marți, 7 iunie 2016

Dolce Sport si Dolce Sport 2, exclusiv la Telekom România

Telekom a transmis tuturor furnizorilor de servicii de comunicatii electronice care beneficiază de dreptul de retransmisie a canalului Dolce Sport si Dolce Sport 2 că ( urmare a restrictiilor existente in contractele incheiate intre Telekom Romania si furnizorii de drepturi asupra continutului disponibil pe canalele Dolce Sport si Dolce Sport 2 ) dreptul de retransmisie acordat partenerilor exclude o serie de programe si transmisiuni, pe perioada difuzarii caruia accesul abonatilor partenerilor la canale este restrictionat.

Telekom a mai precizat că incepand cu data de 7 iunie 2016 continutul nerestrictionat disponibil pe canalele Dolce Sport si Dolce Sport 2 va fi completat cu noi programe sportive, emisiuni si stiri, astfel incat abonatii partenerilor să beneficieze de experienta unor transmisiuni neinuerupte.

Canalele Dolce Sport si Dolce Sport 2 astfel completate vor fi denumite in continuare ca Dolce Sport 5 si Dolce Sport 6. Tot incepand de la aceeasi data, dreptul de retransmisie a canalele Dolce Sport si Dolce Sport 2 va inceta, acestea nemaifiind disponibile comercial.

Partenerii vor fi contactati de responsabilul de cont ( care va prezenta detalii cu privire la grilă, precum si la conditii comerciale si tehnice de furnizare a canalelor ).


20 de comentarii despre subiectul „Dolce Sport si Dolce Sport 2, exclusiv la Telekom România”:
Anonim

Sa inteleg ca n-o sa mai fie nici la NextGen?
N-ar trebui sa fi e Dolce Sport 1 si Dolce Sport 2? Din ce stiu eu Dolce Sport s-a redenumit Dolce Sport 1.

Off topic
Sigla nu o mai schimba? Mi se pare foarte urata cea actuala.
Cea veche, care semana cu sigla veche a celor de la EuroSport era foarte faina.
Ce-o fi fost in capul lor sa o schimbe cu urata asta?

Anonim

NextGen nu e partener Telekom, e chiar Telekom :)

"NextGen Communications apare in anul 2008 si face parte din grupul Deutsche Telekom, fiind detinuta 100% de Telekom. "

http://www.next-gen.ro/compania.html

Anonim

ce mutare ,lea facuto cablistilor inainte de campionatul Mondial cu cateva zile anainte ca sa se duca lumea la Telecom,hahahahaha

Anonim

eee stati linistiti, atata timp cat Pro TV transmite meciurile Nationalei iar restul meciurilor vor merge pe Eurosport...e totul ok

B0gdan

cine se duce omule le telekom sa se lege cu ei la cap pe minim 12 luni?...cand meciurile importante sunt si la ProTV. iti dai seama ce aberezi acolo?... sa stii ca o sa fie cozi kilometrice sa se aboneze lumea la ei sa aibe exclusivitate la dolcesport 1 si 2

Unknown

Cei ce au Next gen nu li se modifica decat la tv cablu

Anonim

Abonamentul la Telekom (DTH) se încheie pentru o perioadă de 24 de luni...era bine dacă se putea pentru 12 luni...

Unknown

ANALOG

Bubu Ney York Ungureanu

Da , dar mai sunt si alte competitii sportive in afara de euro 2016 , uefa champions league , uefa europa league , mai au meciuri din la liga , premier league , bundesliga si mai ales liga 1 de la noi , cupa romaniei si plus alte si alte competitii.
Mi se pare absolut normal sa se puna puct deoarece au dat foarte multi bani pe drepturile de televizare ,foarte multa lume sa abonat la akta , nextgen si alte firme locale de cablu pentru ca aveau aceste posturi.
La akta sunt cele mai mari preturi din tara ( in plus practica monopolul in foarte multe zone ) , aceasta firma nu ar trebui sa existe , e democratie , suntem in 2016 , iar ei au semnate contracte pentru asi oferi serviciile de net , cablu si telefon oamenilor din localitatile respective.
In plus sunt zone unde e concurenta si practica aceste servicii cu 53 de lei , si zonele cu monopol unde depesesti lejer 100 de lei/luna tot pentru aceleasi servicii.
Multa lume au pensii de 300-400 lei pe luna de la CAP , iar ei cer acestor pensionari peste 100 lei / luna pe aceste servicii, numai la akta se intampla asa ceva.
In plus sunt urmatoarele probleme:
-la internet exista limitare de viteza pentru toti abonatii in special seara iar de sarbatori (de Craciun si Paste) netul merge ca un melc.
-pe cablu analogic imaginea este oribila.
-pe cablu digital ofera aparate in custodie , iar aceste aparate pe anumite canale de filme gen paramount etc , nu sincronizeaza scrisul cum trebuie.
-serviciul tehnic este de foarte slab , mai bine sa nu-i chemi pentru ca va merge si mai rau decat era.
-pot sa spun un singur lucru , acum 4-5 ani erau cei mai buni in campulung si in localitatile din arges, acum insa rds primul loc , 2 upc ,3 clar tv si 4 akta

Anonim

bai bouugdan Telecom mai are si alte meciuri si treaba cu aberatia cred ca e la tine

Anonim

eu leam spus de mult sa nu dea la cablisti programele de sport ca NU fac abonati si nu mau bagat an seama ,dar uita ca acum sa adeverit

Anonim

ce anseamna EXCLUSIV la noi an Romania ca transmite si akta aceste programe de sport

Anonim

Inseamna ca inca nu le-au eliminat, dar le vor elimina. Deci in curand, adio Dolce Sport 1 si 2 de la Akta, poate cu exceptia ca Akta e deja a Telekom si nu se stie. :)

Bogdan

Mai bine lasau la alti operatori dolce sport 1,2,3,4 iar alea cu exclusivitate le numeau dolce sport exclusiv 1 si 2 ... in loc sa se apuce sa bage dolce sport 5,6.... mai baga vreo 3-4 exclusivitati si o sa ajunga cu posturile alea pana la 10. E aiurea si pentru cei care retransmit aceste posturi deoarece clientul lor cand se uita la posturile de le telekom nu stiu de ce lipseste dolce sport 1,2 si le incepe de la dolcesport 3

Anonim

dacă doriți reintroducerea canalelor Dolce Sport 1 și 2 semnați această petiție: http://www.petitieonline.com/reintroducerea_canalelor_dolce_sport_1_si_dolce_sport_2

Anonim

Sunt ABSOLUT INUTILE astfel de petitii, companiile isi urmeaza propriile strategii de piata, nu va mai obositi absolut degeaba. De exemplu, in acest caz, strategia este atragerea abonatiilor catre Telekom, care detine respectivele canale. Mi se pare normal. E exact cum ai face petitie ca vrei DigiSport 1 si Digisport 2 la Akta. Serios ? Sansa de reusita a unei astfel de petitii = 0%. Timp pierdut. :))

Anonim

nu e ceva normal. pe contract la AKTA, In pachetul Dolce Sport scrie clar Dolce Sport 1 nu Dolce Sport 5

Anonim

Ai auzit de expresia încercarea moarte n-are?

Anonim

Poti incerca linistit. Sansele tot zero sunt. Aceste petitii online nu au sanse la modul general, nu doar in acest caz. Sunt niste iluzii. Aproximativ cum spui tu: speranta moare ultima. Dar moare. Succes ! :)

PS: Muta-te la Telekom si ai rezolvat problema in 72 de ore. Ganditi practic, nu copilaresc.

clhd

Dolce Sport devine Telekom Sport din 12 septembrie http://www.gsp.ro/gsp-special/media/exclusiv-schimbare-pentru-o-televiziune-de-sport-dolce-devine-telekom-sport-518156.html

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile