joi, 26 mai 2016

Televiziunea publică din Italia a lansat versiuni HD pentru două canale de filme și seriale: Rai Movie HD și Rai Premium HD

Radiodifuzorul public italian RAI a extins gama de programe de înaltă definiție ( oferea deja Rai 1 HD, Rai 2 HD, Rai 3 HD, Rai 4 HD si Rai Sport 1 HD) pentru clienții platformei de satelit TivúSat cu două noi canale: Rai Movie HD și Rai Premium HD. De fapt, acestea sunt versiuni HD ale canalelor SD deja existente: Rai Movie ( un canal de filme) si Rai Premium ( difuzeaza seriale ).

Din cauza restricțiilor privind drepturile de difuzare a programelor, ambele canale sunt codificate in sisteme de criptare Nagravision, dar sunt disponibile în mod automat telespectatorilor cu receptoare sau module TivúSat cu un card activ ( abonații Sky Italia nu receptioneaza aceste canale) prin satelitul Eutelsat Hot Bird 13E de la pozitia orbitala 13 ° Est ), pe frecventa 11013, polarizare orizontala, SR 29900, FEC 3/4, DVB-S2 / 8PSK.


8 comentarii despre subiectul „Televiziunea publică din Italia a lansat versiuni HD pentru două canale de filme și seriale: Rai Movie HD și Rai Premium HD ”:
Anonim

in grila Telekom cand vor intra ?

Anonim

Niciodata ? Cumpara CAM cu card tivusat si antena orientata pe 13 est si le vei receptiona cu televizor cu tuner DVB-S2.

Anonim

telekom nu are spatiu ,e blocat hd asa ca ...

Anonim

camd va putea vedea pe rcs rds aceste posturi

Anonim

De ce puneti astfel de intrebati hazlii ? Pe satelit apar ZILNIC canale noi internationale, chiar zeci uneori, doar ca nu stiti multi dintre voi asta... Aceste canale RAI HD probabil ca niciodata nu vor fi la niciun operator din Romania. Cumparati card si CAM tivu sat, e fara abonament, daca vreti sa le vedeti din Romania.

Anonim

Pentru a receptiona Tivusat trebuie sa aveti un abonament activ in Italia la televiziunea nationala RAI,care e obligatoriu(cel putin asa e legiferat).Modulul si cartela se gasesc pe diferite platforme on-line,insa nu garanteaza nimeni ca functioneaza fara activare.Din cate stiu pe fiecare abonament nu poti activa mai mult de 3 cartele Tivusat.Asadar va trebuie un rezident in Italia cu abonament platit la zi.O zi buna!:)

Anonim

Se pot activa fara probleme cardurile Tivusat. Locuiesc in Norvegia si de 1 saptamana vizionez pe 13 Est, fara probleme!
Activarea se face usor, trebuie de introdus CodiceFiscale pe site-ul italian, care se genereaza automat (se gaseste usor cu Google). In 30 de minute cardul e activat.

Vlad Dumitrescu

Asa sa procedeze si televiziunea noastra de stat (TVR) dupa modelul RAI. Sa redeschida TVR Cultural si TVR Info si sa faca TVR Sport, TVR Junior, TVR 1 HD si TVR 2 HD. Si sa desfiinteze TVR3, TVR Tg. Mures, TVR International. Si sa restructureze grila de programe ale studio-urilor teritoriale pe programe de zi si seara.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile