu ca vor fi filme mai "slabe" in versiunea româneasca, din moment ce încă nu a fost lansata aceasta versiune ?

Gabi

Salut! Anonim..... stiu de pe net si ai sa vezi "calitatea" in noua varianta pentru Romania. Romanul s-a obisnuit cu un lucru, care o sa-l faca sa aibe versiunile de tara cele mai slabe... cu bani putini sa vada multe... din pacate... NU SE POATE.

Anonim

Deci sursa ta in privinta cuantumului taxei este "stiu de pe net", asa, la modul general ? :) Ce stii de pe net ? Ca nu inteleg. Ai citit stiri pe net despre cuantumul "taxei" percepute de Paramount Channel Romania ? Da-mi si mie linkul unde ai gasit tu informatia cu "taxa" solicitata de Paramount Channel in Romania si in alte tari, altfel iti recomand sa renunti la fabulații.

Legat de calitate, e pura ta imaginatie, canalul pentru Romania nu exista inca, nu ai tu de unde sa stii daca va avea programe mai bune, mai proaste sau la fel. Stiu, presupusul e sport national la români, dar pentru mine nu are nicio valoare.

Anonim

Eu as sustine contrariul, daca tot speculam, de ce ar misca MTVNE un deget doar pentru a pune continut prost fix pe un canal anume ? Adica toate demersurile si licenta pe 12 ani pentru a se asigura ca vor avea un canal prost ? :)))) tare ! Vor sa-l "personalizeze" iar asta poate insemna investitie locala.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile