joi, 30 iunie 2016

Cei mai frumoși actori de la Hollywood își petrec vacanța la FilmBox România

"Keanu Reeves, Ryan Gosling, George Clooney, Matthew McConaughey și Collin Farrell - vedetele cinematografiei de peste ocean - se mută în România, în iulie. Filmbox a pregătit în cea mai fierbinte lună a lui 2016 – luna lui cuptor - întâlniri cu cei mai hot actori, în producții de Oscar sau aclamate de critici", anunță Filmbox într-un comunicat remis catre HD Satelit.

Keanu Reeves, cel numit „un Hamlet” al cinematografiei, va putea fi văzut în sexy thrillerul „Cioc, Cioc”, o producție a anului 2015. Departe de rolul de „erou” care l-a consacrat, actorul devine acum un familist care luptă cu tentațiile care îi bat la ușă, la propriu. „A fost foarte cool să joc un rol diferit, să fiu torturat și legat”, a spus Keanu, starul pe care Hollywoodul îl iubește cel mai tare pentru modestia sa. Se știe că a donat echipei care s-a ocupat de efecte speciale și de machiaj din Matrix, 80 de milioane de dolari, din cele 114 milioane pe care le-a câștigat interpretându-l pe Neo.„Cioc, Cioc” rulează pe FilmBox Premium, în 2 iulie, de la 22:30.

Tot pe FilmBox Premium, în pelicula „Ziua Trădătorilor”, ne întâlnim cu George Clooney și Ryan Gosling. Cel din urmă și-a impresionat și mai tare admiratoarele - și probabil a câștigat unele noi – cu o declarație recentă: „Femeile sunt întotdeauna mai bune decât bărbații, fiindcă ele evoluează mai repede și sunt mai perspicace”. Clooney are în această producție un triplu rol: este regizor, scenarist și actor. Filmul - care i-a adus și o nominalizare la Oscar - va fi difuzat pe 3 iulie, de la ora 21:00, pe FilmBox Premium.

Ce au în comun George Clooney și Matthew McConaughey, următoarea vedetă care vine în iulie la FilmBox România? Ambii au fost numiți cei mai sexy bărbați din lume. McConaughey, care i-a suflat Oscarul lui DiCaprio cu prestația din „Dallas Buyers Club”, a slăbit 21 de kilograme pentru a interpreta rolul lui Ron Woodruff. „Dallas Buyers Club” va fi pe FilmBox Premium, pe 17 iulie, de la 21:00.

Șarmantul Colin Farrell, joacă și el, alături de Woody Harrelson și Christopher Walken, în comedia neagră „Șapte psihopați și un câine”, din 31 iulie, ora 21:00, la FilmBox Premium. Starul, despre care legendarul Al Pacino a zis că este „cel mai talentat actor al generației sale”, a împlinit anul acesta 40 de ani, dar fanii sunt de părere că nici la 25 de ani nu a arătat mai bine. Acest „bad boy” al Irlandei, a declarat într-un interviu că rolul din „Șapte psihopați și un câine” a fost ”cea mai mare provocare cinematografică din cariera sa de până acum”, mai precizează Filmbox în comunicat.

DESPRE FILMBOX – Pachetul FilmBox, care include FilmBox Premium, alături de FilmBox, FilmBox Extra HD, FilmBox Family și FilmBox Plus, aduce filme noi, la scurt timp de la lansare – fie că sunt blockbustere de la Hollywood, fie că vorbim despre comori ale cinematografiei europene sau serii TV cu bugete mari și distribuții pe măsură.


5 comentarii despre subiectul „Cei mai frumoși actori de la Hollywood își petrec vacanța la FilmBox România”:
Anonim

telekom bineinteles nu are filmbox premium pe dth dar are inedit tv

Anonim

Inedita situatie !!!

Bogdan

ce sa vezi pe canalele filmbox? pe inedit barem mai vezi ceva, asculti muzica populara. canalele filmbox stau si-si schimba odata la 6 luni denumirea iar filmele "premiera' le muta de pe un canal pe altu

Anonim

La ce cablisti se vad Filmbox-urile ? As vrea sa ma abonez si la alta firma care le are, multumesc.

cosmin87

Poti vedea includerea canalelor Filmbox in grilele de la diverse companii de cablu, satelit si IPTV din Romania, in lista de mai jos :

https://hdsatelit.blogspot.ro/2014/10/grile-tv-operatori-cablu-tv-digital-dth.html

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile